Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By Dear Lucy
Sa godinama prihvatam činjenicu da su gubici sastavni deo života. A gubitak koji me najviše pogodio... pa, recimo, progresivni gubitak slobode.
Korisnikov avatar
By Blentavo_iz_nehata
Originally posted by LeDeNa_
Originally posted by Mage

Sve što mi je bilo blisko srcu je tu i ostalo. Vremena se menjaju, ljudi dolazi i odlaze, menjaju se... i sami se menjamo. Nšta nije stalno... Teši me ideja da se prošlost ne može menjati: da naši zajednički momenti, trenuci sreće, ljubav ostaju zamrznuti u vremenu... nepromenjivi.

Sve što imamo su trenuci... a ti trenuci su večnost.
Ja tebe obozavam da citam...Predivan si..

Potpisujem post.

Bravo!
Bravo!
Korisnikov avatar
By Sanja Steppenwolfin
jako tesko podnosim gubitke.. od tih sam osoba koje se ili jako brzo vezu za nekoga, ili te i ne primete..
tesko su mi padali gubitci drugarica.. pa i veza.. ali naravno, pravo drugarstvo uvek vise zaboli i taj bol traje i danas, a nekih bivsih zbog kojih sam prolila gorke suze, sada prodju i godine da ih se ne setim..

najtezi gubitak mi je definitivno gubitak sebe.. pre dolazak u Bg sam bila sasvim drugacija i stvorila sam taj alterego stepske vucice koja zivi od danas do sutra, koja se vise ne plasi da kaze "NE" i koja ne dozvoljava vise da joj se sve radi..
to je povuklo sa sobom dosta dobrog, ali i dosta loseg.. 90% osoba koje me okruzuju i ne znaju ko sam ustvari.. najbolji drug uvek to kaze, da ja sve znam, a niko ne poznaje mene..
dosta sam problema zbog te podeljene licnosti imala i u vezama, da tipa u nekim trenutcima po nekim reakcijama na odredjene situacije dobijem pitanje "ko si ti, i gde je osoba u koju sam se zaljubila?"

pokusavam da nadjem neki balans, i taj proces je jako tezak i spor.. nadam se da cu uspeti nekad da samu sebe pronadjem..
Korisnikov avatar
By Heartkiller
Gubitak koji bi me najviše boleo je gubitak sebe.
Tog gubitka se često plašim... :shrug:
Korisnikov avatar
By Galateja
Sa vremenske distance mogu da kažem da mi je najteži gubitak bio kada me je ostavila prva devojka sa kojom sam bila u dugoj vezi i koju sam mnogo volela. Posle toga sam osam meseci bila u depresiji i nije mi bilo do života.

A nije da nisam gubila...
Korisnikov avatar
By 2kune
valja igrati loto... nitko nikad nije izgubio na lotu, samo je dobio... :merlinka:
Korisnikov avatar
By HalfJack
Galateja napisao:Ukrali mi loptu, ulogu u školskoj predstavi, izgubila sam sat, devojku, novčanik, draga osoba mi je umrla - ne meni kao meni, već hipotetički. Kako doživljavate gubitke? I koji gubici su vas najjače pogodili?
Pa sumnjam da imam veći gubitak od tvog gubitka sata, ali ajde probat ću se nečega sjetiti. Hm.
Pa eventualno gubitak nekoga tko je bio dio obitelji. Recimo baka, to su ti gubici koji se ne mogu nadoknaditi. Svi ostali gubici nisu toliko strašni jer možeš ih zamijeniti nečim novim. Uglavnom.
By black cat
Najteze su mi pali gubici dragih ljudi, prijatelja i kucnih ljubimaca koji su umrli, a odmah posle toga mi je uvek jako tesko padalo kad me prestane voleti neko kog sam volela i kad ja prestanem istu osobu da volim, to mi je tako tuzno i za mene je nenadoknadiv gubitak jer to na neki nacin smatram nekom vrstom poraza.
Sto se tice materijalnih stvari to me mnogo ne pogadja jer se one mogu nadoknaditi, ljudi ne.
Koliko god da mi tesko padao gubitak svesna sam da se to u zivotu ne moze izbeci i pokusavam da svaki sto bolje "svarim" i odbolujem ne pokusavajuci da zabodem glavu u pesak praveci se da bol ne postoji.
Korisnikov avatar
By Galateja
HalfJack napisao:
Galateja napisao:Ukrali mi loptu, ulogu u školskoj predstavi, izgubila sam sat, devojku, novčanik, draga osoba mi je umrla - ne meni kao meni, već hipotetički. Kako doživljavate gubitke? I koji gubici su vas najjače pogodili?
Pa sumnjam da imam veći gubitak od tvog gubitka sata, ali ajde probat ću se nečega sjetiti. Hm.
Sat je tu figurativno naveden. :)
Korisnikov avatar
By Blady
Napisala sam vec da podnosim nekako.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!