Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By Skyen
update za perfekt moment: kao danas na primer, kada podelis jednu iskrenu, opustajucu dozu hilerius smeha sa grupom ljudi i kada se na prirodan nacin izluci enormna kolicina endorfina, koja tako blazeno deluje na organizam (it feels like orgazam)

smejte se ljudiiiiii :smeh:
Korisnikov avatar
By zboO
svaki dan proveden na plazi je "perfect" ...sto dalje odavde (od obaveza i kojekakvih ljudi, kvazi prijatelja....i kvazi rodbine...etc.)!!!....recimo Krfska GLIFADA.....ogromna peshchana plaza, otvoreno more,veliki talasi, sunce, svez vazduh, ...palme....good mood....nista mi vise od toga ne treba....mala ekipa ( odabrana, pravi prijatelji), leshkarenje na pesku.....uzivanje u plicaku...zalazak sunca....i +32 C...nekome obichan dan, ali meni nesto najnaj....(obichan, ali opet tako jebeno mocan)
Korisnikov avatar
By Hybrid
Bilo je poslepodne, na plaži, jedan de?ko i ja ležimo na vrelom pesku. Pre par minuta smo izašli iz ledene vode. On žmuri licem okrenut meni. Ose?a se miris soli u kosi i ?ujem samo meki šum pene koji prave talasi...

Non ho bisogno piu di niente
Adesso che
Mi illumini qualcosa immensa fuori e dentro
By Ахасвер
Savršenih dana, od svanu?a do sumraka, nemam. Barem za sada. Nijedan dan ne proðe a da mi neko ili nešto mogu?u ?aroliju istog ne zasere.
Ali savršenih je trenutaka bilo. Jakih da i dan danji titraju u meni. No, bejah mlad. Svako ?udo za svoje vreme.
Korisnikov avatar
By Mars
Ako cemo o plazama, ja skoro pa jedino volim vreme od 6 popodne pa do sumraka. Bas volim to vreme.

A obozavam periode godine van sezone, prolece i jesen. Bez guzvi, sa samo onim ljudima koji takodje uzivaju u tome.

"Porez na Marsovo dupe se zaracunava po posebnoj tarifi"
(Zikica Mitrovic, visi savetnik Trgovinskog suda)

http://www.tropical-islands.com/
Korisnikov avatar
By IriS
leto ´98., Zlatibor, letnji pljusak, iznenadjenje, zagrljaj, šetnja po kiši, ljubav... savršen dan...

leto ´05., završen koncert Balkanike na Kališu, po?inje neki elektro, prislonjene glave jedna na drugu, duboki pogledi, nema poljupca, ?ista energija... nije trajalo ni 3 sekunde... savršen momenat...

maj ´04., Budimpešta, Dunav, brodi?, pramac, ja na pramcu, brod ide nizvodno... sumrak je, pale se gradska osvetljenja ovog divnog grada... savršen momenat...

leto ´05., petrovaradinska tvrdjava, klupa u nivou zidi?a, savršen pogled na NS, popodnevno sunce, zagrljaj... savršen momenat...

maj ´05., more, zavrnute pantalone, gacanje po pli?aku, držanje za ruke, pevanje... savršen momenat...

i takoooo... mogu ja do sutra, ali ne?em :D
By Gost
Originally posted by zbunjena
svaki dan proveden na plazi je "perfect" ...sto dalje odavde (od obaveza i kojekakvih ljudi, kvazi prijatelja....i kvazi rodbine...etc.)!!!....recimo Krfska GLIFADA.....ogromna peshchana plaza, otvoreno more,veliki talasi, sunce, svez vazduh, ...palme....good mood....nista mi vise od toga ne treba....mala ekipa ( odabrana, pravi prijatelji), leshkarenje na pesku.....uzivanje u plicaku...zalazak sunca....i +32 C...nekome obichan dan, ali meni nesto najnaj....(obichan, ali opet tako jebeno mocan)

Evo retko se desi da nemam ama ništa da
dodam na neki post.
(Pa da ne bude da je Zbunjena sad nešto
privilegovana) re?i?u samo Hvar umesto Krfa.
:D
Ali sve ovo napisano- apsolutno!
Korisnikov avatar
By Vanilje_jenta
Ja lezim na krevetu, ona me uhvati za noge, povuce ka sebi i poljubi me nezno... danima sam motala taj isti trenutak, tih par sekundi po glavi.... izgleda da su jos uvek tu....
Korisnikov avatar
By Hys.
Danas.
Bez obzira na to sto sam na antibioticima, bolesna, pod temperatorm.
Danas je bio jedan savrsen dan..u svim svojim nesavrsenostima:chilling:
Ovo je jedan od onih dana, za koje uvek znam da ce mi se urezati u secanje:kissing:
Jedan savrsen, ordinary day sa mojim mackom:gric:
ps. i miris mimoza...:love:
By Ulix
Onaj momenat na plazi kada sunce zalazi, postaje prohladno, svi odlaze i plaza ostaje prazna.
Korisnikov avatar
By d` Winter
Januar,prvi sneg
u parku samo on,ja i mnostvo dragih pahulja koje se roje pred nama...sve je belo,cisto,tisina koju prekida umilno skriputanje snega pod nasim nogama...obojica padamo u sneg,a zatim taj pogled,bez reci,to blazenstvo,ta sreca i taj nezni poljubac..nikada necu zaboraviti taj savrsen dan

Ko je ukrao pahulje :placko: :snesko:
Korisnikov avatar
By tessio
Shuma uz kanal DTD...Nema zhive dushe ....mir i tishina....
topao,letnji dan... predvecherje...Lezhim na travi,
oshlushkujem je kako raste ...
Posmatram nebo - koje kao da gori - crveno...kroz grane
ogromne kroshnje starog drveta ...
Udishem mirise, dishem , jedva - u istom,tihom,
beskonachnom, ritmu prirode...
kaleidoskopi ...bezbroj dimenzija...dok polako postajem
peacefull ...Zatvaram ochi i tonem u san ... dok u meni pulsira
svemir ...

bash tako jednostavan.

To je jedan moj perfect momenat,nekako najjednostavniji , najskromniji - bez ljudi,bez posebnih emocija,bez novih impresija,
pa zbog toga izabrah upravo njega .
Korisnikov avatar
By radoznala
Posto si rekla da se "broji" i savreseni trenutak, e pa onda: pretproslo leto (savrsenstvo samo po sebi), ja sa drustvom na moru (savrsenstvo samo po sebi) i izgorim sa drugom (koji je opet, savrsen) na plazi kao djavo! Trenutak stavljanja pavlake na vrelu kozu je trenutak nevidjenog psiho/fizickog blazenstva... To je glupo/savrsen trenutak, lepo/savrsenih ima mnogo...
Korisnikov avatar
By Kupper
Danasnji, bar dosad....
Korisnikov avatar
By Noctis Lucis Caelum
Jedno vece sa drugaricom naprasno otisao na Kalis. Bili smo neverovatno smoreni oboje... Setali se mi tako, bilo neobicno mnogo ljudi, mada nisam obracao mnogo paznje na to. I onda... poceo je vatromet. Direktno iznad nasih glava. Trajalo je je nekih 20-ak minuta. I za tih 20-ak minuta svet je prestao da postoji. Hipnotisano sam gledao u sarenilo neba sa decijim odusevljenjem na licu. Kako sam ja doziveo taj trenutak... pa to je neopisivo. Jednom reciju - MAGIJA!!!

Nekom Karadjordjevicu je bio rodjendan... Eh, sto ih ne slavi malo cesce...
Korisnikov avatar
By Morgan Le Faye
Originally posted by Sava_Savanovic
Jedno vece sa drugaricom naprasno otisao na Kalis. Bili smo neverovatno smoreni oboje... Setali se mi tako, bilo neobicno mnogo ljudi, mada nisam obracao mnogo paznje na to. I onda... poceo je vatromet. Direktno iznad nasih glava. Trajalo je je nekih 20-ak minuta. I za tih 20-ak minuta svet je prestao da postoji. Hipnotisano sam gledao u sarenilo neba sa decijim odusevljenjem na licu. Kako sam ja doziveo taj trenutak... pa to je neopisivo. Jednom reciju - MAGIJA!!!

Nekom Karadjordjevicu je bio rodjendan... Eh, sto ih ne slavi malo cesce...
cool...
Savooo mene jako interesuje samo jedna stvar... da li ti je poznat nick Mephisto Of Hell?
ne verujem u sluchajnosti tako da moram da pitam....

:cowboy:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!