Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: IriS, Moderators
Originally posted by EgonVeruj mi da nisam uocio slicnosti. Beograd je mozda nekada pomalo podsecao na Njujork - ali to je Beograd o kom mogu samo da nagadjam, onaj Beograd koji nije proterao Boru Cosica i Kovaca, i gde je stvarao Leonid Sejka i gde je zivela Mira Trailovic, i onaj Beograd koji je imao EKV... Ovaj Beograd sada zeli da bude Njujork, ali dalje od imitiranja Seksa i grada nije stigao. To, nazalost, nije dovoljno. Stavise, komicno je i zalosno istovremeno. Iznad svega je malogradjanski.
vecj po nekoj atmosferi ...
Originally posted by UlixOriginally posted by Egon- ali to je Beograd o kom mogu samo da nagadjam, onaj Beograd koji nije proterao Boru Cosica i Kovaca, i gde je stvarao Leonid Sejka i gde je zivela Mira Trailovic, i onaj Beograd koji je imao EKV...
vecj po nekoj atmosferi ...
Originally posted by EgonNaravno, moja teorija je obrnuta, da za 100-200 godina neće biti ljudi i/ili civilizacije, u najboljem slučaju kao u knjizi Džeka Londona "Skerletna kuga"
ja imam teoriju da cje se usled spajanja nacija i rushenja nacionalnih granica
u jednom momentu docji do stvaranja Megapolisa .... Pariz, Berlin, Moskva, London .... gradovi drzhave ... za jedno 100, 200 godina ...
da cje prosta podela biti na urbane i ruralne sredine i da cje svaka imati odredjene prednsti i mane ...
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!