Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By Mage
Kad ja napunim 80, bice 2067 godina. Nadam se da cu do tada dobiti makar naznake odgovora na odredjena naucna i filozofska pitanja koja izgaram da znam i da se ljudska rasa nece unistiti u novom svetskom nuklearnom ratu. Mozda cu se i dalje baviti naukom ukoliko uspem da ocuvam svoj um i ne obolim od demencije, sizofrenije ili kojekakve psihoze (za koje imam geneticku predispoziciju). Ukoliko budem relativno ocuvan do tada, verovatno cu dosta pisati: o nauci, o filozofiji, o fantastici :)

Mozda cu se baviti i nekim aktivizmom ako ikada shvatim sta mi je zaista vazno u zivotu. Nadam se da me proslost nece isuvise muciti i da cu biti mudriji i samosvesniji i sigurniji u sebe i svoje zivotno iskustvo. Mozda ostavim i nesto vazno iza sebe ali to je vec fantaziranje...

Verovatno cu i dalje FRP-ovati :lol:

U svakom slucaju, ukoliko osteim da mi je kvalitet zivota znatno opao i da nemam puno cemu da se nadam, izvrsicu samoubistvo na nacin koji sam sam odabrao. Zasto ziveti ukoliko ti je svaki dan posato muka i agonija iz koje te samo smrt moze spasti.
Kuca, ogradjeno dvoriste, basta, komsje su daleko, puuuuno pasa i poneka macaka, zeka, degu, mini prase, cincila :D Kuca ne mora biti velika, ja cu da sedim u stolici na ljuljanje i pisem autobiografiju. :) Da delim zivot sa voljenom osobom (neko ko mi ne ide na zivce, koga mogu da podnesem :gitara: )...ali ako ne moze, snasla bi se i sama (sa svojim coporom) :) :gitara:
nadam se da ću u tim godinama biti u prilici da imam osobu zaduženu da mi čisti i sprema, kao i vodi računa o prostoru dok nismo/nisam tu.

dok će kuvanje i baštovanstvo biti pod našom/mojom kontrolom. negde u italiji, ili u evropi.

i ništa užurbano, stresno i hitno.
Korisnikov avatar
By ZlatnaPtica
kontam da je zbog pretrpljenog stresa i nezdravih navika današnjice neću ni doživeti

ubiće me neka srčka u 35oj, aneurizma, smotan sam ubiće me auto na pešačkom, a možda se roknem sam od sebe

:zongler:
Korisnikov avatar
By 2kune
oooukejjj... a što sa penzijama? kako to mislite riješiti?
Korisnikov avatar
By voodoo
...sah, duvan, kava, i plus uz to sta se zatekne.../slicno ko sad haha/
By Kragi
Tesim tajfuna sto je zvezda pukla u grupnoj fazi lige sampiona od banjaluckog borca koji je u medjuvremenu postao renomirani fudbalski klub. :sweet:
Korisnikov avatar
By gossip
hajde prvo da je dozivim pa cemo lako za ostalo :lol:
Korisnikov avatar
By tajfun983
[url=https://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2805940#p2805940]Kragi napisao:[/url]Tesim tajfuna sto je zvezda pukla u grupnoj fazi lige sampiona od banjaluckog borca koji je u medjuvremenu postao renomirani fudbalski klub. :sweet:
Pretvaram se da sam tuzan jer je zvezda pukla u grupnoj fazi lige sampiona od banjaluckog borca koji je u medjuvremenu postao renomirani fudbalski klub. :friends:

ON: Dosta zajebancije. Zamisljam se u starosti kako dirkam neki jos kolkotolko aktivan penis u kuci sa pogledom na more (ne HR-more, please).
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!