Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By Synesthesia
LonelyBoyButImOptimisticOne
LonelyBoyNot
LonelyBoyMyAss
LonelyBoyLonelyWorld
and my fav:
LonelyBoyShikitzaBeat

:alexis:
Korisnikov avatar
By KorvinOdAmbera
Nema test inicijacije jer dobijaš tri kredita. Posle toga sledi vatreno krštenje. :D

P.S. Pozdrav, zemljače. :D
Korisnikov avatar
By KorvinOdAmbera
Ima ljudi, ima života, samo što mi ne moramo da ponovo postujemo i pričamo na sto put prepričanim temama, tako da se činimo lenjim, a i trolovima...

A sad m'rš odavde i današnji zadatak je da daš mišljenje na najmanje 20 tema. :D
By Dantes
Opste je poznato da je gay populacija inteligentnija od svojih straith savremenika
tako da cu prvo malo da procesljam da vidim sta su ti pametni ljudi pisali :)
Korisnikov avatar
By KorvinOdAmbera
Da.

Nešto je čudno skretati pažnju na sricanje dve-tri engleske reči u sred rečenice na srpskom. K'o da je to problem. :D
By space_oddity
Naravno da nije bitno, nego mi je smešna izjava "Opste je poznato da je gay populacija inteligentnija od svojih straith savremenika" pa se malo sprdam.
Korisnikov avatar
By Srklet
opće je poznato da gej populaciju pametnijom od strejt populacije smatraju oni pripadnici gej populacije koji baš i ne doprinose tom stereotipu. ^^
odnosno, pametniji pripadnik gej populacije, pa čak i da to misli, sigurno ne bi nešto tako izjavio. :maska:
By Dantes
Samo sam se salio. Naravno da ne postoji nikakva korelacija izmedu seksualne orijentacije i nivoa inteligencije. Za to su zaduzeni neki drugi faktori (geni, uslovi, sredina, ...)

Ubuduce se necu saliti :D (sala)
Korisnikov avatar
By Madonna
Dantes i Blacks novi Dante i Blady :awesome:
By camden
Ciao a tutti! Witam skurwysyny! :nemacka:

S obzirom da se javljam iz хрватске, navodno svjetske turističke meke, uz prisilno lepršavo raspoloženje i pozdrav sam prilagodila zahtjevima gotovo prohujale sezone. Na forum sam dakako naišla pukom igrom slučaja prije nepunih mjesec dana kada sam utipkala „gay serbia forum“ :blenta: Čitala sam vas tog fjakastog ljetnog dana i vidjela da ima zanimljivih i duhovitih ljudi, a kada sam na dijelu Filozofija i religija ugledala temu „pederi i anđeli“<3 odluka da se registriram bila je brza i konačna :sudija: A očito i impulzivna jer usprkos ovolikom prvom postu, sumnjam da ću biti pretjerano aktivna. Nisam nešto vična internetskom piskaranju jer se nalazi outside my comfort zone :bush: , ali eto, uglađeni attention seeker u meni želio se pristojno predstaviti i pozdraviti kolege u zločinu. Nadam se da ste imali bar relativno ok ljeto i da ste spremni na jesenske melankolije and a shitload of workload.

Yours faithfully, susjeda/komšinica/girl next door :sise:
  • 1
  • 35
  • 36
  • 37
  • 38
  • 39
  • 52
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!