Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By EnMademoiselle
zapravo razmišljala sam često o tome. promenila bih ime i prezime kad bih promenila i život.
odnosno ne bih zakonski promenila nego bih kupila identitet. kad bih imala para za to. ali ako bih imala para da se udaljim odavde i tamo živim bez kontakta sa ljudima ovde kontam da bih imala i za to :awesome:

trebalo je da se zovem Una ili Aleksandra. nikada to neću prežaliti.
nervira me što me ljudi pitaju da li sam ruskinja hehe kad se predstavim
Korisnikov avatar
By EnMademoiselle
zapravo
NEMAM JA GODINEEE NEMAM IME NI PREZIMEEE
S TOBOM KRV SAM PROMENILAAA SEBE SAM POBEDILAAA
Korisnikov avatar
By *deni*
bih,ako je u pitanju dobra sprdnja. i tako vec zelim da se narodu predstavim kao KETI SAJGON. :gotika:
nema veze sto ova droca nije imala zub,sixto. i stoja je bila krezuba pa vidi dokle je dogurala.
By alexandermagic
Svakako Daniele. I Zuhra se sad prezentira kao dama od stila i ugleda pa i kao utjecajna blogerka, na stranu sto njene Hermes torbe koje vuce ne postoje nigdje osim na turskim buvljacima, a jahala je na soferima po budzacima prije nego je evoluirala u Svetlanu. :fancyklap:
Korisnikov avatar
By Trilian
volim svoje ime... em kratko i slatko, em internacionalno... imam problem sa nadimkom koji je proizašao iz tog imena, on me tako malo nervira...
a ime bih menjala iz razloga u rasponu od - ćefnulo mi se- do - postala sam zaštićeni svedok
By Sixto
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2629946#p2629946]Anhedonie napisao:[/url]
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2629908#p2629908]Sixto napisao:[/url]Stidi se svog imena, kida veze sa ljudima iz proslog zivota i predstavlja se nekolicini s kojima jos komunicira potpuno drugacije, menja ime u atraktivnije zarad podobnosti poslu kojim se bavi...
nemaju svi tvoj ugao gledanja. mozda joj se desilo nesto uzasno i ovo je nacin da od toga pobegne. mozda jednostavno zeli da pocne zivot iz pocetka. cak i da se stidi imena/proslosti, koji si ti kurac da je osudjujes. sto, opet, vodi ka njoj, ne ka temi.
Eto vidis kako si lepo uvideo vezu pa jos lepse odgovorio na temu...

OČ' MOJE LIJEPE!!!

Slika
Korisnikov avatar
By Dirrty
Ime sasvim obično, mada dovoljno odsečno da mi je dopadljivo. Prezime potpuno neobično i zvučno, mada me povezuje sa očevom familijom sa kojom nisam u kontaktu odaaaavno... zbog čega ne mogu da ga cenim koliko bih inače. Ne bih menjao niti jedno od pomenutih, nije to moja jedina i najbitnija odrednica, nebitno mi je.

Što ne znači da ne mogu da razumem druge koji to učine. Njihovo život, njihovo ime, njihova stvar.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!