Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By Dirrty
Ove godine mi nije do snega... nemam pojma, jos uvek nisam definisao svoj stav prema prvom snegu, i zimi uopste. :tetka:
Korisnikov avatar
By Machkodlak
E da jedina stvar koja me je razvedrila dok sam cekao autobus (koji je kasnio pola sata) jeste slatka mala pahulja na mojoj jakni koja se izdvojila :sweet:
Setio sam se snezne kraljice i crtaca koji su imali simbol pahuljice :sweet:
Ali se ona brzo otopila i dobila izgled fleke na mojoj jakni...

Al sam ja veceras negativan :gotika:
Korisnikov avatar
By Zwezdica
Ja sam se bas obradovala prvom snegu, iako ga ne podnosim i bas sam bila lepo raspolozena tokom kratke setnje po snegu, dooook mi se nisu namokrile noge i sledili prstici i opet ga hejtujem!
Ma, ne hejtujem, lep je sneg danas.. :yay:
Korisnikov avatar
By ROYAL
Jeeeeeeeeeeeee, sneg, preferiram, cak sam se i grudvao veceras..................
Korisnikov avatar
By Nbegi
Evo i priloga :) (mada je youtube malo to skinuo na kvalitetu, koga baš ne mrzi ima na stranici i ona opcija za bolji kvalitet)

''

''
Korisnikov avatar
By mrle
LE Nbegi, ulepsao si mi noc :)
Korisnikov avatar
By Nbegi
Le mrle, dodao sam još jedan :)
Korisnikov avatar
By Val
Originally posted by Ivana
razmisljam o ljubavi:)
Razmisljam o tome kako je lepo biti zaljubljen i uzivati u tihoj noci, dok pada sneg...
Mislim na moju ljubav, i skoro kao da je tu :meda:

:sigh: Da...
Korisnikov avatar
By Dina
Razmisljam kako mi se ne ide na fax danas, i da li mi je gore da idem ili da ne idem... Zatim kako mi se ne ide na posao sutra i da li da idem ili da ne idem... Na kraju da li ce ovo da se otopi za par dana ili ce potrajati? Uh... mrzim sneg...

:ledeni: :mad: :rida:
Korisnikov avatar
By KiWi
Originally posted by Superstar!
O tome kako mi treba neko. :sigh:

Razmišljao sam da napišem isto ovo i stavim isti smiley

Creepy!
Korisnikov avatar
By Orlando the Lady
Prelep je. Poziva na poljupce (za one koji vole da se ljube u snegu)...
Korisnikov avatar
By Lakiboy_ns
Jedva ceka da krene pravi sneg i da pocne da veje a ja budem sa njim u mom toplom stanu i da lezimo zagrljeni i gledamo kroz prozor zajedno kako pada i pada i pada :)
Korisnikov avatar
By Dina
Laki,
misli na nas ostale koji moramo na posao, fakultet i ostalo :durenje: Vama moze da bude lepo i uz onaj sneg koji Unicorn pusti na forumu oko nove godine. Padaju lepo te forumske pahuljice a nema smrzavanja, i bljuzgavice i guzvi i bolesti... i mozete da ih gledate iz sobe :D

:snesko:
By J...
Mislim o tome da ce za "samo" 3 meseca prolece. :D

I o troskovima za grejanje.
Korisnikov avatar
By 4NY K3Y
ide zima,
bice slina,
kijanja i kasljanja...
Korisnikov avatar
By Nbegi
Ja tvrdim i dalje da razlog za kukanje na (ne)vremenske prilike - bilo da je vrelo, hladno, vlažno ili kakvo god - ne leži u vremenu nego negde unutar onih koji kukaju, a onda se vreme uzima kao zgodan objekat za svaljivanje "krivice" na njega. Dakle, neki vid objektivizacije unutrašnjih protivrečnosti. Stoga, zavirite malo u sebe i ostavite vreme na miru :)

Jer jedno je sigurno: vremenske prilike su datost, ne može se prilagoditi jedinki već se jedinka mora prilagoditi njemu. Potpuno je normalno da po vlažnom vremenu hodanje u "baletankama" dovodi do mokrih čarapa i nogu - u tome nema nikakve misterije. U ovoj rečenici reč "baletanke" odnosi se na neadekvatnu obuću vremenskim uslovima.
Korisnikov avatar
By Daliborka
Ma, znas kako, Nbegi, mogu ja da zavirim u sebe koliko hocu, ali niko ne moze da me ubedi da je iko drugi, osim nase klime i vremena, kriv za to sto mi racuni za grejanje zimi progutaju lavovski deo kucnog budzeta.
To je razlog sto opravdano gajim stanovit animozitet prema zimi.
:ozbiljan:
Korisnikov avatar
By Nbegi
Gospođice Daliborka, to je već ekonomsko pitanje u koje ne bih ulazio ovde. Pre svega sam mislio na ono što se događa van zidova stambenih prostora :)
Korisnikov avatar
By Daliborka
Duso draga, zima svoje radosti nudi samo jednom, privilegovanom sloju bogatih gradjana, koji se voze kolima ili taksijem i zimuju u mondenskim zimovalistima.
Ostali, pored odredjenih radosti, moraju racunati i na niz preteznih neprijatnosti, o kojima su kolege diskutanti gore vec pisali :
Kasnjenje autobusa, bljuzgavica, promrzle ruke, a o cipelama koje zbog dotrajalosti propustaju vodu i ogromnim troskovima za grejanje necu ni da govorim.
Korisnikov avatar
By Nbegi
Život se sastoji i od neprijatnosti... to ne treba posebno objašnjavati. Jedino se razlikuje način kako te neprijatnosti prihvatamo i suočavamo se sa njima.
Korisnikov avatar
By Daliborka
Originally posted by Nbegi
Život se sastoji i od neprijatnosti... to ne treba posebno objašnjavati. Jedino se razlikuje način kako te neprijatnosti prihvatamo i suočavamo se sa njima.
Posle kraceg razmisljanja, zakljucila sam da si u pravu.
Problem je izgleda ipak u meni, dzangrizava sam, jer sam stara zena i nisam vise za te zimske radosti, slaba mi cirkulacija i sve sto uz to ide.
Zato cu se povuci sa ove teme, nije mi tu mesto, i pustiti mladost da uziva u zivotu i u zimi.
:colorado:
Korisnikov avatar
By Tomek
"Kada padne prvi sneg
kada padne prvi sneg
ja upregnem konja dva
dva vatrena sokola
pa se sankam noc i dan...."

:lol:
Korisnikov avatar
By deran
Da.........Vojvodina zimi:love:
Korisnikov avatar
By 2kune
kad pada prvi snijeg bacam prve mačiće u vodu... :napitak:
Korisnikov avatar
By *deni*
Molim Boga i Đavola da se temperatura opet spusti ispod nule i zaledi ovu groznu bljuzgavicu, što se pojavila juče još... :bljak:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!