- 04 Okt 2009, 22:47
tituse ja tebe razumem, to mi je u opisu posla
razumem te sta te nervira, ali daj se iskuliraj na sekund i razmisli da ipak nisi u pravu.

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: IriS, Moderators
Originally posted by Titus AndronicusNe razumem kakve veze homogamija ima sa tim?Originally posted by Magea sta je sa principom homogamije? negiras to ili.. ?
U pitanju je komplementarnost. Niko ne želi vezu sa samim sobom jer niko od nas nije komplementaran sa samim sobom. U partneru tražimo ono što nama nedostaje i želimo da nadoknadimo.
Partneri se međusobno dopunjuju i u seksu i u vezi... i to nije samo u toj oblasti, već u svim ljudskim timovima: jedni su dobri za ovo, drugi za ono... a zajedno najbolje funkcionišu baš zato što se dopunjuju![]()
Originally posted by agent-fisherpa onda prestanes štancati postove u topicu koji ti je non-issue.
U sustini cela ova stvar se meni cini kao totalan non-issue.
Originally posted by m..U svakom slucaju to nema veze sa butch ili femme IDENTITETOM. To o cemu ti pricas ima veze sa nesigurnoscu u sebe. To je kao kad neko krene da se oblaci kao metalac jer je to kul tamo de ide u skolu a u zivotu nije cuo "Paranoid" niti voli tu muziku.
anyways ne mogu te uniformisane zene i ne mogu te zene koje, umesto da pogledaju u sebe i vide gde su stvarno, prosto obuku neku ulogu i pice tako. meni to uzasno smrdi na nedostatak samosvesti i neku ogranicenost da mi se ne da. svakako bih radije zivela nego glumila zivot.
Titus Andronicus napisao: Pokusacu da to objasnim uzimajuci za primer jednu devojku koju sam imao srece da upoznam pre nego sto je zagazila dublje u gay svet. Izgledala je kao i svaka druga devojka, sa dugom plavom kosom, a opet izuzetno dominantna i zenstvena sa ozbiljnim prezirom prema muskarcima. Nakon nekog odredjenog vremena sam je sreo i nisam je prepoznao. Jer ta devojka je bila toliko muskobanjasta, kratko osisana, prekrivena tetovazama, sa cistom muskom gestikulacijom da me je to ostavilo zapanjenog. Ta tranzicija nije bila klasicna tranzicija transeksualne osobe. Objasnila mi je da nju i dalje ne interesuju muskarci vec samo zene. I da nije planirala da menja pol, niti je to interesuje. A na moje pitanje zasto je tako drasticno promenila svoj "imidz", ona je odgovorila "zato sto sve tako rade i zato sto bolju prodju ima ako je buch". I naravno upoznala me je sa svojim haremom kako ona kaze "zenama".Ovakvu pojavu sam i ja primetila kod velikog broja devojaka. Mislim da se gorenavedeno dešava iz nekoliko razloga:
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!