Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By gossip
krivo mi je sto se mnogi plase zivotinja :sigh:
NIJEDNA zivotinja vas nece napasti ako joj pridjete na pravi nacin
Korisnikov avatar
By EnMademoiselle
besmrtnosti :lol:

tj. preciznije da svest nastavi da mi radi nakon što umrem. sve odlažem da napišem testament ili šta god već ide za to da zahtevam da me kremiraju da ne ostane ni jedan delić mozga poremećenog.
By quietboi
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2810906#p2810906]tajfun983 napisao:[/url]
[url=https://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2810899#p2810899]EnMademoiselle napisao:[/url]besmrtnosti :lol:

tj. preciznije da svest nastavi da mi radi nakon što umrem. sve odlažem da napišem testament ili šta god već ide za to da zahtevam da me kremiraju da ne ostane ni jedan delić mozga poremećenog.
+1

+2 *
Korisnikov avatar
By gossip
Da ce apotekarka koja mi prodaje smirice bez recepta otici u penziju :lol:
Korisnikov avatar
By voodoo
[url=https://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2818575#p2818575]Markiza napisao:[/url]
[url=https://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2818574#p2818574]voodoo napisao:[/url]copora pasa lutalica
Voodoo, ako se zaista jako bojis uvek imaj uz sebe nesto sto ces im dati da jedu, makar to bio hleb. Bacis im i polako se udaljis. Obicno budu jako, jako gladni.
ma hrane ih kod nas dobro, nisu gladni, ali par puta su me u starom kraju napali bili, tamo nisu dobro bili hranjeni pa sam u strahu. nikad se ovde nije desilo da su koga napali....
Korisnikov avatar
By Markiza
Inace, ja sam se doskoro bukvalno smejala i sprdala sa ljudima koji se boje pasa (i samu me pas ujeo kad sam bila mala), jer sam mislila da izmisljaju, lazu,preteruju, itd. Dve situacije su me razuverile: u ulici nasoj zivi nekoliko pasa za koje se moze reci da su poluulicni jer su svi vakcinisani i sterilisani i o njima vodi racuna nasa komsinica iz ulice, prijateljica Slajka. Jedna od kuca se zove Svilenka, ona je vodja tog copora. Inace predivna i prepametna zenka koja je dva trovanja prezivela. Licno sam je videla kako napada i laje nasumicno ljude bez (bar ja nisam videla razlog) razloga, krene ka njima da ih kao ugrize za nogu, i boje se ljudi naravno, neko je verovatno i sutne iz straha.
Onda, u samoj zgradi imamo uciteljicu koja prebledi i ukopa se kad se susretnemo u hodniku i onda moram da drzim psa i nogama i rukama da ona jedva prodje. Zena ima fobiju i traumu od detinjstva kad je pas ujeo. (pas nam je pitom kao jagnje, obozava ljude).
Tako da te u tom pogledu u potpunosti razumem. Ali ipak nosi uza se nesto da im bacis i odrvratis paznju, a ko zna, mozda te i zavole.
Korisnikov avatar
By voodoo
hvala na iskrenoj prici. sve sam video u slikama ti zbilja znas baratati, hajd necemo reci perom, vec tastaturomXD
mozda te i poslusam, al ovi nasi pazovackii zbilja nisu gladni, hrane ih
Korisnikov avatar
By sallys
Plasim se raznoraznih utvara, ali ono sto sam poprilicno sigurna da cu tesko ikada ishendlovati, to su jbn velike bube.
Kazu ljudi da se gade bubasvaba.. i ja bih se gadila kad bih u trenutku kad ih vidim uopste imala vremena da razmisljam odakle su dosle :(
By zemun1998
slucajna smrt

tj. smrt koja nije biloska prouzrokvana staroscu, kao sto su npr saobracajne nesrece, terorizimi(masovna pucnjava i sl.)i ne izlecive bolesti

malo sam poceo vise da brinem oko toga, gledam uvek oko sebe kada se god krecem
  • 1
  • 11
  • 12
  • 13
  • 14
  • 15
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!