Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By BARAKUDA
Pozdrav svima :tumble:

"Otvori dusu i kazi ono sto ti na srcu lezi,
hajde budi hrabar i jezik razvezi,
da se prica zapocne,mislim da je vreme,
neka voz vec jednom,sa stanice krene..."

Cmok,cmk,ljub,ljub,kis,kiss,lizz,lizz
Korisnikov avatar
By Moa
Dobrodosao Bensi,krajnje si me prijatno iznenadio sto nisi otpevao neki narodnjak :smeh:
Korisnikov avatar
By bogglefreak20
Da se javim i ja.

Khm...ovaj...mnogo pozdrava iz...ehhh...sun?ane Slovenije. :sesir:

Unaprijed se izvinjavam na svim greškama. Nemam prakse u srpskom. Još. Kad ostarim :deda: bi?e bolje.
Korisnikov avatar
By Moa
Dobrodosao bogglefreak20 unapred se radujem deljenju misljenja sa nekim iz Slovenije jer zaista ne znam nista o gay populaciji u Sloveniji.Drago mi je sto si tu,a nema veze sto ne znas dobro srpski nekako cemo razumeti vec sta si hteo da kazes :kiss: :zastava:
Korisnikov avatar
By Aksa
Ciao svim novajlijama kojima se do sad nisam javila :)

Sve nas je vise, to znaci vise misljenja, to znaci vise akcije i novih ideja...
A to je ono sto nam treba. Ne novo meso, nego novi mozgici...

Kisses 2 all of u!
Korisnikov avatar
By Zemunac
e i ja sam nov, al sam zaboravio da se javim.......... :bouncy: :hail: :roll: :B
Korisnikov avatar
By Pipin
Ta-na-na-naaa!

Moj prvi post :beba: Ovo mi je drugi put da sam na Forumu. Prvi put kad sam bio, nesto nije bilo u redu sa sajtom, pa nisam mogao da se registrujem. Na chatu mi je nick Stripi-NS, ali posto ovde vec ima jedan, ja cu da budem iz drugog crtaca. :pirat: Ja inace nemam problema sa komunikacijom :smilegrin: Cim sam dosao, hteo sam da prilepim koji postic, ali eto, nije islo:grom: a sad kad ide, ne znam gde cu. Tema ima mnogo i skoro svaki dan ima koja vise, pa je normalno da dosljaci prvo dugo razgledaju i traze temu u koju se najbolje razumeju da bi mogli odgovoriti. Ne mora biti stidljivost u pitanju. Evo, ja sam se registrovao, pa cu opet prvo da citam :cita: pre nego krenem u diskusije :tushe: Mislim da je Forum dobar i da pokriva svacija interesovanja. Uostalom, ako nekom nesto fali, nek pocne prvi:canttouchthis:
Korisnikov avatar
By Moa
Stripi evo da te pozdravi jedna chaterka koju znas odande a uvek te je mesala sa Stripijem sa foruma,sada znas i zasto nadam se:)
Dobrodosao druze,lepo se provedi u nasoj virtuelnoj zajednici
Korisnikov avatar
By Pipin
Hvala, na leto imas sladoled od mene :grin:
Korisnikov avatar
By Pipin
Ne znam koliko ovde dolaze oni koji nisu novajlije, ali treba mi mala pomoc.
Kako da citiram postove vise ljudi na jedan moj post. Dosad sam to radio uz pomoc obicnog Copy i onda kad uradim Paste, izgleda kao da nisam nekog citirao, nego da sam ja to rekao. Sto je neke dovodilo do zabune.

:no: I onda me Zvezdolina napichi zbog toga :zvezdice: :rida:

Opcija CITIRAJ otvori prozor za citiranje samo osobe na ciji se post klikne ta opcija, ali kako da citiram vise razlicitih osoba na jedan prozor?

:placko:Rece mi da sam pedi esdaun:rida: :rida: :rida:

:flaming:ZvezdasBG
Korisnikov avatar
By Moa
imas komandu koja zove Quote i nju stavis u ovu zagradu [ ].Ne mogu da napisem jer mi onda citira.Kad zavrsis citat ukucas /quote u [ ].Znaci copy paste radis i kucas quote [ ].

[Izmenjeno 26-12-2004 Dusica4]
Korisnikov avatar
By Pipin
Ne mogu da napisem jer mi onda citira.
:hail: ... :bye:
Korisnikov avatar
By Galina
Ja samo da se javim da sam i ja pristigla pa posle mozete da citirate i mene.:hvala:
Korisnikov avatar
By Rei
I ja sam nov! U ovoj temi tachnije, prvi put je otvaram... :D

Pa di ste mi novajlije slatkishi dobrodoshli kod nas ovde na fourumche, osecajte se kao kod kuce, ne morate se izuvati! :cheer: :cheer: :cheer:

:evilkiss: :evilkiss: :evilkiss: :evilkiss:
:bye: :bye: :bye:

PS duco ni ja nisam skontao shta si napisala iako znam kako se citira hehe :lol: :evilkiss:
By Fibi21
Pozdrav i od mene,smesni ste mi svi :alexis:
Korisnikov avatar
By Rei
'brodoshla Fibi21 Slika
Korisnikov avatar
By Moa
Originally posted by Fibi21
Pozdrav i od mene,smesni ste mi svi :alexis:
I ti si nama smesna,pa?
Korisnikov avatar
By reveal
svi smo mi smesni...

zato i sluzi :smeh:
Korisnikov avatar
By mrle
Helooouuuuuuu :)

Evo i mene ovde... Pozdrav svima - starosedeocima i imigrantima svih generacija... Veliki cmox svima koji su mi dragi / kojima sam drag i onima koji sebe smatraju ostalima... :D
Nadam se da cu svojim skromnim intervencijama doprineti "produbljivanju" komunikacionog kanala medju nama... :djavo:
Bukete cveca za dobrodoslicu mozete ostaviti u predvorju, sluga Milutin ce ih rasporediti po palati... ili ih baciti u kantu za smece :alexis:

Ba-baj ;)
Korisnikov avatar
By Rei
mrleeeeeeeeee Slika
:evilkiss: :evilkiss: :evilkiss:
Korisnikov avatar
By Moa
Originally posted by mrle
Helooouuuuuuu :)

Evo i mene ovde... Pozdrav svima - starosedeocima i imigrantima svih generacija... Veliki cmox svima koji su mi dragi / kojima sam drag i onima koji sebe smatraju ostalima... :D
Nadam se da cu svojim skromnim intervencijama doprineti "produbljivanju" komunikacionog kanala medju nama... :djavo:
Bukete cveca za dobrodoslicu mozete ostaviti u predvorju, sluga Milutin ce ih rasporediti po palati... ili ih baciti u kantu za smece :alexis:

Ba-baj ;)
Mrlenceeeeeeeeeeeeeeeeeee cmoka bejbe
Korisnikov avatar
By mrle
maaaaaaajiiiiiii :beba: :)

Cmoxi, Duxi :zvezda:
Korisnikov avatar
By Tweety
ajd i ja da se javim:tumble: :tumble: :tumble: :tumble: :tumble: veliki pozdrav od veselog TWEETYJA!!! :angel: :angel: :angel: :angel:
Korisnikov avatar
By mrle
Pozdrav, Tweety :peace:
Korisnikov avatar
By bambola
I ja sam relativno nova,ali sam vec dovela i drugaricu,te tako pridonela brojnosti forumasa!:redaljka:
Korisnikov avatar
By Nirej
Ja sam bas nov,ovo je moj peti dan na forumu!Nije lose...:wink:
Korisnikov avatar
By bittersweet
Heyya all!!!

Pratim forum vec neko vreme, pa je valjda dosao i trenutak da se prijavim... Odusevio sam se ljudima ovde i forumom generalno, tako da...

pozdrav svima...weeeeeeee!!!!!

:spin: :spin: :spin:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 52
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!