Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By *Sandra*
evo i ja da se javim :)

Mauna, citam ih neko vreme i mislim da su zanimljivi. Zato sam se i registrovala. :)
Korisnikov avatar
By *Sandra*
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2408206#p2408206]Kadmiel napisao:[/url]
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2408191#p2408191]*Sandra* napisao:[/url]evo i ja da se javim :)

Mauna, citam ih neko vreme i mislim da su zanimljivi. Zato sam se i registrovala. :)
i mislim da su zanimljivi
zanimljivi
Slika

...mislim da sam bio na suncu previse dugo. Odoh da ukljucim klimu. I onda sednem u frizider.
Hoces da kazes da nisu zanimljivi? Tj da ti ovde nije lepo?
Korisnikov avatar
By up99
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=185761#p185761]BARAKUDA napisao:[/url]Pozdrav svima :tumble:

"Otvori dusu i kazi ono sto ti na srcu lezi,
hajde budi hrabar i jezik razvezi,
da se prica zapocne,mislim da je vreme,
neka voz vec jednom,sa stanice krene..."

Cmok,cmk,ljub,ljub,kis,kiss,lizz,lizz
Evo sad sam se registrovao i mislim da bih prvo ovde trebao da se javim.
Jel vam se desava nekad da uhvatite sebe da npr. par minuta buljite u monitor ne radeci apsolutno nista? E meni se to upravo desava. Prosecna brzina 0.

Danas sam prvi put na ovom sajtu, a razgovor sa jednim tipom danas me je potakao da dodjem. Glavni razlog zasto sam ovde je da nesto naucim i eventualno upoznam neke zanimljive ljude, a svrckajuci se po forumu pre ovog posta rekao bih da vas je dosta.

Imam 26 godina i jednog prijatelja. Retko se vidjamo jer je u drugom gradu, ali kad smo zajedno ja sam ono sto jesam. Ako mi se cuti, cutim bez grize savesti.
Uglavnom sam sam, sa sobom.. Nije mi problem da budem medju ljudima ako taj sastanak ima neku svrhu, u suprotnom brzo se unervozim i pozelim da se sklonim odatle. Cesto, bas cesto sebe uhvatim da sam u nekakvim dubokim mislima i jednostavno me nervira kada me neko u tome prekine sa nekim glupim pitanjem, konstatacijom, opaskom i sl. To me dekoncentrise.

Nisam veseo i nisam gey. Cak mislim da sam nekad toliko ozbiljan da to mozda malo i plasi druge ljude.

Vrlo sam osetan i cesto se trudim to da sakrijem. Logicno, pogadjaju me (cak i bole) razne situacije, pojave, saznanja, lazi, i zato tezim da se izolujem.
Cesto placem, ali retko pustam suzu.

Moja prva ljubav je bila gandza, mada sad je retko pusim. Alkohol prezirem, ali ga pijem u situaciji kada zelim da se uklopim, i naravno, smatram sebe sisom zbog toga.

Bio sam kod psihijatra rekla mi je da sam ambivalentan. Pijem lek Lamotrigin.

Osnovna svrha i cilj mog zivota je da budem ono sto jesam. Na pitanje ko sam ja jos uvek nemam potpun odgovor, jedino sto znam je da sta god pomislim da jesam znam da nisam.

Aj pozdrav veseli ljudi pa se vidimo..
Korisnikov avatar
By icecream
Pozdrav svim forumasima, starim i novim! Evo konacno da se javim medju novajlije :D Dosta sam citao tako da sam vas dosta i zapamtio i eto. Nadam se da cu biti prihvacen u zajednicu hahaha
Korisnikov avatar
By up99
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2408881#p2408881]acid drop napisao:[/url]
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2408495#p2408495]up99 napisao:[/url]
Cesto, bas cesto sebe uhvatim da sam u nekakvim dubokim mislima i jednostavno me nervira kada me neko u tome prekine sa nekim glupim pitanjem, konstatacijom, opaskom i sl. To me dekoncentrise.
I meni se to dešava.

Dobrodošao na forum.

Me likes you.

:D
Ok, drago mi je da nisam jedini :njanja:
Korisnikov avatar
By acid drop
Prestanite da govorite kako ste nas čitali zilion godina, it's creepy!! :D
Korisnikov avatar
By Hellas
Ju koliko novih drugara, dobrodosli :klap:
Korisnikov avatar
By Platinum88
Pozdrav svima!Evo jos jedan novajlija :muzika:
Nadam se da cemo se lepo druziti :bye:
Korisnikov avatar
By Kadmiel
Dobar avatar, story of my life xD

Dobrodosao :)
Korisnikov avatar
By barni011
ON

Novajlije dobrodosle,
Cesto sam offtopicirao na forumu pa nek tako i ostane, vi ste tek dosli na svoju prvu temu pa to necete ni primetiti.

Srecno za dalje :)

OFF

Dragi forumasi,

Kada sam dosao na ovaj forum imao sam isti ovaj osmeh koji imam i sada.
Bilo je svakako pisati ovde, iako se necu vise vracati ovamo ne volim da zatvaram vrata za sobom, cak i u sobi u kojoj spavam uvek su otvorena, sto se mene tice vrata i ne treba da postoje, treba sve da bude jedno.
Neki su me razumeli neki nisu, trudio sam se da me svi razumete.
Nadam se da sam dao pravi savet pojedincima, stosta sam ja ovde novo saznao i koristi ce mi u zivotu, ja tako ucim, kroz ljude, ja volim ljude i oni su jedino vredni ljudskog zivota.
Moram i na kraju opet reci, ljudi su razum isti onaj razum koji je smislio savrsenu formulu postajanja svega.Volite ljude i bicete srecni.

Pamtim kao slon ali zlopamtilo nisam, svako moze da mi se javi ako oseti potrebu iz bilo kog razloga, javi se cak i ako ti se ne pije kafa.

barni011@yahoo.com" target="_blank

zivi bili i srecno

ovo je najlepsi smajli :awesome:
  • 1
  • 33
  • 34
  • 35
  • 36
  • 37
  • 52
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!