Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By blenta
uhm, mislim da malko komplikujete
kao sto Q rece, bitno je sta zelite i kako se shodno tome postavljate
i to na kraju ne odredjuje samo vas odnos sa ljudima koji su vam dovoljno bliski
ili misle da jesu da bi trazili od vas da im pomognete, nego i vas same

da, ima ljudi koji prelaze granice, koji su vampiri, i cak da to nije slucaj nije strasno reci ne
nije strasno ni da kazete da imate prioritete ili da vam je to profesija i od toga zivite te naplatite

ali zavlacenja, kao jao dobro pa ogovaranja i nagomilavanje zle krvi, da ne pominjem ove otvorene izlive tipa taxiranja, i specijalan tretman dok se nesto radi... jbt, meni je zao tih ljudi koji smognu snage da vas nesto pitaju i osecaju da nemaju drugi izbor
By barni
svima cinim uslugu kada mi se zatrazi, bez razlike jel mi prijatelj ili prolaznik na ulici
ponekad upadam u problem, priskacem u pomoc a od mene se to nije trazilo,
gledam da to menjam kod sebe i da ne reagujem kada mi se "usluga" ne trazi
neretko me sve to i iscrpi jer ljudi ponekad nemaju granicu, ne umeju se zaustaviti pa im moras reci, sada je dosta, ponekad i grubo
za nekoga sam budala
ali meni je to kao davanje krvi,
prvi osecaj je slabost, klones duhom, ali onda krene duh da ti se regenerise bukvalno iz nicega dolazi ti neka snaga i jasno vidis razliku pre i posle
nekada mi se to desi posle par sati a nekada mi je potreban jedan dan sa samim sobom. ali se uvek desi isto
Korisnikov avatar
By Korak
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2637778#p2637778]ultraviolet napisao:[/url] akko
<3 pod uslovom da nije slovna greska.

on:

pisem brisem. elem zlatna tico, here's a home truth: zivot je surov, ljudi kvarni, situacija napeta!

lepo im objasnis da nije "tako prosto hihih" kad procenis sta su ti uvalili i pre no sto se latis posla, tj da to ne odgovara opisu dogovorenog.. pa ako se ne slazu, nek nadju drugog ko to dozivljava na istovetan nacin, ako vec nemas interesa u tome. ili vec ne trazis "zadovoljstvo" u samosazaljenju lamentiranja postfestum, kako si ti fini decko, ali to eto zloupotrebljavaju
Korisnikov avatar
By mikeli
Poznato mi, cini dobro da se gorim vrati ....
Ja sam radio godinama unazad maturske, uglavnom za ove iz trogodisnjih, nesporim da sam fine pare uzeo ! Medjutim, ove a i prosle, jednostavno mi se nisu radili, jer radio sam i mufte, "prijateljima", da bi mi preporucili njihove, al' sipak !!!
Rad s ljudima, nesto najgore, ALI, vidis ko te ceni, a ko ne !
Korisnikov avatar
By 李香兰
javio mi se jedan staaari drug iz osnovne skole prije neki dan. naime, treba mu 5 iz engleskog da ga ne padne na popravni. a ostale ocene iz istog predmeta u toku godine su mu sve kecevi i jedna dvojka. I napisem ja jedan sasvim solidan sastav na zadatu temu i profesor samo procita prvih par recenica i vrati mu ga nazad. I on sav jadan zbunjen, nije mu jasno sta se desava. smijesno je koliko ljudi mogu biti nerealni.

Ont: Ne znam. Sramota me je da bar ne pokusam da nesto ucinim kad vidim kolika je nekom frka oko istog. sam veoma retko pribegavam trazenju usluga. posebno od nekog ne toliko poznatog mi.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!