Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By Seaman
Ja sam skoro imao taj problem, sa deckom sa kojim sam se upoznao pre nekoliko dana. Na prvom susretu smo i pricali :lol: , na drugom nismo mogli jer smo bili u bioskopu ali na trecem susretu skoro da nismo progovorili.
Kao sto je neko rekao, valjda nismo bili dovoljno inspirisani. :)
Korisnikov avatar
By Wilhelmina
Fala Bogu i Amfilohiju da je moguce.

Postoje osobe sa kojima sam dolazila u konkat tek toliko da razmenimo info o fakultetu i vremenskim prilikama.
Korisnikov avatar
By simarrgL*
ja idem u dva ekstrema - ili cutim ili ne zaklapam :lol:

neki ljudi me jednostavno ne inspirisu. mislim, mogu uvek da naglabam o vremenu, skoli, nekoj seriji itd, ali nije to to.
Korisnikov avatar
By Srklet
meni je najvaznije od svega moci razgovarati. to mi je temelj svakog odnosa koji imam u zivotu.
Korisnikov avatar
By AngraMaina
Update: OK, sad sam propratio fabulu radnje. Stepski Vuk je indirektno odgovoran.
Korisnikov avatar
By Zwezdica
To mi je uvek bilo debilno kada neko izjavi da nema o cemu da prica sa nekim. :odbij: Druga stvar je ako je meni taj neko toliko iritantan, pa namerno necu da pricam.. :astral2:
By dukkehjem
Uvek moze o necemu da se razgovara, ali to nesto je nekad toliko irelevantno da ja jednostavno izgubim svaku volju da gubim dragoceno vreme zivota svog :smeh: salu na stranu, ozbiljno, desava se da sa nekim samo o vremenu mogu da pricam i onda i ne komuniciram uopste.
Da li se plasim da necu imati o cemu da razgovaram... hm, ponekada. Ne plasim se, mozda, za, u najboljem slucaju, pet-sest osoba, ali i ovde pod "necu imati o cemu" mislim na "moci cemo samo o necemu zaista nevaznom da razgovaramo" i onda necemo ni razgovarati... a tako je bolje.
Sto se tice osoba za koje mi reci nisu potrebne, hmm, cini mi se da u komunikaciji sa njima nikada i ne nedostaju, odnosno, da nikada nista ne nedostaje...
Korisnikov avatar
By Norma Jeane
Nasla sam temu!
Eto vidite kako sam dobra, da ne otvaram novu, kad vec postoji :hvala:
Sve sam naucila :awesome:

Evo problema:
postoji jedna fina zanimljiva devojcica koju nedavno upoznah, ali problem nastade onog momenta kad se "poveo" razgovor.
Zapravo, to je licilo na sve samo ne na razgovor. Na svaki njen komentar ili pitanje moj odgovor je bio "mhm" ili "da" ili "ne" ili "aham". A nisam mutava, zivota mi, a imala bih sta i da kazem, dosta toga, zapravo. Jednostavno blokada potpuna. :retard:
Jedina varijanta kad razgovor funkcionise jeste kad je neka treca osoba tu, onda se sjajno ispricamo preko te trece osobe, a zapravo se ne obracamo jedna drugoj.
Sad, cinjenica jeste da smo veoma razlicite i da nemamo puno "dodirnih tacaka", ali ja iz nekog razloga imam zelju da se vidjam sa njom, pa i drugarski, sto da ne, s tim sto ce to sad biti mnogo teze jer definitivno misli da sam retardirana ili u najmanju ruku veoma NEinteligentna[/] :awesome:
Da li je neko imao slicna iskustva po ovom pitanju?
Da li biste vi pobegli od mene glavom bez obzira u ovoj situaciji? :lol:
Korisnikov avatar
By Wilhelmina
Originally posted by Norma Jeane

Nasla sam temu!
Eto vidite kako sam dobra, da ne otvaram novu, kad vec postoji :hvala:
Sve sam naucila :awesome:

Evo problema:
postoji jedna fina zanimljiva devojcica koju nedavno upoznah, ali problem nastade onog momenta kad se "poveo" razgovor.
Zapravo, to je licilo na sve samo ne na razgovor. Na svaki njen komentar ili pitanje moj odgovor je bio "mhm" ili "da" ili "ne" ili "aham". A nisam mutava, zivota mi, a imala bih sta i da kazem, dosta toga, zapravo. Jednostavno blokada potpuna. :retard:
Jedina varijanta kad razgovor funkcionise jeste kad je neka treca osoba tu, onda se sjajno ispricamo preko te trece osobe, a zapravo se ne obracamo jedna drugoj.
Sad, cinjenica jeste da smo veoma razlicite i da nemamo puno "dodirnih tacaka", ali ja iz nekog razloga imam zelju da se vidjam sa njom, pa i drugarski, sto da ne, s tim sto ce to sad biti mnogo teze jer definitivno misli da sam retardirana ili u najmanju ruku veoma NEinteligentna[/] :awesome:
Da li je neko imao slicna iskustva po ovom pitanju?
Da li biste vi pobegli od mene glavom bez obzira u ovoj situaciji? :lol:

Razumem da se ljudima desava da nisu bas razgovorljivi i da se javi blokada (ili umor ili stagod) i da im treba cupati reci iz usta.
E, sad, imala sam takvih iskustava, stavise moja poslednja bivsa devojka je bila tako cutljiva i sazeta u odgovorima, te sam se uvek osecala kao istrazni sudija. Privikla sam se, ali vremenom pocne da smara to sto ja pricam kao navijena i postavljam svojih 1000 zasto, dok ona odgovara prostim recenicama, koje nisu cak ni prosirene.
No, mislim da uvek mozes pronaci makar neku zajednicku temu o kojoj mozes da prozboris. Na kraju krajeva, informisi se pomalo, u ruke Blic ili druge dnevne novine i lagano...
Korisnikov avatar
By KorvinOdAmbera
Moja spika i interesantnost je obrnuto proporcionalna intenzitetu kojim mi se osoba sviđa...
E da sam barem začepio gubicu....

(Blagosloven neka je onaj ko nema šta da kaže, a ipak ćuti.)
Korisnikov avatar
By Blady
^
^Mozes pronaci temu, ali pitanje koliko si zainteresovan da pricas o tome :sesir:

OT: Desi mi se da sa nekim.. posle izgubim zelju...
najvise ne podnosim, kada neko prica stalno, samo da bi pricao... to nikako ne mogu da skontam.

Edit: Tek sada vidim pitanja..
Imam, i da.. mozda ne bezim ali ignorisem.. ako ta osoba nesto ne uradi po tom pitanju da me zainteresuje, onda i moje interesovanje automatski prestaje.
By Kragi
Zavisi :volinevoli:
Generalno jesam komunikativan i nije mi problem da uspostavim komunikaciju ako je zelim, makar na svakih 30 sekundi izvlacio teme i postavljao pitanja.
Mislim da se svi moji dublji odnosi baziraju bas na tome da sa tim osobama mogu da kimuniciram 24 sata dnevno i da mi ne dosadi.
Sa druge strane, postoje oni koji mi se zbog svojih stavova gade ili se u njihovom drustvu osecam nelagodno pa se trudim da svaku temu za pticu izbegnem.
Ima tu negde i 'dopadanja' i osecaja da vam neko prija, ne samo price i komunikacije kao takve. Sa nekim cete, uz zadovoljstvo, naci zajednicke teme pa makar ulozili i veci mentalni napor ... a sa nekim vam se ne prica, cak i ako imate puno toga zajednickog.
Па, ја могу да исфорсирам комуникацицију ако је неко баш толико тоцило да не може да прича ни о чему осим о Даци, Цеци, Маци, Јаци и Веци....
Али, ако се то деси више пута трудим се да ту особу избегавам. Просто, не желим да трошим своју енергију и упињем се да одржим комуникацију када је друга страна или незаинтересована или социјално приглупа за нормалне разговоре. Са таквом особом никада не бих могао да будем у вези!
Korisnikov avatar
By Galateja
Popeye napisao:meni je najvaznije od svega moci razgovarati. to mi je temelj svakog odnosa koji imam u zivotu.
:up:

Postoji toliko važnih komponenti u odnosu dve osobe, ali ako nemamo komunikaciju onda je sve izlišno.
Korisnikov avatar
By Mage
Jao ja nikada skoro ne započinjem razgovor... Jedino ako je osoba sa kojom pričam baš komunikativna pa joj ne ponestaju teme.

Često mi se dešava da nemam o čemu da pričam pa se trudim da po svaku cenu izbegnem razgovor jer mrzim da sedim sa nekim u tišini... to je tako grozno :lol:

Mada ako baš kliknem sa nekim, mogu lepo da se ispričam :) Ali što reče deni, ne osećam potrebu/obavezu da pričam sa svakim ko sedne samnom... mada mi ta tišina baš smeta nekad.
Korisnikov avatar
By Synesthesia
Hm... Po tome kako su ljudi opisivali situacije, stičem utisak da se nema tema za razgovor sa osobom koja zapravo ne želi da priča sa vama..
:alexis:

A da se dvoje ljudi nađu, i pri tom su zdravi, pravi i govore istim jezikom, i da ne pričaju??? Pa zašto su se uopšte našli? Nije mi jasno zašto si me zvao/zašto si prihvatio poziv, da se vidimo, ako nećeš da pričaš. "Nema teme za razgovor" samo onda kad osoba ne želi da priča (zašto bi onda i forsirao nešto?..) ili onda kad se iz nekog razloga, obično kompleksa neke vrste, osoba oseća neprijatno, ali to ne traje večnost.
Kada meni neko tako ćuti, ja onda dosadim pitajući "Da li si dobro? Je l sve ok? Zašto ćutiš?" i sl. i onda nam to postane tema za razgovor, ako ništa drugo :D

Npr. imam koleginicu koja stalno priča o kućnim poslovima, crvenom slovu u kalendaru, o tome kako njeni vrcaju med i kako je taj med mnogo dobar. Dakle, posle našeg prvog razgovora, meni je izuzetno iritantno da pričam sa njom. I ja ćutim kada smo u istoj prostoriji, što je retko, jer ja uvek izađem. Jednostavno, zašto bih šetao, stajao, sedeo, bio uopšte, sa osobom sa kojom ne želim da pričam. Ne da nemam o čemu (med, praznični običaji, ribanje tiganja, itd..) već ne želim.

A te situacije - našli smo se, i kao sve fino, ali nemamo o čemu da pričamo.. pa ne znam.. ja bih se baš zainatio. :D I šetali bi tako, jedina konverzacija bi bila "Hoćeš cigaru?" -Da. "Da sednemo?" -Ne. "Baš je hladno.." -Aha. a onda bih i ja ćutao. Baš me zanima koliko dugo bi "ćutljivac" izdržao. :lukavi:
Korisnikov avatar
By Galateja
Patty Hewes napisao: A te situacije - našli smo se, i kao sve fino, ali nemamo o čemu da pričamo.. pa ne znam.. ja bih se baš zainatio. :D I šetali bi tako, jedina konverzacija bi bila "Hoćeš cigaru?" -Da. "Da sednemo?" -Ne. "Baš je hladno.." -Aha. a onda bih i ja ćutao. Baš me zanima koliko dugo bi "ćutljivac" izdržao. :lukavi:
E, sad, i tu postoji bitna razlika. Jedno je ako neko ćuti zato što je stidljiv i neprijatno mu da razgovara, a želi i ima šta da kaže. A sasvim je drugo kada neko ćuti, jer nema šta da kaže i ne zanima ga ono što ti govoriš. U slučaju 1 bih se potrudila, u slučaju 2 ne.

Ja sam bila jako ćutljiva u periodu kad sam pila antidepresive. Inače sam baš pričljiva. :D
Najgore mi je kad je neka osoba interesantna i imamo puno zajednckog, ma rodjeni za druzenje, ali nikako da najdemo taj "okidac" koji ce da pusti tu vodu iz brane. Milim da te kocnice stvaraju pogresni konteksti u kojima smo prvi put upoznali/saznali za tu osobu.
Moze biti i obrnuto. Raspricamo se sa nekim s kojim mislimo da nemamo nista zajednicko, ili bas zbog toga sto smo razliciti.

Alkohol moze da pomogne :)
Korisnikov avatar
By HalfJack
Hmm... pa imate valjda neke zajedničke teme za razgovor? Meni je ispočetka malo teže s nekim ljudima i uglavnom šutim a onda kasnije se otvorim. Lakše mi je jedan na jedan i manje se snalazim u većim grupama i tamo uglavnom šutim. Jedino ako se s tom grupom znam već duže vrijeme e onda razgovor lakše teče.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!