Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: IriS, Moderators
Originally posted by Norma Jeane
Nasla sam temu!
Eto vidite kako sam dobra, da ne otvaram novu, kad vec postoji![]()
Sve sam naucila![]()
Evo problema:
postoji jedna fina zanimljiva devojcica koju nedavno upoznah, ali problem nastade onog momenta kad se "poveo" razgovor.
Zapravo, to je licilo na sve samo ne na razgovor. Na svaki njen komentar ili pitanje moj odgovor je bio "mhm" ili "da" ili "ne" ili "aham". A nisam mutava, zivota mi, a imala bih sta i da kazem, dosta toga, zapravo. Jednostavno blokada potpuna.![]()
Jedina varijanta kad razgovor funkcionise jeste kad je neka treca osoba tu, onda se sjajno ispricamo preko te trece osobe, a zapravo se ne obracamo jedna drugoj.
Sad, cinjenica jeste da smo veoma razlicite i da nemamo puno "dodirnih tacaka", ali ja iz nekog razloga imam zelju da se vidjam sa njom, pa i drugarski, sto da ne, s tim sto ce to sad biti mnogo teze jer definitivno misli da sam retardirana ili u najmanju ruku veoma NEinteligentna[/]![]()
Da li je neko imao slicna iskustva po ovom pitanju?
Da li biste vi pobegli od mene glavom bez obzira u ovoj situaciji?![]()
Originally posted by Black Lady
najvise ne podnosim, kada neko prica stalno, samo da bi pricao... to nikako ne mogu da skontam.
Patty Hewes napisao: A te situacije - našli smo se, i kao sve fino, ali nemamo o čemu da pričamo.. pa ne znam.. ja bih se baš zainatio.E, sad, i tu postoji bitna razlika. Jedno je ako neko ćuti zato što je stidljiv i neprijatno mu da razgovara, a želi i ima šta da kaže. A sasvim je drugo kada neko ćuti, jer nema šta da kaže i ne zanima ga ono što ti govoriš. U slučaju 1 bih se potrudila, u slučaju 2 ne.I šetali bi tako, jedina konverzacija bi bila "Hoćeš cigaru?" -Da. "Da sednemo?" -Ne. "Baš je hladno.." -Aha. a onda bih i ja ćutao. Baš me zanima koliko dugo bi "ćutljivac" izdržao.
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!