Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

By Sixto
Sta bi ste uradili ili posisali da vas puste na koncert, preko reda u domu zdravlja, na salteru u banci, EU, NATO....? :lol:

KLIK
Korisnikov avatar
By unic0rn
Ajde da su Moldavke u pitanju, nego Slovakinje :/
By Sixto
Da. Dok dignes sve podsuknje padne kita! :lol:
Korisnikov avatar
By Sanja Steppenwolfin
jooooooooooooooooooooj meni se jedna carinka izmedju Hrvatske i Slovenije tako svidelaaaaaaaa

forever in my heart :love:

da mi je trazila.. dala bi joj i dva puta.. i tri.. i osam!!!
By Sixto
Ilok je moj prelaz. Ima njih dvojica trojica, skakao bi po njima tri dana! :D
Korisnikov avatar
By Markiza
Razbacah svoje crne kose pred doticnom prelepom salterskom sluzbenicom u banci....samo da me pusti preko reda ... 10 i 25 u mesecu kad penzioneri primaju penzije...pustila me....ipak sam imala keca u rukavu i bila spremna da preskocim i penzionere i salter i...i..i....ovaj ,sve sto treba ako ne uspem iz prve.
I dan danas se smekamo i ocijukamo i dajemo jedna drugoj komplimente :DDD:cuddle: Slatka moja salterska sluzbenica...
Korisnikov avatar
By antibiotic
nekoliko puta sam prelazio preko HR-SLO granicnog prelaza i UVEk su nas parkirali sa strane i preteresali, trazili drogu valjda, ponasali se neprofesionalno...

jednom su me jedinog iz celog autobusa ( iz BiH) poslali u kancelariju i trazili da im nesto nacrtam posto sam rekao da sam 'graficar'.

madjarski granicari jos gori, korumpirani sadisti.
Korisnikov avatar
By kurac
Originally posted by Drakche
jednom su me jedinog iz celog autobusa ( iz BiH) poslali u kancelariju i trazili da im nesto nacrtam posto sam rekao da sam 'graficar'.
:lol: :love: sigurno si im ulepšao dan i sigurno im živiš u sećanjima.
Korisnikov avatar
By niotkuda
Sećam se kad se pre par godina neka devojka drala na obezbeđenje ispred VIP ulaza tadašnjeg Sky Bara "Znaš li ti kome sam ja pušila da bih ušla ovde??!"
Korisnikov avatar
By Dirrty
Uniformisano lice :mljac:

Ja bih posisao kitu, dve, tri... ako su primamljive face koje zahtevaju moje oralno umeće!

Ako me puste preko reda negde super, ako ne, makar mi je ispunjeno vreme dok čekam :lol:
By str00ja
Originally posted by unic0rn

Ajde da su Moldavke u pitanju, nego Slovakinje :/
Originally posted by Sixto

Da. Dok dignes sve podsuknje padne kita! :lol:
juu, ne znate vi sta su Slovakinje, grdno se varate :D

elem nisam imao prilike da sarmiram birokratiju ne bi li me ista favorizovala. doduse sarmiram se sa likom iz obliznjeg kioska mi, bilo je dovoljno da se smeskam i gledam ga u oci, sad uvek blista kad mu navratim... taj bi mi otrcao do susednog kioska po nesto sto nema u njegovom a treba mi :love: :lol:

inace su mi carinici i slicni uniformisti kul, samo me nervira sto moraju da budu smrtno ozbiljni i da deluju nadrkano, valjda im to u opisu posla, bilo bi lepo da mu ga malo daju po harizmi
Korisnikov avatar
By unic0rn
Ti ljudi provode ceo radni u vek u strepnji da ce pre ili kasnije doci dan kad ce morati nekome da zavuku dva prstica u buljsona - kako bre da budu harizmatichni? :lol:
By alexandermagic
Imati kontakte sa odgovarajućim osobama je najčešće dostatno za protekciju. Ili keš. Ljudi su svuda isti. :zev2:
Korisnikov avatar
By Wilhelmina
Prvo i prvo, Slovakinje su moja omiljena vojvodjanska nacionalna manjina. Al meni ne pada kita, niti su ove sa kojima imah bilateralne odnose nosile podsuknje.
Elem, ja sam dama. Ne cigancim se preskakanjem ljudi koji cekaju u redu. Jednostavno, po inerciji stajem na kraj reda i cekam. Naravno da je svaka naznaka dzentlmenstva otisla u kurac, te se ni na to ne oslanjam. (edit: sad se setih da sam zamolila druga koji radi u policiju da mi sredi nove tablice. Ironicno, dobila sam tablice sa brojem 092! Na srecu, nisu ni bile za mene)
A sta znam, nisam imala frke ni sa uniformisanim licima. Valjda imam facu iskusenice, da ne kazem casne sestre, te me nikada nisu sumnjicili ni za kakve ilegalne radnje ili akcije. Cak su i madjarski carinici bili vise nego azurni i ekspeditivni.
Korisnikov avatar
By Stripi

Ilok je moj prelaz. Ima njih dvojica trojica, skakao bi po njima tri dana! :D
Hm, i moj isto, samo ja tamo nikada nisam naletio nikada na nekog od kog bi mi srce jače zakucalo, ni sa hrvatske, ni sa srpske strane.
Općenito, čini mi se kako kod nas baš nema zgodnih organa javnog reda i mira.
Korisnikov avatar
By Hys.
Originally posted by Drakche

nekoliko puta sam prelazio preko HR-SLO granicnog prelaza i UVEk su nas parkirali sa strane i preteresali, trazili drogu valjda, ponasali se neprofesionalno...

madjarski granicari jos gori, korumpirani sadisti.

o tragikomendije. Jel si im nacrtao nesto? Bez zezanja pitam.
Korisnikov avatar
By PlasticBrain
Sta bi ste uradili ili posisali da vas puste na koncert, preko reda u domu zdravlja, na salteru u banci, EU, NATO....? :lol:
Posisala ne bih nista.
Onima kojima bih lizala nikakva naknada ne bi bila potrebna.

off: bas sam pre par dana imala okrsaj na Iloku. Ali se celavi malo zeznuo.
Jedino mi zao sto me doticni svojim ponasanjem sabotirao. Prvi put da sam videla simpa policajku.

Pff sa madjarima se zna. Parkiras se i dobrovoljno pocnes da iznosis stvari iz auta.
Eto.. ta EU.. i granicne prelaze bi da nam ukinu.. ovo malo radosti sto nam je ostalo :spank: :murkan:
Korisnikov avatar
By Srklet
ja imam veze. kurac puši neupućeni plebs. :D
Korisnikov avatar
By Blady
Tamo gde imam veze, idem preko reda.
A inace, uvek cekam svoj red, ne radim nista povodom toga.
Korisnikov avatar
By Synesthesia
Uvek sačekam svoj red. Ako nešto "završavam" preko reda, red ni ne vidim.

Ali zato, ako sam ja u redu, niko ne ide preko reda.
To što ti pušiš nekome, j*beš se sa nekim, j*bala si se pa si ostala trudna, ili ti mali nevaspitani razmaženi drekavac vuče suknju, apsolutno je tvoj problem i čekaćeš dok ne stigneš na red.

Inače, da je potrebno, odgovor na temu je - Girl has to do, what girl has to do... :alexis:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!