Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By nEne
Bo�en �umbor, vlasnica "Bo�en kozmetike", na?i ?e se uskoro na optu�enikoj klupi Prvog op�tinskog suda zbog izbegavanja pla?anja poreza....
Korisnikov avatar
By unic0rn
:smeh: :smeh: :smeh:

Uvek sam mislio da se preziva Bozhen.. a ne Zhubor :lol: :pucaodsmeha:
By fazza
I zatvor je za ljude... :smiling:
Korisnikov avatar
By m..
Joj, magicna rukavica.
Korisnikov avatar
By KiWi
Ma nek im' da onaj ?aj od ljubi?astih algi, i porez ko rukom odnešen .. malo freši?a na slepoo?nice i eto! .. svi zadovoljni ... a ako je sudinica malko punija (ne zamerite, praznici su u toku) eto turbo šlanka! .. Da se ja pitam, ne bih tražio novac ve? proizvode u tom iznosu ... pa da smršaju žene u pravosuðu :D
Korisnikov avatar
By Morgan Le Faye
Krajnje mi je simpatichna, i neverujem da iko ko tako milo izgledao kao ona moze da bude kriminalac i da neplaca porez.
TO je nechuveno...

Ona spada u grupu Rushke Jakic, Isidore Bjelice, Jovanke Broz i tetka Daliborke kojima bih dopustio da mi urade rimming.:njanja:
Korisnikov avatar
By KiWi
Originally posted by Morgan Le Faye
Krajnje mi je simpatichna, i neverujem da iko ko tako milo izgledao kao ona moze da bude kriminalac i da neplaca porez.
TO je nechuveno...

Ona spada u grupu Rushke Jakic, Isidore Bjelice, Jovanke Broz i tetka Daliborke kojima bih dopustio da mi urade rimming. :njanja:
... koliko se se?am ti si se pre nekog vremena javno zavetovao da ne?eš bockati i provocirati, i da je to iza tebe.. šta je sad ovo? Nekontrolisani ispad ili je loše pri?vrš?ena maska kona?no spala?
Korisnikov avatar
By Morgan Le Faye
Originally posted by Kiwi
TO je nechuveno...

Ona spada u grupu Rushke Jakic, Isidore Bjelice, Jovanke Broz i tetka Daliborke kojima bih dopustio da mi urade rimming. :njanja:
... koliko se se?am ti si se pre nekog vremena javno zavetovao da ne?eš bockati i provocirati, i da je to iza tebe.. šta je sad ovo? Nekontrolisani ispad ili je loše pri?vrš?ena maska kona?no spala?
Blah, neverujem u zavete, ali drzim do svoje rechi, stalan si na forumu Kiwi, trebao bi da znash da ja sve navedene osobe cenim, shto se moze videti iz mojih proshlih postova....
A posto sam po sexualnoj orijentaciji gay, tako da samo zenama koje su mi unele svezinu u misli mogu da dozvolim takav intimni trenutak.
Zaista mi je zao shto si ovo razumeo kao provokaciju.

Ako se nekima od pomenutih gore gospodja nebude svidela, poruku cu izbrisati...:icequeen:
Korisnikov avatar
By KiWi
:lol: ... kakogod ... samo Ti možeš da držiš re? a ne veruješ u zavete :D
Korisnikov avatar
By Daliborka
TO je nechuveno...

Odusevljena sam sto si mi ukazao toliku cast, a jos vise zbog drustva u koje si me stavio.
Biti u drustvu takvih dama, kao sto su Jovanka Broz i Isidora Bjelica, pa to je velika cast.
Ipak, moram da ti kazem da nikakav rimming ne dolazi u obzir, jer sam se, posle iskustva sa pokojnim muzem, zarekla da nikada vise necu njusiti i lizati musku guzicu.
Nista licno, Morgan, ali tetka Daliborka je zena od principa.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!