Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

By miljenko
Zdravo, izvinjavam se ako je tema duplikat ili joj nije mesto ovde :) Elem, imam 25 god iz Bg i vrlo sam nesiguran u ovom svetu, kako uopšte početi? Ranije su mi se sviđale devojke, one dečije simpatije i tako to, ali sam samo jednoj imao petlje da priđem, bili godinu dana i eto. Ukratko, dejting = španska sela. Za to vreme se nisam ni nešto oslobodio da budem intiman, stigli smo do bj. Međutim, duže vreme (čitaj par godina) me privlače momci i kao da nije bilo dovoljno teško sa devojkama, sad bukvalno ne znam ni kako izgledaju izlasci, kako se uopšte nalaze slični ljudi itd. Znam za četove i aplikacije, ali to su mesta za čisto jebanje, mene interesuje bliskost i bez toga ne mogu da se zamislim da spavam s nekim. Jbg izvinjavam se na podužem tekstu, nadam se da će neko imati savet :) Sori još jednom
Korisnikov avatar
By tajfun983
Nemoj misliti da su aplikacije samo za seks. Vecina ljudi tamo jeste samo radi seksa,ali svi ti ce ti to odmah staviti do znanja tako da ako nisi za to mozes prekinuti pricu bez smaranja. Ja sam svog decka upoznao na Romeu i skupa smo skoro 3 godine.
Korisnikov avatar
By bothways
Slažem se, na aplikacijama se katkad može naći nešto ozbiljnije. Nije baš lako, ali postigne se. Evo, ja sam dečka upoznao na grindr-u i uskoro će 2 godine kako smo zajedno.
Korisnikov avatar
By Tungi
Teško da ćeš ikog u pederskom svetu da upecaš tako.. Nema bliskosti, nema ničeg do seksa nasušnog. Posle toga zavređuješ neku pažnju...Ovisno o tome kako se pokažeš.
Korisnikov avatar
By Zvonki
Strpljenja i razgovori,kao sto su ti tajfun i both rekli ako nisi samo za sex brzo ces da zavrsisi takakv razgovor,ja sma decka isto upoznao preko romea i mi smo vec tri godine zajedno, samo strpljenja
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!