Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By Njuskalo
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2647776#p2647776]lonely boy napisao:[/url]Drago mi je da vam se sviđa članak, nisam ga sam izmislio, preuzeo sam ga sa gay sandžaka, mada ni to nije originalan izvor, ali nema veze, dozvoljeno je preuzimanje
Članak je u stvari sranje.

Autor posmatra svet oko sebe iz perspektive nedojebanog dvadesetogišnjaka i konstatuje samo ono sa čime se susreo.

Kako pile, da bi upoznalo svet, mora da izađe iz jajeta, tako i peder, da bi upoznao svet, mora malo da omatori i pretera tridesetu.

Nedostaju mu kategorije gde spadaju stariji od 30 godina:

Gej udavača
Gej u gej braku - domaćica (udavača koja se udala avanzuje u domaćicu)
Gej domaćin u gej braku - izdržava gej domaćicu
Gej u gej braku - uzoran otac
Gej skitnica - večito u pokretu, često izabere da radi na brodovima
Gej podjebavač po forumima i ostalim elektronskim medijima
Gej u str8 braku sa lez ili str8 devojkom sa kojom ima decu

I možda još poneka kategorija....

Hajde sad ti idi da piješ još malo mleka, pa se javi kad porasteš. Za jedno 10 - ak godina....

:nokti:
By lonely boy
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2647801#p2647801]Njuskalo napisao:[/url]
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2647776#p2647776]lonely boy napisao:[/url]Drago mi je da vam se sviđa članak, nisam ga sam izmislio, preuzeo sam ga sa gay sandžaka, mada ni to nije originalan izvor, ali nema veze, dozvoljeno je preuzimanje
Članak je u stvari sranje.

Autor posmatra svet oko sebe iz perspektive nedojebanog dvadesetogišnjaka i konstatuje samo ono sa čime se susreo.

Kako pile, da bi upoznalo svet, mora da izađe iz jajeta, tako i peder, da bi upoznao svet, mora malo da omatori i pretera tridesetu.

Nedostaju mu kategorije gde spadaju stariji od 30 godina:

Gej udavača
Gej u gej braku - domaćica (udavača koja se udala avanzuje u domaćicu)
Gej domaćin u gej braku - izdržava gej domaćicu
Gej u gej braku - uzoran otac
Gej skitnica - večito u pokretu, često izabere da radi na brodovima
Gej podjebavač po forumima i ostalim elektronskim medijima
Gej u str8 braku sa lez ili str8 devojkom sa kojom ima decu

I možda još poneka kategorija....

Hajde sad ti idi da piješ još malo mleka, pa se javi kad porasteš. Za jedno 10 - ak godina....

:nokti:
Druže, nisam ja ovo izmišljao. Preuzeo sam članak sa drugog sajta u nadi da će vas možda zanimati ovo
Korisnikov avatar
By *deni*
Druže, pa ne kaže Njuška da si ti pisao. On se obraća u prvom licu, ali autoru članka, u nadi da će ga zanimati da pročita Njuškinu kritiku.
Korisnikov avatar
By Madonna
Drugovi.. :smeh: koliko Njuskalo ima godina ako nije taina?
Korisnikov avatar
By bern
star je 4,5 twinka? :lol:

sorry, njuškalo... došlo mi :lol:
Korisnikov avatar
By *deni*
Njuška je, ako se ne varam, u kasnim tridesetim.
Korisnikov avatar
By bern
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2647766#p2647766]MDNA napisao:[/url]joSh bernisha, dopishi i za nas jedinstvene :drama:
:drama:

njuskalo... ja sam mislio da si mnooooogo stariji.

DEBELI VEZISTA

Poznat među tetkama i kao Debela Vezara, jedan je od tragičnih porteta naše muželožačke scene. Debeli nije fizički zasićena poletna osoba čiju toplotu, kako srca tako i tkiva, želite osjetiti čitavu noć. Zato mu i ne tepamo "Medo" ili "Buco". Ne, Debeli je u osnovi neostvarena zlica. Iako se povremeno trudi da dostigne standard atletizma koji je zacrtao u glavi, Debeli u tome ne uspijeva. Uvijek se nešto nađe na putu ka njegovoj naslovnici u Men's Health. Najčešće pekara. Na sajtovima Debeli traži "relationship". Fotke lica nema, ali nakon vašeg "podužeg" nagovaranja ("da, ok su xxx...") on će vam poslati nage fotke dok je pojeo keks, uz riječi kajanja kako ga je baš sramota. Kad mu kažete da niste njegov tip, u rukavu ima makar dvije uspješne veze iz prošlosti da vam dokaže kako on nije sisao kravu Milku. Smatra da su pederi uobičajenije kilaže najobičniji plitki skotovi koji traže samo seks. A tek atletski građene kurve da ne spominjemo. Debeli Vezisti su, kao što ime kaže, pederi koje prepoznajemo po punačkijoj građi, u vječitoj su potrazi za vezom kao ispunjenjem moralnih normi i bijega od gnusnih jednoktatnih susreta. Blagoglagoljivi, naizgled predusretljivi, uvijek spremni da se druže iz koristi, vrsne tračare i spletkaroši, Vezare ne shvataju svoju tragičnu osobinu: pošto su loši kao ljudi, drugovi pederi i ne stignu da zamisle da sa njima mogu ostati nasamo... Makar na kafi.
Korisnikov avatar
By Dr_Shortbus
Bouže Petra pa šta je ovo sad?! Izgledam kao ova maca na Njuškalovom avataru. Ti Berniša baš imaš svakakvih isustava, jel da? :radosnice:
Korisnikov avatar
By MikroSvemir
Autor teksta kao da pokušava ovim člankom da napravi dobar priložak svom CVu kada ga šalje u Svet ili Scandal.

Sama sadržina nije vredna komentarisanja.
By alexandermagic
Opet se ne uklapam. Tu i tamo mrvica od macho, tu i tamo mrvica od Dive, mrvice od buntovnika, barem kad je glazbeni ukus u pitanju... Bla bla.

Odoh da vidim uklapam li se u neki tip lezbe. :galerija:
Korisnikov avatar
By Mali-Princ19
Iskrvarise mi oci dok sam procitao temu.
Jedino sto sam ukapirao je da ne znam kom tipu gejeva pripadam, ubacite kategoriju NEOPREDELJENI.
I zasto nema nastavka - 10 tipova lezbejki? :/
Korisnikov avatar
By antibiotic
fali tu jos kategorija, recimo: "normalni".

pokusacu da definisem, a vi me dopunite.

"normalni" su oni pederi koji to sto su gej ipak smatraju devijacijom pa to zele da kompenzuju svime sto je za njihovu okolinu neupadljivo, prosecno, stav vecine.

obicno su u ormaru i imaju panicni strah da ce neko da provali da su gay po njihovom izgledu ili ponasanju. malo su isprepadani gej scenom kojoj niposto ne zele da pripadaju, sem ako su inkognito - online ili u parkovima. kod nih je diskrecija zagarantovana, nikad ti nece poslati sliku face, ili jedva ili ce poslati tudju.

ono sto je za njih "normalno" zavisi od sredine u kojoj zive, sebe neretko jos nazivaju "obicnim" ili cak "prosecnim" jer je sve bolje od feminizirane tetke (koju neretko kriju u sebi zapecacenu) .
za druzenje su dosadnjikavi, a perverzija im je komsija next door, tip sa igralista, rodjak ili radnici u uniformama. nikad ne pucaju previsoko tako da su im ocekivanja u pogledu partnera ili zivota uopste u biti niska ili "prosecna".
od njih se moze cuti da im je to sto se loze na isti pol samo faza i da jednog dana zele da osnuju porodicu - sa zenom.

ova grupa pedera je pasivnog karaktera i u najvecoj opasnosti da pre ili kasnije steknu neku psihicku bolest, jer od tolike normalnosti i potiskivanja karakternih osobenosti moze da se shizne.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!