Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By Zwezdica
U 24 do 00h i polako se pomera, godinu za godinom kako se razvijam.. :placko: :D :D :D
Korisnikov avatar
By Zwezdica
Ahahahaha.. Cini ti se. :D Ko to kaze, ko to laze? :pokazuje:
Korisnikov avatar
By Zaljubljena
Originally posted by Zwezdica
Premlada???
Ako ti tako kazes :smeh:
Korisnikov avatar
By Val
Suvishno je pitati zashto bash tim danima sedimo kucji. :) Ko nam je nametnuo da se bash tim danima izlazi, a ostalim blejimo doma? Ja u svojih skoro 40 nisam izlazila na dane nepisanog pravila. Izlazim kada imam volju, elan, zanimljivo drushtvo, a i bez njega.

Pored toga, subota i nedelja itekako umeju da budu moji radni dani, a da mi sreda ili neki drugi dani u nedelji budu slobodni. Ali opet, ne mora da znachi da izlazim. Druzhim se sa zanimljivim pisanim delima, izblejim na forumu, s nekim popijem kafu i dovoljno.

Ti redovni izlasci su za ljude koji vole da budu vidjeni, pa taman se i smorili na Ntu! Pojavih se na nekoliko zhurki u BG i znate na shta mi sve one liche? 2005 odoh sa neke zhurke, ponovih hepening 2006...a slika je sledecja. Iste face, druga odecja, iste poze...i onda se zapitam: "Zaledishe li ih to proshle godine i otkravishe za ovu zhurku?" Ma...

Kako se ne smorite na tim gay-zhurkama?
By J...
Meni mama daje samo do 23h izlazak, valjda sam zato jos uvek u toj vikend pomami.. :paki:
Ja sam i u srednjoj skoli mogla da izlazim koliko sam htela (citaj - do 5 ujutru), valjda zato odavno vise nisam u "vikend pomami" :lol:
Korisnikov avatar
By Zwezdica
Originally posted by J...
Meni mama daje samo do 23h izlazak, valjda sam zato jos uvek u toj vikend pomami.. :paki:
Ja sam i u srednjoj skoli mogla da izlazim koliko sam htela (citaj - do 5 ujutru), valjda zato odavno vise nisam u "vikend pomami" :lol:
eeeeeeeeeeeeeee.. Blago tebi.. Ja moram da se udam i budem smerna pre toga.. :D
Korisnikov avatar
By Zwezdica
Love love love love love looooooooooove gay zurke.. :) ))) LOVE love love gayeve, to steciste bluda i razvrata, ljudi koji su horny all time, skidaju se, nabijaju jedni na druge... Kako da ne volis to??? To je divan socioloski fenomen! :smilegrin:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!