Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By zboO
Originally posted by GrMi_ZEka
kad smo kod nistavila...
jeste ikada pokusali da meditirate tako da probate da ne mislite NISTA?
uspeva mi samo na momenat, a onda pocnem da razmisljam kako ne bi trebalo da razmisljam :nope:
ni meni tako neshto nikada nije poshlo za rukom...( glavom) :roll: uvek se setim onoga sto je bilo duboko zakopano, davno zaboravljeno...ili namerno potisnuto...tako da se vishe ni ne trudim da zamislim to NISHTA!! :novine:
Korisnikov avatar
By Rei
nope, potisak ce vremenom da oslabi i nece biti energije koja ce nas gurati napred. jer sta krene, mora i da stane. a da li cemo potom unatraske noseni lastishem koje vuku cetri kornjace? ko zna? ko zna... :nerd:
Chetri kornjache?
Zvuchi moguce. :) Tako bih voleo da gledam shta ce sve da se deshva, ubrzano na hiljadu godina per second. :love:
Korisnikov avatar
By Kittrie
postoje dva mogu?a modela širenja svemira.

u prvom ,svemir se neprestano siiri, a u drugome se prvo siri, za trenutak zastane, a zatim sazima dok se sva teela ponovo ne sastanu u ishodistuu (sa skupljanjem u jednu tacku, blah blah..) . prvi zovemo otvoreni a drugi zatvoreni svemir.

e sad... da li je svemir otvoren ili zatvoren ? naucnici to za sada ne mogu potvrditi. znaju da zavisi od srednje gustine svemira; ali su ta znanja nepotpuna (dinamika unutar 'galaktickih jata' :lol: , gustina svetlosne 'materje', i pitanja koliko u stvari tamne tvari, crne rupe bal bla, povecavaju srednju gustinu svemira. )

mada, podaci o toj famoznoj srednjoj gustini svemira se na neki nacin mogu izvesti i iz big beng teorije, i oni ukazuju da je svemir otvorenog 'tipa'. - znaci nema maximalne velicine protezanja svemira iiiiiiii onda nema nama nista od prave suprotnosti velikom prasku... sranjeeeeeee :lizalica:

ako se svemir bude vecno sirio , zvezde ce se vremenom gasiti, i svemir ce biti prepun crnih rupa, neutronskih zvezda itd; takodje, crne rupe ce 'kupiti' mnoge zvezde, druge ce napustati svoje galaxije itd. ( e sad pazite, ima i ona zanimljivost da je hawking pre nekih god i po , priznao da je njegova teorija crnih rupa kao gigantskih usisvaca i jamam bez dna pogresna... sada veruje da deo materije ipak "iscuri" napolje tokom milijardi godina, kroz male nepravilnosti u njihovoj "povrsini" (horizontu dogaðaja) )

mozemo pokusat zamislit i pogledat u nama potpuno neku daleku daleko imaginarnu buducnost, (koja je vec meni u glavi nista jer je ne mogu pojmiti), svemir ce se sastojati od crnih rupa koje isparavaju u dugotrajnom hawkingovom (opet on, lol) procesu.i...iza njih beskraj svemira ostaje popunjen raznim cesticama, anticesticama, fotonima ... isparenih iz crnih rupa...

zanimljivo, ne??

:cita:
Korisnikov avatar
By Kittrie
mislim, gledala sam slicne teme i na drugim forumima, i imala sam one enciklopedijice i cuda , a tek sto sajtovi jebu kevuuuuuuuu , aaaaaaaaaaaaaa
Korisnikov avatar
By m..
Sadrzaj ovog posta je obrisan usled krsenja autoskih prava.

Molimo Vas da ubuduce ne postavljate sadrzaj na forumu koji ce na bilo koji nacin krsiti bilo cija autorska prava.

Hvala Vam na saradnji.

GS Tim
By жњ

Molimo Vas da ubuduce ne postavljate sadrzaj na forumu koji ce na bilo koji nacin krsiti bilo cija autorska prava.

Hvala Vam na saradnji.

GS Tim
Korisnikov avatar
By reveal
licno smatram da je svemir u jednom velikom NESTO, i da je to NESTO u stvari u svemiru... :lol:
E 'ebes sve .... :sekirica:

:saksofon:
Korisnikov avatar
By m..

Hvala Vam na saradnji.

GS Tim
Korisnikov avatar
By Skyen
kad smo kod nistavila...

jeste ikada pokusali da meditirate tako da probate da ne mislite NISTA?

uspeva mi samo na momenat, a onda pocnem da razmisljam kako ne bi trebalo da razmisljam :nope:

:astral2:
kak' bre zeko znas da ne mislis nista??? i to sto mislis da ne mislis nista, znaci da ipak mislis na to da ne mislis nista :lol:
no way da mozemo da izgubimo contact s mozgom, a to bi onda po meni znacilo da ti je jedno veliko nista u svesti. mozak jednostavno ne moze da fura na blank, jer je operater (ok, pricamo o svesnosti).
Mada sam hiljadu puta rekla da nesto ne moze, pa je moglo. Okle znam, samo mi se tako ipak cini, a ne samo meni.

desilo mi se da sam jednom meditacijom uspela da se istripujem najstarsnije. percepcija mi je bila extra senzitizirana, a svemir kao da se usporio.i sve se kretalo u slow motionu, znas ono kada kasni ton za slikom!! Drzalo me je satim, a onda sam se skucala i spavala 15 sati (neee, nisam bila na lsd-ju ili drugim hemijama, pure mental trip)
od tad nisam smela da ponovim slicnu stvarcicu, nisam spremna.
Korisnikov avatar
By m..
Laze, sintisajzer je, im 5 knobova, ako se izvestis, mozs da odsviras V Betovenovu samo drndajuci jedan knob, a mozes i da ga nastelujes da radi ritam.... Ima toliko jednostavnu elektronsku shemu da je pravo cudo sta sve moze da radi.
Korisnikov avatar
By colorado
to je sintisajzer???? vau! Moram to i uzivo da vidim i da mi neko pokaze kako radi. Gde ima toga? vau....
Korisnikov avatar
By m..
Moras sam da napravis, u tome i jeste poenta.
Korisnikov avatar
By colorado
e pa onda, kad sastavis to cudo zoves me, vazi? :)
Korisnikov avatar
By m..
Vazi, da ti izmasram neurone.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!