- 13 Jan 2006, 01:34
Bo�en �umbor, vlasnica "Bo�en kozmetike", na?i ?e se uskoro na optu�enikoj klupi Prvog op�tinskog suda zbog izbegavanja pla?anja poreza....
Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: IriS, Moderators
Originally posted by Morgan Le Faye... koliko se se?am ti si se pre nekog vremena javno zavetovao da ne?eš bockati i provocirati, i da je to iza tebe.. šta je sad ovo? Nekontrolisani ispad ili je loše pri?vrš?ena maska kona?no spala?
Krajnje mi je simpatichna, i neverujem da iko ko tako milo izgledao kao ona moze da bude kriminalac i da neplaca porez.
TO je nechuveno...
Ona spada u grupu Rushke Jakic, Isidore Bjelice, Jovanke Broz i tetka Daliborke kojima bih dopustio da mi urade rimming.![]()
Originally posted by KiwiBlah, neverujem u zavete, ali drzim do svoje rechi, stalan si na forumu Kiwi, trebao bi da znash da ja sve navedene osobe cenim, shto se moze videti iz mojih proshlih postova....Originally posted by Morgan Le Faye... koliko se se?am ti si se pre nekog vremena javno zavetovao da ne?eš bockati i provocirati, i da je to iza tebe.. šta je sad ovo? Nekontrolisani ispad ili je loše pri?vrš?ena maska kona?no spala?
Krajnje mi je simpatichna, i neverujem da iko ko tako milo izgledao kao ona moze da bude kriminalac i da neplaca porez.
TO je nechuveno...
Ona spada u grupu Rushke Jakic, Isidore Bjelice, Jovanke Broz i tetka Daliborke kojima bih dopustio da mi urade rimming.![]()
Originally posted by Morgan Le FayeOdusevljena sam sto si mi ukazao toliku cast, a jos vise zbog drustva u koje si me stavio.
TO je nechuveno...
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!