Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

By Kragi
Awww, dobrodosla :sweet:
Ja uopste nemam ideju o tome koliko ljudi cita ovaj forum a da se pritom nikada ne registruje a kamoli napise nesto. :D
Da, treba biti svestan i toga.
Pozdrav.
Korisnikov avatar
By Marizza
i ja sam nedavno došla. :D Dobrodošli svi novi. :dance:
Korisnikov avatar
By KorvinOdAmbera
Ja nisam nov, ali mogli biste mi dobrodošlicu poželeti, kad sam vako fin i vredan član zajednice. :D
Korisnikov avatar
By KorvinOdAmbera
Nisi zapravo dobrodošao, dok te madmazel ne muva ili izljubi.
Korisnikov avatar
By EnMademoiselle
tako je
vidiš kako sam fina, ja to sve za dobrobit drugih, toplom dobrodošlicom je najlepše započeti svaki novi kontakt

:cvece:
Korisnikov avatar
By EnMademoiselle
pa ne mora mico, možemo se ljubiti i nežno bez jezika, kako god tebi odgovara :smilegrin:
Korisnikov avatar
By acid drop
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2441021#p2441021]camden napisao:[/url]Ciao a tutti! Witam skurwysyny! :nemacka:

S obzirom da se javljam iz хрватске, navodno svjetske turističke meke, uz prisilno lepršavo raspoloženje i pozdrav sam prilagodila zahtjevima gotovo prohujale sezone. Na forum sam dakako naišla pukom igrom slučaja prije nepunih mjesec dana kada sam utipkala „gay serbia forum“ :blenta: Čitala sam vas tog fjakastog ljetnog dana i vidjela da ima zanimljivih i duhovitih ljudi, a kada sam na dijelu Filozofija i religija ugledala temu „pederi i anđeli“<3 odluka da se registriram bila je brza i konačna :sudija: A očito i impulzivna jer usprkos ovolikom prvom postu, sumnjam da ću biti pretjerano aktivna. Nisam nešto vična internetskom piskaranju jer se nalazi outside my comfort zone :bush: , ali eto, uglađeni attention seeker u meni želio se pristojno predstaviti i pozdraviti kolege u zločinu. Nadam se da ste imali bar relativno ok ljeto i da ste spremni na jesenske melankolije and a shitload of workload.

Yours faithfully, susjeda/komšinica/girl next door :sise:
Ciao. <3
Korisnikov avatar
By acid drop
Štono kažu: sisa je velika stvar, čak i onda kada je sasvim mala! :dude:
eto i ja da se javim :D Totalno nov ovde.Pokusavam da se snadjem nekako da vidim ko je od clanova online,kako ovo funkcionise :D NS GRAD
Morao sam pobeci ovde sa Serbije i Romea :D ubija me u pojam njihova plitkost :D :klap:
Akko ima neko ko zeli me uputiti kako se ovo koristi :) bio bih zahvalan :D
Korisnikov avatar
By rados85
Eee...Pa cao drugari...:-)
Ja potpuno nov
Ali samo na forumu...:-)
  • 1
  • 36
  • 37
  • 38
  • 39
  • 40
  • 52
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!