Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By svejedno
ranije sam bio 'ladan kao spricer.
Ranije.
Sve vise mi ljudi idu na qrac, ali mislim da je to zato sto sam tek skoro poceo da primecujem druge ljude.
Tako da je to ok.
Ali i dalje ne moze da me nervira neko ko me ni najmanje ne interesuje.
Korisnikov avatar
By Hys.
Osobe koje izazivaju takve emocije kod mene su samo one koje mnogo volim, i to samo u retkim trenutcima svadje, posto od njih ocekujem da me UVEK razumeju, sto jelte, nije uvek izvodljivo...a ostali, koji mi nisu bliski, takvu emociju mogu da izazovu na milisekund, a zatim se ta emocija pretvara u najobicniji "couldn't care less":durenje:
By SUNNY B
da - postoje takve osobe. recimo moja mama.

inace, ranije sam imala celicne zivce i tesko da si mogao da mi naboras celo. sada - dovoljno je samo par reci i vec letim ka tebi sa dignutom pesnicom. :oklagija: pa onda probaj da me zaustavis. preksinoc su me 4 zeene drzale da ne ubijem od batina neku tamo koja mi je napala drugaricu pa nisu uspele da me zadrze. a sve to je pocelo negde od letos....
Korisnikov avatar
By m..
Originally posted by jukie
Joj... to me podse?a na Medveda sa našeg fakulteta... to je nezamisliv smor... ja svaki put zaboravim i pokušavam da budem fin kad ga vidimtj bude mi neverovatno pa mislim da sam sanjao (na svu sre?u od diplomiranja sam ga video 3-4 puta) ... ali mi se odbije o glavu...
ina?e znam ?oveka kome uopšte nije bilo krivo što je pao godinu, jer više ne bi morao sa Medvedom da ide na predavanja i vežbe... tako da je išao okolo i smeškao se "pa-o sam go-di-nu, ne-ma vi-še Medve-da..." Na svu sre?u on nije bio na mojoj godini...
Mi imamo Vepra, valjda na svakom faxu ima po jedna zivotinja.
Korisnikov avatar
By waterlily
Interesantno je da osobe koje mene na taj nacin iritiraju su i od strane mnogih drugih ljudi okarakterisane kao iritanti. Poznato mi je da su vise puta dobijale batine isl. Jako me zanima sta to u njima izaziva ljude na reaguju. Emituju neke lose feromone, sta li?
Korisnikov avatar
By m..
Pa, valjda su nevaspitani, nadmeni, dosadni, samozivi, nemaju takta ni dovoljnno senzibiliteta da bi shvatili da nekog iritiraju, il ih prosto nije briga... Imas ih raznih. Mene iritiraju zene koje kolutaju ocima.
Korisnikov avatar
By marvuk
Ooooooooooo da!
Postoje politi?ari, homofobi?ne agresivne osobe, ljudi koji ne ispunjavaju dogovorene obaveze i koje se uopšte prema obavezama koje su sami izabrali ponašaju kao "ma briga me". Naro?ito me nerviraju ovakvi izgubljeni slu?ajevi
Korisnikov avatar
By unic0rn
Nemoguce da ih nema ali ne bi ih mogao nabrojati..

jednostavno s takvim ljudima ne komuniciram pa makar mi nesto trebalo...
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!