Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By Still
Ne volim komplimente. To mi smeta i nervira me... posebno kad mi upućuje neka osoba koja bi htela da bude sa mnom...
Što se tiče profesionalnog, volim kritike... a najviše volim kad ih nema :)
Korisnikov avatar
By Waldorf
Zavisi u vezi s čim je.
Ako je u vezi izgleda, ugl ili ne verujem pa kažem 'mhm' ili se kliberim ko budala jer se stidim, a neretko se tad i pokrivam kapuljačama, jastucima i ostalim priručnim tekstilima. Jako je strašno.
Ako je u vezi nekog skila koji posedujem, tu kažem 'hvala' kao normalna osoba i nastavim da se bavim čime sam se već bavila.

Komplimente glede skillova i posla delim kad mislim da je neko zaslužio. A za one izgledne, naročito kad su bitni ljudi, sam posebno retardirana. Imam nagon da im pišem pesme i obasipam konfetima, a stidim se i najčešće bih se pokrila šatorom. Kompromis je onda da dobiju kompliment uvijen u oblandu mojih refernci, tv replika i ličnog, ne baš kompletno uobičajenog, vokabulari, neretko filovan facom crvenijom od sopstvene kose - retko ko tada i shvati da sam išta (za mene) neuobičajeno rekla ili kaže 'abre?'

Imam teoriju da je previše moje komplikovanosti za 164cm visine, pa sam zato odavno krenula u širinu.. :drama:

Tako nekako.. :waldorf:
Korisnikov avatar
By elizevin
Osetljiva sam na laskanje, nervira me i stalno se pitam sta ta osoba hoce od mene. Na svu srecu pa brzo predju na stvar obicno, pa ne moram da se zamlacujem dugo, vec samo odlucim da li hocu ili necu da uradim to sto hoce od mene.
Komplimente volim ako su iskreni i dobronamerni (kao i bilo ko drugi, je l). Cesto se postidim pomalo kada mi neko da kompliment, bilo da je u vezi sa izgledom ili znanjem ili vestinom. Srecna sam, ali ne volim bas da sam u centru paznje, malo me to cini nervoznom. S druge strane, jedan na jedan sa ljudima koje volim, iskren i direktan kompliment znaci mi mnogo. Tako se i trudim da ih dajem, direktno i sa adekvatnim obrazlozenjem, nikada ako nisu zasluzeni.
Izuzetak je jedno ako je nekome stvarno potrebno ohrabrenje tog vida. Na primer devojka koja ide sa mnom na ples je malcice smotana i ima malo losiji osecaj za ritam nego vecina ljudi iz nase grupe. To su stvari koje mogu da se prevazidju uz puno vezbe, a ona nije lenja, ali ima problem sa samopouzdanjem i bila je na rubu da odustane. Zato smo svi nesvesno pojacali sa komplimentima tipa da joj je bolji skok danas nego prosli trening, da joj je reel lepsi, da je brzo upamtila sve korake...I stvarno nije odustala i vremenom je malo o'ladila sa negativom :)
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!