Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By Skyen
Imagine there's no countries,
It isn't hard to do,
Nothing to kill or die for,
No religion too,
Imagine all the people
living life in peace...

potpisujem svaku rec i zivim u sopstvenoj autisticnoj utopiji da ce se to nekada desiti, a dovoljno sam svesna da shvatim da se to nece nikada desiti!!!

jer mi smo ljudi!!!!! nista vise, nista manje!
Korisnikov avatar
By Inner-Smile
Kad sam ja kao vodolija uspela da se disciplinujem i dignem ruke od spasavanja sveta, svako ce......ne verujem u ljude, verujem u sebe i svoj mali doprinos miru.
Korisnikov avatar
By Skyen
ma nisam ja za to da se svet spasava, ali koja je to crta, koja je to personalna tacka prekida koja razlikuje ljude u tolikoj meri. e to mene zanima. mi smo svi slicni po nekim stvarima i razliciti po svim ostalim. ali ja ne razumem kako ljudi nemaju zelju da zive u TAKVOM svetu.

eto, prosto i jednostavno ne razumem!
By Ulix
Jos sam u drugom gimnazije shvatio da je uzaludno menjati ljude i svet.
Pesma je prelepa bas zato sto je to neostvarivo. Ne, jer su pakao drugi ljudi.
Korisnikov avatar
By Skyen
ok, a sta je to u ljudima, koji princip???? aj to neka mi neko pojasni ako moze.

mislim, kod zivotinja je sve to mnogo jasnije. princip, moralnost, pojedine zivotinje su na visem stupnju evolucijskog razvoja od nas, "samosvesnih" bica.

e jbm ti tu samosvesnot, nije ni za piiip
By Ulix
Utopije podrazumevaju slogu.
Ljudi su svojeglavi, samozivi, nezreli; nazalost, glupavi.
Ljudi ne razumeju i ono sto ne razumeju oni to preziru, odbacuju i tu razlicitost unistavaju, jer razlicitost plasi, uzasava.
I sto je neko gluplji, zatucaniji... sto je vise slepila, to se veruje vise veruje u bezgranicni vid. Ljudi ne poznaju sopstvena ogranicenja, precenjuju se, podcenjuju se...
Utopije su lepe, ponavljam, samo zato sto su neostvarive. Ko bi, za ime sveta, zeleo da zivi u Platonovoj utopiji?
Ko bi zeleo da zivi u komunizmu? Evo, ja prvi ne zelim da budem jednak sa svakim djubretarom na ulici.
Korisnikov avatar
By Hys.
Ma kako to zvucalo, ali ja skoro svaki put kad cujem tu pesmu (i uvek prestanem da radim sto god da radim u tom trenutku) ja zasuzim..nekad se bas razrondam skroz:beba:
Ne znam, kao da sam uvek nosila tu empatiju sa ljudskim rodom, bez obzira na glupost, zatucanost....svi mi zelimo duboko u sebi iste stvari...da volimo i budemo voljeni...onog trenutka kada to svi shvate,..." the world will live as one..".

may he rest in peace...
:cvetduga:
By жњ
pooolako... evolucija cini svoje!

Kad se svi pobijemo, zivecemo u miru - pod zemljom...

vish kako je moguce :D
By Bombina
a u principu mora ojacati sebe
recimo sudbina koji nema utehu svoje dne duse
a drugo nesrecna sudbina neko shvativsi s tim rec da je sami u teretu,zivotna greska,nesto sto mu se omakne,bilo kakav prinudjen da zivi kraj .
Korisnikov avatar
By Skyen
ma ni ne znam sta mi bi sinoc da upadnem u mizantrop mod. maaa, to je samo jedna od onih dana, kao i PMS npr. kada popusti anestezija. sad sam skroz chill i opet volim ljude i sunce sija i mirise cvece, bla bla i zivot ne treba shvatati previse ozbiljno, mislim ipak je to SAMO zivot, xaxa, ma daaa, nothing special

u stvari, meni treba zabraniti da filozofiram! eto, priznajem, navucena sam na filozofiju i sad se skidam, na suvo, necem vise, promise :volinevoli:
By Ulix
Originally posted by Skyen
sad sam skroz chill i opet volim ljude i sunce sija i mirise cvece, bla bla i zivot ne treba shvatati previse ozbiljno, mislim ipak je to SAMO zivot, xaxa, ma daaa, nothing special
... I kad ces se opet vratiti u normalno stanje? :zev2:
Korisnikov avatar
By Skyen
xaxaxax, hmmmm, za 15 min :uljenavatru:
Korisnikov avatar
By spliff
sjajna pesma, himna ljudskog roda.... skoro uvek se rasplachem kad je chujem

utopija? hm! imagine znachi zamisli....
Korisnikov avatar
By Skyen
ma salim se, optimizam je moje prirodno stanje, zato se i borim protivu ovog u kojem sam sada, jbg - neizlecivi humanistam

ja voleeeeem ljudeeeeee, neparnim danima doduse :lol:
Korisnikov avatar
By Skyen
Originally posted by spliff
sjajna pesma, himna ljudskog roda.... skoro uvek se rasplachem kad je chujem

utopija? hm! imagine znachi zamisli....
pa da, odnosi se na utopiju pesme :)
Korisnikov avatar
By Skyen
@bombi - xaxa, pa i to mora neko ;)

da, pored Imagine, pesma Walkin' in Space soundtrack kultnog ostvarenja Hair mi nosi tu istu notu setnosti, tuge, ali i nade, koliko god to blesavo da zvuci

ta pesma me uvek smrzne, scena u kojoj mala Vijetnamka peva

My body
Is walking in space
My soul is in orbit
With God face to face

secam se maja '99 - opsta uzbuna, a ja pisem svoj maturski rad iz srpskog (oo boze kako volim ovu ludu zemlju!!!)
i za inspiraciju pustim ceo soundtrack, wooow, kako je to bio mocan momenat, bombe rokaju, a ja pisem svoj ispit zrelosti uz antiratnu himnu, loooool
a u stvari sam roknula vodku i bol'o me patak za world around me :cool:
Korisnikov avatar
By spark
ma opusti se... sjebace nas bubasvabe, kad tad, videces :smeh: :smeh: :smeh: i posle nista vise nece biti bitno...

:praznoglavi:
Korisnikov avatar
By Skyen
I can't waith for crouches to begin, xexexe

sinoc sam bila u fazi: sto nas bre ne drmne neka kometa, ali tako da prezive zivotinje :misli:

sad cu samo da apdejtujem - zivotinje (makar i zmije!!!) i meni dragi ljudi i dragi ljudi meni dragim ljudima :D

mislim da bi to bilo dovoljno :lol:
Korisnikov avatar
By spliff
update:

Imagine there's no heaven,
It's easy if you try,
No hell below us,
Above us only sky,
Imagine all the people
living for today...

It isnt hard to do,
No religion too,
Imagine all the people
living life in peace...

Imagine no possesions,
I wonder if you can,
No need for greed or hunger,
A brotherhood of man,
Imagine all the people
Sharing all the world...

You may say Im a dreamer,
but Im not the only one,
I hope some day you'll join us,
And the world will live as one.
Korisnikov avatar
By spliff
u may say... i'm a dreamer,
but i'm NOT the only one.....
Korisnikov avatar
By spliff
ubishe skotovi pesnika! tako to biva... :offtopic:
Korisnikov avatar
By unic0rn
It isn't hard to do,
No religion too,
Imagine all the people
living life in peace...

potpisujem svaku rec i zivim u sopstvenoj autisticnoj utopiji da ce se to nekada desiti, a dovoljno sam svesna da shvatim da se to nece nikada desiti!!!

Da li je ljudima pre 2000 godina bilo jasno da za samo nekoliko vekova vise nece biti normalno da se ljudi rodjenjem dele na aristokratiju i robove po defaultu?

Napredak je spor, ali ga ima.
Kad gledash iz perspektive jednog ovozemaljskog zivota, josh je sporiji.
Korisnikov avatar
By spliff
chasha je ipak do pola puna..... :)
Korisnikov avatar
By EYA
Originally posted by unic0rn

Da li je ljudima pre 2000 godina bilo jasno da za samo nekoliko vekova vise nece biti normalno da se ljudi rodjenjem dele na aristokratiju i robove po defaultu?

Napredak je spor, ali ga ima.
Kad gledash iz perspektive jednog ovozemaljskog zivota, josh je sporiji.
definitivno :up:
koliko je ljudska civilizacija na ovoj planeti, kroz istoriju do sada, promenila razlicitih oblika drustvenih uredjenja... i koliko nas jos ocekuje?

zar je vazno za koliko godina ili vekova ?
vazno je da zivot u ljudskom obliku ima smisla za mene samo ako verujem da cemo jednog dana svi biti pre svega ljudi, gradjani ove planete, ziveti u miru, harmoniji i prosperitetu, uzivajuci u svim kreativnim manifestacijama ljudskih, kulturnih i obicajnih razlicitosti i unikatnosti.
kad bih prestala da verujem u to, ne bih se vise osecala kao covek.

mozda i nisam covek vec :alien:
anyway, VIVA LA UTOPIJA :sunce:
By Ulix
Originally posted by spliff
chasha je ipak do pola puna..... :)
Optimizam je opijum za narod. (Kundera)
:nokti:
Korisnikov avatar
By m..
Daj mi dosta novca, a ja cu vec znati kako da ga potrosim.

Odavno sam digla ruke od utopija. Ljudi okolo umiru zato sto ne mogu da priuste ni najobicnije antibiotike.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!