Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By vremecuda
Ne podseca me ni na jedan.
Beograd je jedinstven. :cvetduga:
By Ulix
Originally posted by Egon

vecj po nekoj atmosferi ...

Veruj mi da nisam uocio slicnosti. Beograd je mozda nekada pomalo podsecao na Njujork - ali to je Beograd o kom mogu samo da nagadjam, onaj Beograd koji nije proterao Boru Cosica i Kovaca, i gde je stvarao Leonid Sejka i gde je zivela Mira Trailovic, i onaj Beograd koji je imao EKV... Ovaj Beograd sada zeli da bude Njujork, ali dalje od imitiranja Seksa i grada nije stigao. To, nazalost, nije dovoljno. Stavise, komicno je i zalosno istovremeno. Iznad svega je malogradjanski.

Grozan je, kao sto rekoh, ali mi je drag. Ne znam zasto. :kopanos:
Korisnikov avatar
By Egon
Originally posted by Ulix

vecj po nekoj atmosferi ...

- ali to je Beograd o kom mogu samo da nagadjam, onaj Beograd koji nije proterao Boru Cosica i Kovaca, i gde je stvarao Leonid Sejka i gde je zivela Mira Trailovic, i onaj Beograd koji je imao EKV...

da .... mislili smo na isti Beograd ....

sa Johnny Deppom i Jarmushem na FESTu i koncertu brejkersa ... i kad je Kish zhiveo stan iznad mene ...

da ... taj Beograd je tu iza Ugla Podsvesti u Bulevaru Secjanja ... katkad provirne na nekim privatnim zhurkama i u rano letnje jutro na Kosanchicjevom Vencu

i kad tako postavish stvari... onda jebesh New York :)
By Ulix
... i kad je Kish zhiveo stan iznad mene ...
Sve sto si napisao posle ovoga je savrseno nebitno. :D

Video si uzivo Njegovo Knjizevno Velicanstvo? :wow: :wow: :wow: :wow:
Korisnikov avatar
By Egon
da video sam ga nekoliko puta, ali ga nikad nisam upoznao, nazhalost

moj otac ga je tobozhe poznavao ... iako su bili dva razlichita sveta

ali isuvishe bi bilo "confesional" kad bih nastavio o tome ...

ali chisto da napomem da taj gospodin je bio najmirniji stanar te zgrade ikada ... i nakon preseljenja u Pariz, vrlo vrlo se retko vracjao u taj stan ali je uredno placjao kiriju dotichnoj gazdarici ...

sada u tom stanu stanuje studentica ekonomije koji po vasceli dan
hocje da rushi zidove sa narodnjacima i nema pojma ko je uospte Danilo Kish ...
By Ulix
sada u tom stanu stanuje studentica ekonomije koji po vasceli dan
hocje da rushi zidove sa narodnjacima i nema pojma ko je uospte Danilo Kish ...
Uh. :(
Korisnikov avatar
By jukie
ja imam teoriju da cje se usled spajanja nacija i rushenja nacionalnih granica
u jednom momentu docji do stvaranja Megapolisa .... Pariz, Berlin, Moskva, London .... gradovi drzhave ... za jedno 100, 200 godina ...

da cje prosta podela biti na urbane i ruralne sredine i da cje svaka imati odredjene prednsti i mane ...
Naravno, moja teorija je obrnuta, da za 100-200 godina neće biti ljudi i/ili civilizacije, u najboljem slučaju kao u knjizi Džeka Londona "Skerletna kuga"
http://en.wikipedia.org/wiki/The_Scarlet_Plague
što mi izgleda kao vrlo verovatan scenario

ali mogu da zamislim i virtualnu verziju tvog sveta. Urbane centre bi povezivale ekstrabrze saobraćajnice - pruge na stubovima, tako da bi se iz jednog grada vrlo brzo stizalo do drugog, a ispod tih stubova bi bila priroda, tj. šume i proplanci pošto je to prirodna zonalna vegetacija u Evropi, i ti ekstrabrzi vozovi onda ne bi gazili medvede, žabe, ježeve jer bi bili na stubovima a životinje bi prolazile ispod. Nisam siguran kako bi se rešio problem orlova i roda koji udaraju u stubove jer su im krila suviše široka (čujem da ih ove moderne evropske vetrenjače desetkuju samo tako), ali valjda bi došlo do neke prirodne selekcije pa bi "proletači" ostavljali potomstvo
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!