Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: IriS, Moderators
Originally posted by LeDeNa_Bravo!
Originally posted by MageJa tebe obozavam da citam...Predivan si..
Sve što mi je bilo blisko srcu je tu i ostalo. Vremena se menjaju, ljudi dolazi i odlaze, menjaju se... i sami se menjamo. Nšta nije stalno... Teši me ideja da se prošlost ne može menjati: da naši zajednički momenti, trenuci sreće, ljubav ostaju zamrznuti u vremenu... nepromenjivi.
Sve što imamo su trenuci... a ti trenuci su večnost.
Potpisujem post.
Bravo!
Galateja napisao:Ukrali mi loptu, ulogu u školskoj predstavi, izgubila sam sat, devojku, novčanik, draga osoba mi je umrla - ne meni kao meni, već hipotetički. Kako doživljavate gubitke? I koji gubici su vas najjače pogodili?Pa sumnjam da imam veći gubitak od tvog gubitka sata, ali ajde probat ću se nečega sjetiti. Hm.
HalfJack napisao:Sat je tu figurativno naveden.Galateja napisao:Ukrali mi loptu, ulogu u školskoj predstavi, izgubila sam sat, devojku, novčanik, draga osoba mi je umrla - ne meni kao meni, već hipotetički. Kako doživljavate gubitke? I koji gubici su vas najjače pogodili?Pa sumnjam da imam veći gubitak od tvog gubitka sata, ali ajde probat ću se nečega sjetiti. Hm.
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!