Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Ja jako polazem na ove osobine.
Da postavim ovu temu, motivisali su me protekli novogodisnji i bozicni praznici i ponasanje moje devojke tokom njih. Ja sam se zaista trudila da sa svoje strane ucinim sve da praznici budu sto je moguce svecaniji. Bukvalno iz kujne nisam izlazila. Pripremala sam pecenje, pravila 4 vrste salate, 2 torte, razvukla sam kore za 3 pite,umesila sam i sitne kolace... Ne zalim se, niko me nije terao to da radim, ali me je jako pogodilo kada mi je moja devojka u jednom momentu rekla da njoj ne bi palo na pamet da se u kujni toliko zadrzava. Ona hoce da ide da studira i tvrdi da jednoj buducoj intelektualki nije mesto u kujni. Ja joj nisam na to nista rekla, precutala sam tu njenu opasku, ali mislim da nije u pravu. Zivom coveku nista ne bi trebalo da bude strano.
Ja sam obicna zena, nisam fakultetski naobrazovana, ali cenim znanje i mogu da se slozim sa svima. Moja prva komsinica je fakultetski naobrazovana, radi kao nastavnica biologije, a ipak najradije sa mnom pije kafu i kaze da bolju prijateljicu od mene nema.
Moja devojka je i dosta neodgovorna i to sam primetila, moram da kazem. Za nju postovanje satnice i dogovora ne znaci mnogo, uvek ima "sto kade" i to mi se ne svidja. Mnogo su joj misli u oblacima, a ne zna kolike su cene na pijaci i ne zna gde ima da se kupi najpovoljnije juneci but.
Sta za vas znaci odgovornost i sposobnost da se stoji sa obe noge na zemlji ?
Korisnikov avatar
By jukie
Mislim da na svaku pojavu može da se gleda iz više razli?itih uglova...
recimo meni mukotrpno spremanje gomile hrane a da se prethodno ne raspita da li ?e to nekom zna?iti i obradovati ga, nije baš racionalno planiranje. Moja mama uvek sprema tonu hrane (imamo još leftovera od Badnje ve?eri i Boži?a) i strašno se nervira što nije sve stigla da uradi do odreðenog sata u toku badnje ve?eri... ja sam recimo bio oduševljen onim punjenim šaranom (i skakutao sam i fizi?ki i ovde po forumu nedelju dana pre toga u iš?ekivanju) i ve?ina okolnih džidžabidža mi je bila samo ukras na stolu (pe?eno pile je takoðe bilo moj favorit); recimo sarmu još nisam ni takao... na svu sre?u je pravilno ?uvana pa ?u je jesti tokom ove nedelje... ali poenta je da je recimo tu sarmu mogla da pravi i danas ili sutra a ne da se onoliko nervira... ina?e ona sprema koli?inu hrane dovoljnu za bar sedmoro ljudi (verovatno je tako nau?ila jer je imala brojnu bra?u) iako to sve pojedemo samo mi...
[size=-1]btw da li komšinica planira da uskoro ide u penziju ili na duže odsustvo sa posla? Uvek sam raspoložen za zamenjivanje[/size]
Korisnikov avatar
By tramp
teta Daco ali ima nas koji ne izvlacimo nos iz knjige i kad da kuvamo? a i sto da kuvamo kad ima boljih od nas?

sto se tice tvoje naobrazbe nista se ne brini, pisanje ti odlicno ide pa ako ti dosadi kuvanje mozes u spisateljice
By жњ
Bome teta Daliborka, sintaksichka konstrukcija pokazuje da si daleko od neskolovane zene... Bash nasuprot! :mete:
Korisnikov avatar
By Kittrie
ok, daliborka, mene odma skini sa liste potencijalnih riba sa kojima mozes biti; iako m ije POTPUNO jasno da se mozemo naci na vise nivoa i imati veoma DUBOK odnos, skidam te sa liste moje, i ti mene hitno sa tvoje.

sem ako neces da ti na svadbi pevam, to mogu. ako mi ugradis silikone, pa da bidnem prafa. a mogu nauciti pesme napamet, a i ako ih ne naucim, spremicu puskice za tvoje novo vencanje. opet, ako nije vencanje, nego neki vid ceremonije kojom bi obelezila , ili zapisala svoju teritoriju i tu se prijavljujem da radim nesto. recimo striptiz dok vam usisavam kucu, ili lap dance dok prskam vodu, pa vodu, pa ulje, pa vodu, pa malo jogurta - na kore za pitu.

a mogu nocu i da radim kao klima. duvam , duvam, a mogu biti i vrela po zelji - pazi samo * grejem samo do 67 kvadratnih metara, moze i vise , ali sam perfekcionista*.

jel to sve ok?

du vi hev a dil???
Korisnikov avatar
By Daliborka
Originally posted by jukie
... ja sam recimo bio oduševljen onim punjenim šaranom (i skakutao sam i fizi?ki i ovde po forumu nedelju dana pre toga u iš?ekivanju) i ve?ina okolnih džidžabidža mi je bila samo ukras na stolu (pe?eno pile je takoðe bilo moj favorit); recimo sarmu još nisam ni takao...
Primetila sam, jukie, da si tog sarana spominjao vise puta na Forumu i da si ga iscekivao kao zedna zemlja vodu. Jednom ce tebi tvoja tetka Daliborka da razvuce kore i ispece pitu od mesa, sira ili zelja, od volje ti. Tetka Daliborka nikad nije kupovala kore, vec ih je uvek sama razvlacila.
Takodje sam naslutila da si veoma odgovoran i disciplinovan covek i to mi se svidja.
Nemas uobicajene gay tripove, nego si covek koji se bavi svakodnevnim problemima. I to mi se svidja.
Takav je bio i moj pokojni muz. Pravi domacin covek.

Ljubi te tvoja tetka Daliborka, jukie :love:
By жњ
Teta Daliborka, a zasto uvek pises iz drugog lica? ;) :D
Korisnikov avatar
By Daliborka
Originally posted by GrMi_ZEka
Ne znam, luce moje, tako sam navikla u zivotu. Tako je i moja pokojna baba pricala, pa sam se valjda i ja navikla pokraj nje..
Korisnikov avatar
By Daliborka
Bome teta Daliborka, sintaksichka konstrukcija pokazuje da si daleko od neskolovane zene... Bash nasuprot! :mete:
Samouka sam zena...
Korisnikov avatar
By tramp
tako sam ja samouka kad je kuvanje u pitanju ali mi ne ide dobro ko tebi sa pisanjem .. moracu da dodjem na pouku
Korisnikov avatar
By Daliborka
Originally posted by tramp
tako sam ja samouka kad je kuvanje u pitanju ali mi ne ide dobro ko tebi sa pisanjem .. moracu da dodjem na pouku
Ako si odgovorna, jednostavna i uravnotezena, onda moze.
Dosta mi je vise devojaka koje umisljaju da su na zapadu i koje gledaju strane filmove, pa onda glume da su i one takve kakve su te glumice koje gledaju.
By Paris
Originally posted by Daliborka
Dosta mi je vise devojaka koje umisljaju da su na zapadu i koje gledaju strane filmove, pa onda glume da su i one takve kakve su te glumice koje gledaju.
Jes', djevojke u Srbiju treba da si sedu kod kucu i kuvu, a ne da trosu vreme na emancipuvanje! :klap:
:lol:
By Paris
I iz drugog lica i iz drugog roda :lol:
Korisnikov avatar
By Daliborka
Originally posted by Kittrie
ok, daliborka, mene odma skini sa liste potencijalnih riba sa kojima mozes biti; iako m ije POTPUNO jasno da se mozemo naci na vise nivoa i imati veoma DUBOK odnos, skidam te sa liste moje, i ti mene hitno sa tvoje.

sem ako neces da ti na svadbi pevam, to mogu. ako mi ugradis silikone, pa da bidnem prafa. a mogu nauciti pesme napamet, a i ako ih ne naucim, spremicu puskice za tvoje novo vencanje. opet, ako nije vencanje, nego neki vid ceremonije kojom bi obelezila , ili zapisala svoju teritoriju i tu se prijavljujem da radim nesto. recimo striptiz dok vam usisavam kucu, ili lap dance dok prskam vodu, pa vodu, pa ulje, pa vodu, pa malo jogurta - na kore za pitu.

a mogu nocu i da radim kao klima. duvam , duvam, a mogu biti i vrela po zelji - pazi samo * grejem samo do 67 kvadratnih metara, moze i vise , ali sam perfekcionista*.

jel to sve ok?

du vi hev a dil???
Neces se ti leba najesti, ako budes tako razmisljala.
Za tebe vazi ona izreka : "Domacice manje zbori, da ti rucak ne zagori ! "
Vidim da si od onih devojaka koje kazu "Ja znam samo da skuvam kafu", "Ja ne znam ni jaje da ispecem".... i sve tako neki tripovi koje si pokupila od drugih smizli po diskacima i iz filmova.

Ne valja ti posao, devojko !!! Mani se corava posla !!!
Korisnikov avatar
By Mars
Domacica u kuhinji.
Intelektualka u drustvu.
Kurva u krevetu.

To je dobitna kombinacija.

Problem je sto nase zene cesto to pomesaju, pa su u kuhinji intelektualke, kurve u drustvu a domacice u krevetu...

Cenjena Daliborka, razmislite o Vasoj devojci i vasoj vezi.
Korisnikov avatar
By *deni*
Originally posted by Mars
Domacica u kuhinji.
Intelektualka u drustvu.
Kurva u krevetu.

To je dobitna kombinacija.

Problem je sto nase zene cesto to pomesaju, pa su u kuhinji intelektualke, kurve u drustvu a domacice u krevetu...

Cenjena Daliborka, razmislite o Vasoj devojci i vasoj vezi.
:klap: :klap: :klap:

Pravi odgovor za nasu uvazenu tetka Daliborku.
:lol:
Korisnikov avatar
By m..
Ja umem da kuvam taman toliko da ne budem gladna ako okolo nema nekog ko kuva bolje od mene (a uglavnom ima, keva, babe i tetka kuvaju nikad bolje, pa gde zabodem da jedem, plus brat zna da kuva neka bazicna jela, pa uglavnom uposlim njega, btw, svi gorenavedeni imaju fakultetski diplomu, tetka doktorat, a buraz jos studira, a jedna baba je odustala na 3. godini faxa, dakle nisu domacice). Anyway iako umem da zbudzim pristojan obrok sebi, jos nisam dovoljno ispraksirana da bih moje kulinarske pokuse servirala nekom drugom, i jos uvek zovem kevu telefonom da je pitam koliko se sta kuva i kako (mada sam ribu pre neki dan spremila skroz sama, jest da se malo raspadala, i posto sam je pohovala, ono pohovano je otpadalo tu i tamo, ali bila je ukusna za medalju, da bila je rec o zamrznutom filetu, onu zivahnu ribu ne bih smela ni da pipnem, kao ni pile i neku drugu zivotinju, ne mogu, steze mi se zludac od pogleda na to, mogu da baratam samo sa mlevenim mesom, filetima i vec isecenim sniclama).
Nije mi bedak da kuvam, ali ne vidim smisla u jelima koja se spremaju duze od pola sata, ako nije rec o veceri za neke goste. Ima toliko zdrave hrane koju spremis za 15 minuta, da je sve ostalo cisto gubljenje vremena iz moje perspektive. Dodjavola, zasto bi neko gubio vreme uvijajuci sarmu, kad od toga moze da skarabudzi cufte, pirinac i kupus salatu? Ili nesto sto mora da se krcka satima mora da se obilazi, smanjuje ili povecava vatra, da poludis, a pritiska te rok za predaju nekog rada ili nesto tako, tacno bih polomila pola kuhinje iz ocaja. Mislim ako zalijes meso onim sosom, i ostavis u frizideru preko noci, i sutradan ga samo ispeces, i uz to povrce u drugom loncu, imas kinesku hranu za 15 minuta na stolu, pa ti zavijaj pitu (a baba nek bleji kuci u tv i ne zna sta ce sa sobom od dosade).... Mislim nema smisla da radim tako nesto, cak i da uzivam u cinjenici da su mi ruke do lakata u brasnu.
Korisnikov avatar
By tramp
Originally posted by Daliborka
odgovorna sam strahota
jednostavna da se prepadnes
uravnotezena ko vaga

i meni je dosta tih sto umisljaju da su na zapadu, puna mi carsija takvih, a filmove - samo bi da gledaju filmove i glume ... ccc... strasno
Korisnikov avatar
By Daliborka
Devojcurak, vidim da u tebi postoji potencijal da jednog dana budes vrsna domacica.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!