Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Zdravo svima! Nova sam u ovom forumu i moram reci da mi je jako puno pomogao oko nekih stvari. Trebalo mi je dugo vremena da otkrijem sebe i da budem iskrena sa tim ko sam i sta sam.
Shvatila sam koliko je tesko naci partnera istog pola u Nisu, uvek nadjem devojku iz Beograda, Novog Sada, iz neke daleke da me izvinite picke materine a bas mi i ne ide u poslednje vreme to na daljinu.
Ovde sam samo upoznavala osobe koje su u dilemi i koje nikad ne zele priznati sebi to sto jesu. Svi se kriju, sramota ih je sami sebe. Zasto je to ovde tako a na drugim mestima nije?
Takodje da li imate neka mesta za izlazenje u Nisu gde znate da ima osobe iz lgbt populacije?
Korisnikov avatar
By Urbana_Seljanka
Cudi me da ti relativno lako ide da nadjes nekoga van Nisa, a da u svom gradu ne poznajes cak niti neko misto gdje se okupljaju osobe iz lgbt populacije.
P.S imas si na chatu divojaka iz Niša , iako su većina mentoli. :cvet:
Ne znam, ja sam zivela u mestu sa oko 20,000 stanovnika, dakle varosica, mada ja kazem selo, jer smo se gotovo svi poznavali medjusobno. Nije izbor ne znam kakav ( a i kako bi sa toliko stanovnika) ali opet ljubavisalo se. Inace, Nis, da...secam se da sam se jednom davno preko skajpa dopisivala sa nekom devojkom koja je toliko bila paranoicna da je to bilo strasno, krila je skoro sve, i informacije o sebi i izgled, pola glave sam joj cini mi se videla na nekoj slici. Dosta mi je i to. Tako uspanicena i paranoicna, posle je nestala.
Ne znam tko se tuca i lize na sred ceste pa da se inzistira na diskreciji kao da je lapsit exillis.

Velicina mjesta nema veze, uvijek je do osobe. Muskarci su mogli sto puta i na Romeu da uoce da stanovnik svjetske metropole npr. inzistira na istoj u svom profilu bilo da je tu gdje je bilo da ide na odmor u neku pripizdinu, manju ili vecu.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!