Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By Srklet
rođen sam u sarajevu, trenutno živim u zagrebu.
sarajevo je u proteklih 7-8 godina doživjelo nevjerojatan sunovrat, grad je u totalnom socijalnom raspadu i kaosu. odmah nakon rata je sarajevo bilo sigurnije nego sto je sad. doista zastrasujuce urusavanje svega.
zagreb je oduvijek bio u sustini bezveze grad, doista mi nije jasno tko bi ga mogao voljeti or something. iako sam dobio mnoge prilike u zagrebu, a dosta njih i iskoristio, i dalje osjecam that i'm wasting away living here.

it's high time for a long-term change of scenery.
Korisnikov avatar
By Hys.
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2623433#p2623433]Srklet napisao:[/url]rođen sam u sarajevu, trenutno živim u zagrebu.
sarajevo je u proteklih 7-8 godina doživjelo nevjerojatan sunovrat, grad je u totalnom socijalnom raspadu i kaosu. odmah nakon rata je sarajevo bilo sigurnije nego sto je sad. doista zastrasujuce urusavanje svega.
ajd malo sire ako te ne mrzi, stvarno ne znam tamosnje prilike?
Korisnikov avatar
By Srklet
u sarajevu sam 3-4 puta godisnje i svaki put je fakat sve gore i gore. siromaštvo, očaj, raspad društvenih normi.
ljetos sam bio u gradu bas kad je pao ramazanski bajram i sarajevo je bila poluratna zona. bila je nekoliko obračuna pištoljima, par masovnih tuča, a neki je kreten čak bacio suzavac na kafić da bi si oslobodio mjesto.
gradom luta nekih 10-15 tisuća podivljalih pasa.
ispod balkona moje sestre (koja živi na grbavici) u međuvremenu ordinira kurva koja naplaćuje 5 maraka za pušenje, a 10 za seks. u sred bijela dana, u dijelu grada koji nije baš neka zabit. to prije deset godina nije bilo moguće.
o svim provalama, krađama auta i slično da ne govorim.

sarajevo danas izgleda kao beograd iz 'rana'.
Korisnikov avatar
By Mars
ja se na instagramu pratim sa jednim umetnikom iz sarajeva za koga je ono i dalje najlepši mogući grad na svetu (po slikama i propratnim komentarima)...
Korisnikov avatar
By Srklet
a valjda je ta deluzija također dio propadanja cijelog grada.

primijetio sam još neke indikativne stvari. primjerice, jingleovi na radio sarajevu (koje je bez konkurencija najbolja stanica u gradu) su puni referenci iz osamdesetih, pa i ranije. živi se u slavnoj prošlosti na kvadrat. na radiju je jedva moguće čuti pjesme koje su nastale u ovom stoljeću, iako se nakon rata pojavilo nekoliko genijalnih bendova i albuma, koji naravno uopće nemaju masovnu publiku, jer ona je usmjerena na sinana & co.

u sve u sarajevu se uvukao jedan gadan trulež. a to da je sarajevo postalo prilično muslimanski grad da ne govorim. to će ti skoro svatko demantirati, pa i ako sjedite u kafiću u centru u kojemu se uopće ne poslužuje alkohol. :lol:
Korisnikov avatar
By Hys.
^ vidis sta su ti percepcije i kako se razlikuju.
Ja sam zivela u Beogradu kao tinejdzerka kada je bio takav Beograd, i sadasnji bg je dovoljno daleko od toga.
Svakako mi niko ne skida patike, u picinom parku se setaju parovi sa decom, u mojoj bivsoj osnovnoj na igralistu nema spriceva i kondoma i ne moram da se plasim da pogledam nekog u kaficu da ne bude STAMEGLEDASIZADJIDASEBIJEMO.
I ima stranaca, ej!

Banalni primeri, ali zivopisni. I mislim da svi koji su bili dovoljno odrasli u tom periodu da ga se secaju ce se sloziti sa mnom.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!