Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Poz za Gejove od Diska :D pisem (sad vec 4 put) na ovom forumu i zeleo bih ovog puta da zaobidjete uvrede i argumentovano i na normalan nacin odgovorite na temu, ukoliko nadjete zelju za tako necim. Tema ovaj put obuhvata kompletan pogled na gej pojavu u nasem modernom drustvu, i problematike oko iste

1. Psihijatrija, Psihologija, APA i homoseksualnost:

Po APA (americkoj psihijatrijskoj asocijaciji) do 1974te Homoseksualnost je bila bolest - mentalni poremecaj vrste - poremecaj nagona.

Frojd, Jung, Jaspers, najveca imena psihijatrije i psihologije koji su definisali vecinu onog sto se danas uci i smatra kao praksa, su smatrali homoseksualnost kao mentalni poremecaj (ovde za Frojda uzeti "uz zrno soli" jer iako nije smatrao homoseksualnost kao mentalni poremecaj, nazivao je INVERZIJOM i smatrao da kao drustvena pojava treba da se isrpavlja, ge je i sam kontemplirao nacine kako da utice na pojavu i eventualno je izleci)

Uzeti u obzir da je u pitanju bila identicna bolest nalik na Zofiliju i Pedofiliju, poremecaj nagona, seksualna privlacnopst prema necemu neprirodnom/neproduktivnom) i kao takva je bila zavedena u DSM-u (dijagnosticki statisticki manual APA-e) za klasifikaciju mentalnih poremecaja

Nije postojao nijedan jebeni razlog da se zbog bilo cega homoseksualnost konceptualizuje drugacije nego "mentalni poremecaj" dok Gejevi iz San Franciska nisu nasli za shodno da budu "uvredjeni" sto ih nazivaju "bolesnim" (prvi konci liberalizma i "uvredjen sam" koncepta u modernoj civilizaciji)

71, 72 i 73ce, udruzeni njih nekoliko zajedno krenulo je da dize ogromnu frku zbog koje je APA dosla u nezgodnu situaciju - i stavila na glasanje temu pederizma, pred svoje clanove i sa procentom od 55:45 u sedmoj verziji DSM-a: PUF! pederi vise nisu bolesni. Dakle odluka koja je promenila svet i ucinila taj prvi liberalni pokret, doneta je pod prisilom, sa samo 55% slaganja na temu

STA JE BITNO: Ovo je mozda i jedini izolovan slucaj kada se u nekoj nauci, gde promena u naucnoj teoriji i praksi NIJE pokrenuta nekim naucnim otkricem, novim saznanjima i publikacijama, vec ISKLJUCIVO da se zadovolji grupa ljudi. Nije bilo nove naucne cinjenice niti seta cinjenica koji bi stimulisali ovako veliku promenu, vec "grupa gejeva koji su krenuli da dizu frku"

Jos sramnija je bila zvanicna izjava APA-e da objasni svoj akt: "homosi deluju srecno pa ne mora da znaci da su poremeceni" > pisaj po 3000 godina staroj nauci psihologije koja pritom nije tehnoloski zavisna i bila je poprilicno razvijena nauka do 1970ih: "pederi su srecni, to znaci da su ok" >>> bilo kad da sledeci put odete na psihijatrijsko vestacenje, samo recite da ste srecni, i sve OK. Cek bre, zar nisu oni sa Sadistickim poremecajem srecni, dok seckaju, kasape i ubijaju ljude ?

Bolest se ne brise gumicom. Ovo sto je APA uradila je identicno dogadjaju gde grupa ljudi zdusno trazi od WHO-a da izbrisu Influenzu (grip) kao bolest jer oni smatraju da su imuni na istu, time zanemarujuci cinjenicu da ona jeste sasvim realna bolest, koja pritom evoluira i prilagodjava se i vec sutra moze da pobije ceo svet uz jednu nasumicnu mutaciju

2. SAD KAD SU GEJ LJUDI NORMALNI, AJ DA ISKASAPIMO I OSTALE NAUKE:

ranih 2000tih na interentu neko objavljuje clanak: Pronadjen Gej DNK! > dan danas mu nema zvanicne publikacije ili izvora al ona cuvena "laz ponovljena 100 puta postaje istina" i neretko danas mozes cuti kako gej branitelji govore "on/ona je tako rodjen/a" > Argument izmisljen iz dupeta, postao toliko jak da je jedini danas validan izraz za onog ko se NE SLAZE sa idejom pederastije "Homofob" < termin da na los nacin obelezi bilo koju osobu koja ima filozofski, socioloski ili personalni stav protiv toga.

Pre svega - ne postoji dokaz da mi kao civilizacija razumemo cak ni 1% bihejvioralne DNK (ponasanje na osnovu genetike), i trenutni razvoj biologije u tom smeru jedino sto moze da ponudi je lokalni uticaj razvoja gena na odredjene vrste i njihovo ponasanje, tvrditi da je neko Gej jer mu je tako dao DNK je komedija za svakog ozbiljnog geneticara, izjava bukvalno u rangu Milana Tarota

drugo - Da postoji Gej DNK, priroda bi to uklonila jebenom hirurskom preciznoscu, samo usled cinjenice da gej ljudi ne mogu da se razmnozavaju. Iz Evolucione perspektive, geneticki predodredjena homoseksualnost bi bila bljesak shibice, i ako je ikada nastala, momentalno bi nestala usred redukovane reprodukcije > dakle govorimo o evolucionoj pojavi koja se suprotno naturalnoj selekciji prezivela milione godina > izvolte liberali nadjite jedan primer genetske karakteristike koja se protivila milionima godina i ostala citava, kompletna ?

Bioloski fenotipovi, po teoriji evolucije NIKAD nemaju sekundarne karakteristike - pojave koje su izazvane genetskim mutacijama, MORAJU da u jednom trenutku imaju primarnu funkciju kako bi taj odredjeni fenotip postao dominantan u svojoj vrsti. Ergo - Homoseksualnost se bioloski de-fakto protivi teoriji evolucije.

Videshe i pederi da DNK teorija ne drzi vodu i ranih 2000tih smisljaju novu teoriju (koja DNK teoriju komplet baca niz vodu, al ko ga jebe) - endokrini razvoj. Dakle - usled loseg razvoja sopstvenih hormona i zlezda, ti se radjas kao homoseksualac. I to je "normalno" i to je "varijetet ljudske prirode"

Dobro, ajmo sad u nauku medicine - dal postoji JEDAN JEBENI slucaj gde se poremecaj endokrinog sistema koji nije povezan sa pederstvom smatra "normalnim" i "varijetetom ljudske prirode" ? Eto, crkla ti Tiroidna zlezda i imas hipo/hiper tiroidazu. Dakle efektno si u problemu da umres u oba slucaja, i ides kod doktora sav iskrivljen i doktor ti kaze "Ma rodjo sve je OK, pali gajbi, to je varijetet ljudske prirode!" JEBENO NE - poremecaj Endokrinog sistema pod hitno mora da se LECI, a ako je Endorkina teorija homoseksualnosti i dalje na mestu onda homosima treba mnogo vise od psihijatrijske pomoci, treba im ozbiljna medicinska pomoc

3. IMUNITET NA KRITIKU (homoseksualna agenda):

90ih je pocelo, 2000tih se ustalilo da je svako javno obracanje protiv homoseksualnosti "govor mrznje" jer su oni "normalni". Dakle imamo jos jedan presedan u istoriji covecanstva, ovaj put socioloski: Mi sada imamo dva "normalna". Strejt je normalan, a imamo i "novo normalno" a to je gej. Uvoditi "novo normalno" gde je implikacija da li si strejt ili gej nesto sto postaje sasvim bezopasan jednostavan izbor je OPASNO krsenje fundamentalnih etickih principa. Primer: drustvo gde komplet svi clanovi istog "najnormalnije" izaberu da budu gej bi bilo ekstremno disfunkcionalno drustvo pre svega po pitanju reprodukcije, a time se prakticno ignorise fundamentalna bioloska realnost.

Bez obzira na to, bez obzira na nepostojanje naucnih cinjenica validnosti homoseksualizma, drustveno smo uspeli da ih upakujemo u neprobojan oklop gde im ne smes reci nista a da se oni ne uvrede, i nadju na neki nacin povredjenim, i ponovo definisu kao zrtve i slicno

Homofobija kao termin je zapravo verbalni "stit" izmisljen od strane homoseksualne agende, gde je primarni entitet u kompletnom imunitetu na kritiku gej grupacija i individualaca, zasnovan na ideji "liberalizma i ljudskih prava" koji se u praksi zapravo KOSI sa idejom liberalizma i slobodnog govora, primeri:

- mrzim sport i sportiste, besmisleno s*anje gde oni dobijaju milione za nesto sto je u susrini decija igra a jos gori su mi ljudi koji navijaju za to i prate > sasvim OK izjava

- Mrzim metalce i emose, talog civilizacije, prljavi likovi, ne mogu da ih smislim > relativno okej izjava, stvar licne preference

- Ne volim plavuse, niske ribe, maljave muskarce (primer bioloske karakteristike za koju mozes da izrazis personalno negodovanje) > sasvim OK izjava

- Ne volim gej ljude i smatram da su bolesni/pogresni > Hitler, Homofob, Bigot, Djavolov sin

Oni koji se protive homoseksualizmu, imaju svoje argumente:

- legalizacija gej brakova i usvajanje
- promocija gej parada i finansiranje istih
- promena ponasanja hetero da zadovolji gej
- deci se sugerise da kaze "roditelji" a ne mama i tata
- zahtevanje javnih troskova za podrsku gej agendi
- zabrana zbunjenoj deci da koriguju svoje nagone
- imunitet za gej grupe da vredjaju sve ostale (religiju npr)
- brendiranje bilo kakvog stava kao "govor mrznje"

A ovo je lista PRAVIH problema homosa, detalji pazljivo izvedeni od tri najveca GEJ SAJTA na svetu koji pomazu gej osobma da se sukobe sa realnoscu:

- znatno veci prosek samoubistva/pokusaja
- znatno povecan promiskuitet (kurvanje)
- povecano koriscenje narkotika
- povecano koriscenje alkohola
- VEOMA izrazen bipolarni poremecaj
- znatno veci problem anksioznosti
- problemi fizickog zdravlja usled promiskuiteta (STD)

Poprilicno velika lista psihickih problema za nekog ko je "normalan", pomislio bi covek .. Toliko drasticno da bih se usudio da kazem da je Homoseksualnost sorta nizeg mentalnog poremecaja koji otvara vrata za daleko ozbiljnije .. ?

Naravno, opet homoseksualna agenda ima odgovor na to: "okolina je kriva" > gde dodjosmo do jos jednog ozbiljnog presedana u nauci psihijatrije, jer, pored PTSD-a koji je traumaticno iskustvo iz okoline (gde realno u ratu mozes da vidis kako ti se bubreg od najboljeg prijatelja razleti po sopstvenoj faci jer je on zgazio na nagaznu minu, mrtvu decu spaljenu u vatrama, itd) Homoseksualnost je JEDINI oblik mentalnog stanja gde se za problematiku nastalu tokom iste, uzrok trazi VAN subjekta, dakle u okolini, okolina je kriva. Niti za jedno drugo mentalno stanje ne postoji uzrocnost van subjekta, te se slobodno moze reci da je homoseksualna agenda validno iskrivila nauku psihijatrije za svoje potrebe.

Frojd: Homoseksualnost je rezultat depresije i paranoje
Jung: Seksualna abominacija i iskljucivo buntovnicko ponasanje
Jaspers: seksualna perverzija izazvana traumom kroz egzibicionizam i fetisizam

Ova tri lika su ziveli i radili u nauci psihologije pre nego sto su Liberali preuzeli svet u svoje ruke. Tri naucnika na cijem se radu dan danas ostatak cele Psiholoske nauke zasniva. Ko je onda lud ovde ?

4 ZAKLJUCAK:

Sve ovo napisano sam imao prilike da istrazim, a navedeno kao problematika iskusim od ljudi koji su u gej prici, i da vidim svojim ocima da je utopijsko pederstvo kakvo predstavljaju americki TV show-ovi jedna velika sarena laza, i ovde ZAISTA nisam dosao da se svadjam, vec da cujem argument ljudi sa druge (vase) strane i rado ga prihvatim ako bude smisleniji i bolje argumentovan od mog

5. BONUS:

posto kad god ovde otvorim temu, dodju neki iskljucivo da pljucnu i uvrede me, da odgovorim u startu na pitanja koja lagano mogu da pretpostavim:

- Jesam Homofobican > Jok. Napisao sam sta mislim o terminu "homofobija", i ne mrzim pedere i lezbejke, ne bi im nikad naudio, nidi izrazio agresiju prema istima, nemam problem sa njihovim radnjama ukoliko nisu diretno povezana sa mojim, jednostavno imam socioloski, filozofski i individualan stav protiv homoseksualnosti, sto se poprilicno razlikuje od "homofobija" izraza ili bar onog sto mu je americki lazni-liberalizam nadenuo kao svrhu

- jesam jebo sta > Aha. Simpa sam lik, nije mi ni najmanji problem da navatam strejt devojke, cak sam i u vasoj "enklavi" pozeljan lik, jer kako spomenuh ranije, poznajem vlasnika kulba Pleasure, gospodina D, i kad god odem (citaj - jedom u godinu dana) da ispostujem coveka i popijem pice, startuje me skoro svaki single gej koji je tu, kao i par zbunjenih zena koje su se tu nasle

- Jesam bolestan i jel treba da se lecim > malo me ziga koleno, posto igram basket svakodnevno kada je leto, inace sve ostalo je ok.

Na stranu zajebavanje, zamolio bih trolove ili ove nepismene sa priprempljenim TLDR komentarom, ili ove koji jednostavno nemaju kapacitet da shvate napisano, da zaobidju temu

Poz Gejovi, ljubi vas Disko :* :D
By AeonS
Smatraš da je homoseksualnost bolest. S obzirom da nisi naveo da imaš ikakav naučnu pozadinu i kredibilitet to je samo tvoje lično mišljenje.

Primljeno k znanju.

poyy
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!