Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By wroom
Originally posted by zbunjena
sa porodicom "zivim" pa mi je svaki dan, badnji dan :roll:
LOL :smeh: :kiss:
By High Maintenance
Pre podne i za rucak u krugu porodice,a kasnije kao i svaki obican dan....kod mene se nikada nije previla frka oko toga...ako mi se izlazi onda tako i uradim,ako ne... ostajem kuci...Srecom moji nikada nisu bili optereceni tim pravilima i nikada mi nisu prebacivali ako bih otisao to vece sa drustvom....big deal
Korisnikov avatar
By *deni*
Za vreme porodicnog rucka, na dan Bozica, ja sam zaduzen za diskretnu muzicku pozadinu, koja upotpunjuje praznicnu atmosferu naseg doma.

I ove godine ce najzastupljenija biti pesma "Evo, vec je Bozic" od Zoke Brunclik.

:jelka: :vatroslava:
Korisnikov avatar
By Stripi
Ali diskretna muzi?ka pozadina!!!!

:smeh: :smeh:

Deni, carica si, jebeš mi sve!

:smeh:
Korisnikov avatar
By *deni*
Maco, nemoj da se smejes....

Meni je uvek interesantno da gledam kako se tati mrsti brk, dok ja pustam Zoricu Brunclik.

On organski ne podnosi narodnjake, ali je bespomocan, posto ih mama jako voli...

Zato mora da cuti , jer ce odmah biti napickan kao neko ko kvari praznicnu atmosferu... :lol:

I tako se Zorica Brunclik u vidu diskretne muzicke pozadine kod nas slusa i za Katolicki i za Pravoslavni Bozic...

"Pocinju snegovi
zime i praznici
Evo, vec je Bozic
a tebe jos nema
Pocinju snegovi...."

:sweet:
Korisnikov avatar
By Stripi
Jao Zocky :smeh: sa onim puša?kim glasom.
Prestrašno :smeh:
Korisnikov avatar
By Draco
Meni je tada mesecnica sa devojkom pa kontam da cemo biti zajedno.:mljac:
Korisnikov avatar
By m..
Vece kao i svako drugo (mislim kad bih mu pridavala neki veci znacaj, morala bih da slavim i katolicki bozic i ramazan i ko zna sta sve ne). Sinoc sam imala svoju ateisticku slavu Sv. Hedonista - ortodoksno prezderavanje. Tada pozovem prijatelje na veceru, da jedu dok ne puknu, i gledam da jedu nesto sto ili nikad nisu jeli ili nigde nisu jeli osim kod mene, ili nigde nisu jeli tako dobro spremljeno. I to je to. To je moj nacin da se oduzim za sve one slave na koje me zovu (a i da se oduzim kevi za svo oprano sudje tokom godine, jer ja lepo spremim ceo stan za tu priliku, i to veoma temeljno, sa sve mazanjem onog cuda na parket). To ne znaci da ne postujem tudje (prave) slave (na njima se ponasam u skladu, osim kad napravim eksces sa zitom i sl) ili da se rugam takom necemu, ja samo imam neki, svoj, drugaciji nacin.
Korisnikov avatar
By HARP
Originally posted by m..
osim kad napravim eksces sa zitom i sl)
Jao se?am se posta o žitu koji si pisala :smeh:

Bas si luda :)
By Gost
Originally posted by Goxy
Badnje ve?e,svi uku?ani prisutni...Petak ve?e...završili ste sa ve?erom i svim obi?ajima kako idu i postaje vam dosadno...Neko bi da izaðe...izlazite li za to ve?e....mislite da se tada ne ide nigde?

Prvi dan Boži?a...kaže se : ne ide se nigde...niko vam ne dolazi...
Kako je to regulisano kod vas....? :sveca:
Na Badnje ve?e nigde ne?u i?i, to
je prosto nešto ?ega se ja pridržavam, iako
naši roditelji nisu mene i brata nikada primoravali
da ostanemo kod ku?e.
Na Boži? takoðe ne idem nigde, ta?nije moja
porodica ne ide nikome ali obi?no nam doðe
neko od uže rodbine ili kumovi.
Korisnikov avatar
By Pipin
Na Badnje ve?e ne idem nikuda, jerbo mlatim onu posnu hranu. Što se Boži?a ti?e, e tu izaðem. Nakrkam se one malo ?vrš?e hrane, pa mogu u grad a da ne ogladnim skoro :D

Tad obi?no šmugnem sastrane kod rodbine gde ima malo ve?i procenat katoli?kog stanovništva, pa u gradu uvek ima sveta.
To mi je ve? tradicija. I mogu vam re?i da se tamo neizlasci na dan Boži?a tradicionalno ne poštuju.
Korisnikov avatar
By Morpheus
idem veceras na rodjendan,tj na cetiri rodjendana.....tako da necu biti kod kuce.....mozda u ponoc odem do crkve...ali sutra na cesnicu,pa ako Bog da da nadjem novchic i da dobijem neku kintu :rodjendan:
Korisnikov avatar
By jukie
Originally posted by jukie
mama ve? planira da napravi punjenog šarana + dodatno punjenje tako da sam unapred :bouncy:
...
a petkom ionako daju Struna u krvi
Mmmm... punjeni šaran je izvrstan... so?an... punjenje ga taman natopilo ukusom a nije nadja?alo... :mljac: :ribica:
jeste da sad ne mogu više da zinem, ali kad proðe Struna u krvi ima da napunim još jedan tanjir...
By жњ
punjene lignje na zaru... mmmm

e sad sam se setila one price o liku koji radi "ono" sa lignjama! :povrac: :zacepi:
Korisnikov avatar
By Stripi
kah...nije da su žara...al su punjene i ukusne :yes: i moje su :D

Slika
Korisnikov avatar
By 2kune
?ija je to krv po lignjama? :uplasen:
Korisnikov avatar
By waterlily
Ostala sam kod kuce u skladu sa obicajima... Trebalo je da odem nekud.
Korisnikov avatar
By Stripi
Originally posted by 2kune
?ija je to krv po lignjama? :uplasen:
Trebala je bit tvoja al si izmakao na vrijeme ...
Korisnikov avatar
By 2kune
Originally posted by Stripi
Trebala je bit tvoja al si izmakao na vrijeme ...
Znaš dušo, mi malo ve?i lignjuni imamo ve?i sifon i ja?i potisak... :predsednik:
Korisnikov avatar
By Stripi
Aha.
Ic okej. Nikad nisam volio smežurane lignjune :nono:
By SUNNY B
ma ja sam sva tradicionalna da tradicionalnija biti ne mogu. od kada znam za sebe nisam niti postila niti pravila stalu po kuci od slame, kukuruza, suvih sljiva i ostalih "tradicionalnih elemenata", a onda mi je ove godine otac iznenada shvatio da ga bog gleda ozgo i nekako se setio da se na badnji dan posti (pritom mi je na spisku za kupovinu , pored silne ribe, stavio pavlaku ?!?!?!?) ali ja , naravno, nisam izdrzala.

a evo nekoliko dokaza moje tradicionalnosti i religioznosti:

1. dolazi najbolja ortakinja i kad je otac rekao da se "danas posti" ona me je pitala "a sta je to danas"? (?!?!?!?!) a ja sam odgovorila "ma neki komunisticki praznik!" :zid:

2. ta ista ortakinja slavi slavu a mama joj je u poslednjih 5 godina postala extremno religiozna (ide na ta poklonicka putovanja, ljudi popovima ruke i tako to...) i posto je bio pop da osvesta kucu posle njega je ostala "sveta vodica" sa bosiljkom, jelte, i posto nam je smetala na stolu, mi smo ciniju spustile na pod sto je naravno izazvalo bes kod njene mame sto je u meni probudilo djavolsku zelju da se zezam na taj racun pa smo tu vodu prosule i sipale obicnu cesmovacu i vratile ciniju na pod. mami nije dugo trebalo da primeti, ponovo napravi skandal sve se krsteci, vracajuci ciniju na sto i govoreci " isuse boze oprosti..." toliko o "svetoj vodici"...

3. prosli bozic sam provela sa tadasnjom devojkom prvo u kafani, a onda u parku ljubeci se sto sa njom sto sa nekim tipom koji je tu sedeo sa nama i leseci se od alkohola.

i sta mislite, imam rezervaciju u paklu, jel da? :zvizdi:
Korisnikov avatar
By Kupper
U je....'ma ne jebem bre nista' fazon :misici: :komistamoze:

Vec si u paklu. Poodavno.

Ono pod 1. da se razumemo - treba se smejati dobrom vicu? U je.....'al' sam im rekla, usta otvorili od zaprepascenja. Al' tek sto sam zajebala ortakinjinu kevu? Jebote, to je bilo jednom, mis'im, ostavila sam je u suzama dok sam lokala neku rakicetinu, hehe...grok (izvin'te)'.

A gde je tu tolerancija i razumevanje? Gde se dede postovanje onih koji postuju??? 'Ma, al' sam im ocitala bukvicu, svi se poplasili. A onda sam se napila k'o luda.'

Ajd, opali sad. Zivela pljuvacka.

I da ne bude zabune stalu sam ocistio na vreme. Krave su dobro.
By SUNNY B
Originally posted by Kupper
U je....'ma ne jebem bre nista' fazon :misici: :komistamoze:

Vec si u paklu. Poodavno.

Ono pod 1. da se razumemo - treba se smejati dobrom vicu? U je.....'al' sam im rekla, usta otvorili od zaprepascenja. Al' tek sto sam zajebala ortakinjinu kevu? Jebote, to je bilo jednom, mis'im, ostavila sam je u suzama dok sam lokala neku rakicetinu, hehe...grok (izvin'te)'.

A gde je tu tolerancija i razumevanje? Gde se dede postovanje onih koji postuju??? 'Ma, al' sam im ocitala bukvicu, svi se poplasili. A onda sam se napila k'o luda.'

Ajd, opali sad. Zivela pljuvacka.

I da ne bude zabune stalu sam ocistio na vreme. Krave su dobro.

ej bre, pa to nije trebalo tako da izgleda....sve si pogresno shvatio.... pa ne sutiram ja popove po ulici.....samo im ne dam ni dinar....a i sam znas da sam ja svakako antitradicionalno i antireligijski potkovana..... a da preterujem - pa o tome uopste ne treba da se prica....cekaj da cujes stvari iz ostalih zivotnih aspekata..... a sto se pakla tice - pa gore biti ne moze.....zar ne?:pop:
Korisnikov avatar
By Kupper
Znam bre. Ne bih se kacio na tvoju ne (sta-god-bilo). Samo me malo ujelo to sto je ta keva i moja keva a da mojoj kevi neko prospe tu vodicu bio bi mrtav.

Posteno?

Sto se pakla tice, slazem se, davno je najgore.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!