Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By Dzi
ma, nekako ne volem taj 1-vi.
prvi mi dodje kao pocetak necega, a svaki pocetak je tezak.:doh:
Korisnikov avatar
By jukie
Originally posted by KissQueen
Izuzetno me je nerviralo i ono kad dodjes na sledeci cas kod tog sto je 01.09. predavao, i onda on 'ladno pocinje da ispituje, sa sve ocenom u dnevnik (za jednu lekciju!), a vecina (ukljucujuci i mene) jos u "slobodno" vreme juri udzbenike po knjizarama.
Ja sam tako u prvom srednje u sredu dobio 3 iz geografije a nisam ni pročitao to što sam zapisao, nego sam samo pričao ono čega sam se sećao sa tog časa od ponedeljka.
Posle me je mrcvarila ta trojka do kraja godine
Korisnikov avatar
By jukie
Originally posted by xx LooDa KrAwItZa xx
ps. Ako si profesor - radis, zaradjujes i imas 3 meseca raspusta godisnje :)
-zimski raspust dve nedelje,
-prolećni/uskršnji raspust nedelju dana,
-neka čudna dva dana početkom novembra za koje niko ne zna zbog čega se tada ne radi,
-nasumično pobacani dani državnosti i slično, koji ti upropaste kalendar rada samo tako jer ti sada jedno odeljenje ima dva časa manje od drugog,
-letnji raspust koji se vodi kao godišnji odmor oko mesec dana (računa se po istom principu kao i za sve ostale zaposlene); s tim što taj period od kraja nastave u junu do nekog 10 jula niti imaš raspust niti nemaš. Moraš da dolaziš u školu da radiš papirologiju i pomažeš oko polaganja prijemnih i upisa, ali ne svaki dan nego u neke nasumično određene dane kako veće odredi, a između toga se ponašaš kao da si na raspustu (jedeš sladoled i šetaš se po gradu), a ipak ne možeš nigde da otputuješ, i uglavnom spavaš jer si crkao od završetka školske godine i stresa
Inače nastavnici moraju oko 20. avgusta svi da se nacrtaju u školi radi raznih veća, i onda kreću popravni, pisanje godišnjih planova, itd itd.
Korisnikov avatar
By Mademoiselle
Papirologiju zavrsis u toku skolske godine na vreme. Pisanje knjizica uvalis ucenicima, ako je polugodiste. Svedocanstva se rade kompjuterski tako da je potrebno nekih 2 sata maksimum da se sve to odradi... :)
Sve se moze srediti :)
i, daaaaaa, besplatne ekskurzije, jos ako si staresina pa "nadoknada sto vodis decu"
Korisnikov avatar
By anche
pa nivo stresa usled odgovornosti za zivote, zdravlje i bezbednost poverene ti dece... prosveta je sranje i radicu u njoj jedino ako bas - bas, ali BAS budem morala ( :molise: da ne moram)

e da, jos volim jesen jer se tada svi nesto sete da rade pa onda ima gomila nekih finih desavanja po gradu. a ja u novoj garderobi - divota :)
Korisnikov avatar
By Frey
Na kraju se ispostavilo da mi je 1. septembar bio najsavršeniji mogući. Izgleda da treba da se radujem početku septembra, jer mi je ovaj avgust bio najgori u životu. Konačno se završio. Nadam se da je ovo početak boljeg perioda u mom životu.
Korisnikov avatar
By Wilhelmina
Originally posted by Zaljubljena
"skoli za obdarene ucenike"

U KOJU TI SKOLU IDES :pucaodsmeha:
Isla.
Pa, postoje samo dve kojima je ministarstvo dodelilo taj lepi dodatak u nazivu, a po spisku predmeta koji sam navela - jasno je koja je...
Iz nekog razloga mi se u glavi stvorila misao da si isla u skolu za nadarene ucenike, a ne obdarene.
Korisnikov avatar
By emo_haos_
Originally posted by Wilhelmina

Isla.
Pa, postoje samo dve kojima je ministarstvo dodelilo taj lepi dodatak u nazivu, a po spisku predmeta koji sam navela - jasno je koja je...
Iz nekog razloga mi se u glavi stvorila misao da si isla u skolu za nadarene ucenike, a ne obdarene.
:roflmao: :pucaodsmeha:
Korisnikov avatar
By Val
Originally posted by anche
ja se radujem novoj jesen-zima kolekciji :bouncy:
:smeh:

Kol´ko vi kasniteeee... :doh:
Korisnikov avatar
By anche
mila, ja se ne prepoznajem u tom tvom 'vi' :sweet: :giggle: jerbo sam nove krpice uredno vetj naslagala i samo cekam da vreme krene da se menja :)
Korisnikov avatar
By 4NY K3Y
Originally posted by emo_haos_

Isla.
:roflmao: :pucaodsmeha:

:smeh:
Korisnikov avatar
By jukie
Papirologiju zavrsis u toku skolske godine na vreme.
Pa ne možeš uvek, naročito papirologiju koja se odnosi na statističke podatke za koje je važan rezultat sa nastavničkog veća koje se dešava posle poslednjeg časa školske godine
Pisanje knjizica uvalis ucenicima, ako je polugodiste.
He, he, tako je i moja razredna mislila, dok se nije ispostavilo da se ocene u svedočanstvu i u dnevniku ne slažu... pa su troje do tada poverljivih učenika dobili otkaz na tu funkciju i morala je sama da piše... Pisanje knjižica je inače najmanji problem, samo se štancuje
Svedocanstva se rade kompjuterski tako da je potrebno nekih 2 sata maksimum da se sve to odradi... :)
A nastavnici inače umeju da koriste kompjuter... dobra fora... inače postoji i popunjavanje dnevnika, a to mora da se piše rukom, pisano, čitko
i, daaaaaa, besplatne ekskurzije, jos ako si staresina pa "nadoknada sto vodis decu"
Da ti pravo kažem, ja ne bih vodio nikakve đake ni na kakvu ekskurziju sem da mi zaprete gubitkom radnog mesta... deca bre ne umeju da kontrolišu svoje postupke, pogotovo ako su pijana i drogirana... posle treba da odgovaraš roditeljima kada im se nešto desi... osim toga ekskurzija (sve da je neko prijatno iskustvo) traje najviše nedelju dana u godini... kao da kažeš wow, zamisli, ima super predstava za Svetog Savu
Korisnikov avatar
By Mademoiselle

Isla.
Pogresno ti se stvorila misao!
Na dnevniku i svoj ostaloj dokumentaciji skole pisalo je upravo .... - skola za obdarene ucenike....
I da. I mi smo imali perverzne asocijacije na to. I smejali se. Posle jedno dve godine prestalo da bude zanimljivo.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!