Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By Morpheus
...zar nije nesto slicno bilo vec oragnizovano pre neku godinu....u Sava centru cini mi se... poseta je bila kao i kad je Pink pevala u SKC-u (oko 3000 ljudi) upasanih do zuba,sa fake kajlama oko vrata.... i nedavno je trebao biti koncert ponovo okupljenog Tap 011,toliko su najavljivali taj dogadjaj da se posle samog desavanja nije culo gotovo nista...tako da ne vidim neki veliki uspeh koncerta koji veceras treba da bude u Areni.... sto se muzike iz tog perioda tice...bilo je tu ok stvari,koje su mogle da prodju medj' ljudima,ali vise je bilo trash (s)hitica...doduse to je u tom vremenu bilo popularno...daj narodu igara i 'leba i svima lepo :) ... ne idem na pomenuti koncert,ipak u najavi ima mnogo kvalitetnijih desavanja za koje svakako vredi izdvojiti novac :) ... a vama koji veceras idete zelim lep provod i povratak u (ne)mile nam devedesete :)

''

...moj mali dorpinos :) ....
Korisnikov avatar
By antibiotic
Sorry, meni je sve to povezivanje densera sa nekom ideologijom malo preterano.
Neko osmisli plakat "Devedesete su tu" i odmah se napravi fama.
U prosloj deceniji imali smo flashback osamdeseth, sada devedesetih ( u pokusaju) a ni to nece dugo da traje.
Devedesetih su nam np. osamdesete bile uzas bozji, 00ih hit!
Dance muzika je tada bila popularna u celom svetu, kod nas su nesretnim slucajem tada vladali milosevicevi. Sada kada je youtube u svojoj renesensi neki su se nostalgicno prisetili tog vreme, jer su bili mladi i bezbrizni, a za razliku od danas barem je postojala neka pop alternativa turbo folku za onu mladez koja bas nije imala puno sluha za pear jam ili radiohead.
Na koncet ne bih isao, sem ako bi me neko ubedio :)
Korisnikov avatar
By antibiotic
Mozda "povratak devedesetim" nije nagovestaj za povratak novom slobizmu, vec nacin prezivljavanja u losim vremenima.
Korisnikov avatar
By *deni*
Vidim po reklamama da su i onu Linu izvukli iz naftalina, pa će i ona da nastupi.
To je, ko ne zna, ona šmizla što se proslavila hitom '' Bumbar ''.
:muva:
Nisam zainteresovan za ovaj hepening, jerbo sam na takvu muziku i u vreme njenog najvećeg procvata bio ravnodušan.
I tada, kao i sada, sam više cenio Zoku Brunclik, Veru Matović, Živkicu Miletić i ostale kvalitetne dive folka.
Korisnikov avatar
By Tungi
Jutros su kod Lee Kis bili Trik F/X, Ivan Gavrilovic, Energija.. Ne pravim razliku izmedju tadasnje i sadasnje komercijalne muzike. Sve je sund.
Ne znam sta bi me nateralo da odem na takav jedan koncert.
Korisnikov avatar
By Mars
Cekvan, cektu...majko mila - ENERGIJA.

Nego sto kaze dragi precednik: hvala svevisnjem pa sam ih mahom sve pozaboravljao.

A svi su mislim pomenuti u onoj temi nekad "Bili-ne propevali vise".

Dal su zvali BAJONEA?
Korisnikov avatar
By Tungi
Njemu ne mogu svi oni zajedno da pariraju :lol:
Korisnikov avatar
By Stripi
niko ne bi ovaj festival muzike iz devedesetih miješao sa politikom da se sa muzikom nije vratilo i stanje i politika devedesetih.
Korisnikov avatar
By Denni85
ma ljudi, zurka je bila super, ja jos oporavljam :D

a ako vec povezujemo politiku i muziku, moram pitati - a kakvu su muziku i kulturu iznedrile '00??? Sa sve onom stojom i cvijetinom nikicem, sa tzv. Velikim Bratom gde je ljudima interesantno da gledaju kako Marija Serfivic muze krave i slicno...daleko im bilo...a da dodam - znate sta, jesu '90te bile lose, ali ljudi su verovali u nesto, imali nadu, nadali se da se jednog dana bude bilo drugacije....mnogi ljudi sto su 5 oktobra gutali suzavac ispred Skupstine, sada se duboko kaju zbog toga i sami kazu "ispali smo magarci" jer je jedna banda otisla a dosla druga...umesto crvene dosla zuta banda i lopovi, kao pomirenje crvenih i zutih sa sve Veselinom Vukoticem (bivsim udbinom ubicom) na slobodi kao simbolom tog pomirenj! Fuj!
Korisnikov avatar
By Stripi
Tako je.
I sve je to I dalje nusprodukt devedesetih.
A one su, ah, tako cool.
Ta muzika koja je nastala u devedesetim predstavlja nešto najneprijatnije što sam ja čuo, kao da su na neke elektronske matrice koje zvuče kao pokvarena kineska igračka stavili urlikanje pevača/pevačica.
Osobe koje u tome uživaju su mi nejasne i uznemirujuće i ne bih želeo da budem u njihovom prisustvu, po onom principu ne vredi da raspravljam o ukusu sa nekima koji ukusa nemaju.
Korisnikov avatar
By Josh Alone
Problem je samo sto klincadija koja danas slusa dance iz tog doba misli da su devedesete kul, treba im samo objasniti da nista tada nije bilo kul.
I smara povezivanje Dzoganija sa ideologijom Slobe, podseca me na one retardirane emisije o turbo folku sa B92...
Korisnikov avatar
By Mars
Svako ko je pristao da se vrti na televiziji njegove cerke ili na Pinku - imao je veze i sa njihovom ideologijom. Mada b' ja pre reko bezobraznoscu, bezobzirnoscu, grandomanoscu i na kraju ludilom, al moze i ideologija.
Korisnikov avatar
By Srklet
Denni85 napisao:
a ako vec povezujemo politiku i muziku, moram pitati - a kakvu su muziku i kulturu iznedrile '00???
prvo, izmedju muzike i politike postoji veza. ne znaci da je to uvijek jednoznacna i direktna veza, ali veza itekako postoji. ono, o tome se pisu novinski tekstovi, knjige i doktorati, ljudi te stvari izucavaju na faksu i svasta nesto.
drugo, indikativno je sta ti navodis kao muziku 80ih, pa 90ih, pa ovih nultih. znas, tih 80ih nisi morao slusati brenu, mogao si slusati azru. isto kao sto si devedesetih mogao slusati darkwood dub, a ne tog nekog doktora igija. a iz nultih ne moras slusati stoju, mozes i goribor. (navodim samo neke primjere)
trece, mogu razumjeti da se u nekom kontekstu uziva u treš muzici, slusanje i percepcija muzike ne mora uvijek biti jednoznacno. ali blebetati o "muzici svojeg djetinjstva" kao razlogu za danasnje odusevljivanje istom je glupost.

svi smo mi kao djeca srali u gace, pa necemo valjda danas reci da idemo srati u gace jer je to tradicija naseg djetinjstva? :roll:
Korisnikov avatar
By Josh Alone
Mars napisao:Svako ko je pristao da se vrti na televiziji njegove cerke ili na Pinku - imao je veze i sa njihovom ideologijom. Mada b' ja pre reko bezobraznoscu, bezobzirnoscu, grandomanoscu i na kraju ludilom, al moze i ideologija.
Kao sto je svaki stanovnik ove zemlje ratni zlocinac, ako cemo tom logikom...
Pre bih rekao da su gospoda estradni umetnici samo gledali svoje dupe, sve me stra' da je Dzogani svestan bilo kakve ideologije osim one da ima sto bolju tezgu.
By Hans
Popeye napisao: ali blebetati o "muzici svojeg djetinjstva" kao razlogu za danasnje odusevljivanje istom je glupost.
:up:

Ima tu još nešto. Slušati Brenu osamdesetih je bilo vrlo interesantno jer je Brena ikona sui generis. Donela je nešto novo, za folk muziku ono što je new wave doneo generalno osamdesetih. Brena je avangarda. Slađana Milošević je avangarda, jugoslovenska Nina Hagen. Prljavo kazalište je avangarda. To su ljudi koji se pamte i koji su ušli u anale.

Šta je avangardno po pitanju Dr Igija moliću lepo? To što im je najveći hit otpevala pevačica koja nije odatle? Mislim konkretno na Ivanu Peters iz grupe 'Negativ'.
Šta su devedesete donele lepo u Srbiji? Da ih pamtim? Prazne rafove u prodavnici 1993. i Šešelja kog iznose iz skupštine da pamtim? Cecu u brusu kako peva 'Isuse, daj mi lavlje srce..' da pamtim?

Čime se vi to ljudi drogirate?
Korisnikov avatar
By spliff
znachi stavljanje brene i alexandre miloshevitj u isti kosh je najblaze recheno blasphemija :snob:
By Hans
spliff napisao:znachi stavljanje brene i alexandre miloshevitj u isti kosh je najblaze recheno blasphemija :snob:
Znači ne pazite na času.
Obe jesu avangarda ali u svojim branšama.
To ako ste naučili novu reč pa pokušavate da me zadivite, verujte, ne ide Vam.
Hans napisao:Znači ne pazite na času.
Obe jesu avangarda ali u svojim branšama.
To ako ste naučili novu reč pa pokušavate da me zadivite, verujte, ne ide Vam.
:smeh:
Fuck me... :D
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!