Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By unic0rn
Teshko cu docharati poentu, ali da pokusham ;)

Svi zelimo srecnu novu godinu... :)
Sad, ima tu jedna kvaka:)

U odnosu na proshle godine, ova je bar meni bila znatno sadrzajnija.

Bilo je tu svega - ljubavi, smrti, besparice, enormnih kolichina novca, bolnica, sexa, padova na ispitima, polaganja ispita - davanje uslova, pozitivnih stvari, negativnih stvari...

Sve u svemu, aktivan i ispunjen zivot i zbog toga sam i srecan kad pogledam unazad. Bilo je stvarno stvari koje bolje da se nisu desile ali je bilo stvari koje su to nadoknadile.

Mnogo bolje nego da se malo toga desilo i da je bilo so-so.
Nekako, dinamichnije i ispunjenije nego pre :)

Sve je to 'psi laju, karavani prolaze' ali bar ima karavana i svaki donese neshto novo i unikatno...

Jel neko skapirao i sta misli o svemu tome? :D
Korisnikov avatar
By tramp
jesam ja ali meni je nekako ove godine bilo puno vise losih stvari i mada je bila ispunjena ipak bih da se ne ponovi skoro
Korisnikov avatar
By Kupper
Hmmm, zavisi u vezi sa cim. Bar meni. Sto se ljubavi tice ova godina bolje da nije ni postojala, za razliku od 2004. Opet, u poslu 2005. mi je najuspesnija od svih do sada zajedno. I sad trazim sredinu:)

A koja je bila sadrzajnija? Svaka na svoj, drugi, nacin.
Korisnikov avatar
By kal zakath
Ima godina kada se sve desi odjednom, a onda ima godina, koje su dosadne da se ubiješ. Imam osje?aj, da što sam stariji, to su mi godine dosadnije. Verovatno zbog iskustva koje se nagomila tokom života, pa sada mora da se desi nešto baš neobi?no, da bi se uzbudio.
Korisnikov avatar
By Stripi
Meni je ova bila...neak flat.
Tako mi je svejedno :yes:

Pardon.
Mala ispravka.

Tako mi je jebeno svejedno :yes:
By Mudolog
Upravo ono shto je unicorn rekao, sadrzajna, puna uspona i padova, nepredvidiva ali energichna u svakome trenutku...

Zelim pre svega svima da zadrze postignuto u narednoj godini.:fuckbed:
Korisnikov avatar
By ciceron
Meni je 2005-ta bila super uspesna. Novi posao, veca plata, razna putovanja, polozen vozacki, zezanje, ljubav, sex...ma sve je bilo potaman. Samo da je leto bilo lepse i duze i godina bi bila savrsena. A tek sta planiram sve za 2006...
Korisnikov avatar
By Mars
Hm. Putovanja ne racunam, to je meni uobicajeno, bogu fala.
Posao isti, flat da ne moze ravnije...

Cela godina je u stvari bila flat, izuzev jedan peak u vidu mog decka.

Ali sam zato i u tom flat delu udario fundamente koji ce postati peakovi u narednom periodu.

"...mir, blagostanje, puno dobrog zdravlja. I sto vise Marsovog dupeta!"
(iz novogodisnjeg obracanja Borisa Tadica gradjanima Srbije)

http://www.timeanddate.com/counters/newyear.html
:jelka: :poklon: :ledeni:
By жњ
meni je 2005-ta bila najgora po svim kriterijumima, osim onih vezanih za faks. 2006-ta welcome
By Bombina
uticajno da je bilo losu stvar pre tprosle godine,sve je bilo komplikovanije
a sadrzajno dolazi u novo vremee:yay:
Korisnikov avatar
By m..
Ja vise volim znimljivu (sadrzajnu) godinu, pa makar bilo i kolateralne stete, nego dosadnu godinu bez ikakvih potresa...

Ova prosla mi je bila onako...
By Gost
Dosta mi je sadržajnih godina.
Sada baš ho?u jednu sre?nu, pa nek
bude i dosadna, godinu.
Korisnikov avatar
By colorado
sve su mi do sad bile sadrzajne, neke manje, a neke vise srecne. Ove godine niti zelim da mi bude srecna, niti sadrzajna. Hocu samo da diplomiram!!!!! uf...
Korisnikov avatar
By Kittrie
srecna? ne bas...
sadrzajna? poprilicno...
Korisnikov avatar
By Njuskalo
Uvek vise volim da je sadrzajna nego vrhunski srecna. Sreca dosadi i ulenji coveka.

Meni je 2005. bila osrednje srecna i osrednje sadrzajna. Nadam se da ce 2006. da bude sadrzajnija.
Korisnikov avatar
By marvuk
moja 2005. je bila jako lepa za mene. upoznao sam jako puno ljudi i saznao jako puno stvari; ochistio godinu; imao divnu devojku pored sebe; bio na par jako dobrih zsurki...

Sve u svemu, interesantna i lepa godina. Nadam se da ce 2006. biti josh bolja, potrudicu se.

Svako je kovach svoje srece
Korisnikov avatar
By zboO
srecjna....pa ne bash.....vishe je bilo negativnih stvari...ispunjena do loodila, bilo neponovilo se....
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!