Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Diskusija o HIV-u, podrska, iskustva...

Moderatori: IriS, Moderators

hiv status

negativan
67
85%
pozitivan
5
6%
ne znam, plashim se da se testiram
7
9%
Korisnikov avatar
By Srklet
trenutno negativan, takav bi trebao i ostati. baš se ovaj mjesec idem testirati da to i opet službeno potvrdim.
Korisnikov avatar
By 4NY K3Y
-

iliti: negativan, nataknem vas na minimum 5 karaktera
By Kragi
ejč ij vi negativ

doduse, poslednji put sam se testirao pre godinu, godinu i malo jace. U vezi znam da praktikujem unsafe sex pa se onda obavi i ta formalnost. :)
Ne sumnjam u to da sam i dalje negativan a nemam neki razlog da se testiram :)
Korisnikov avatar
By Sunce
negativan i nema potrebe da se testiram jer nije bilo actions
Korisnikov avatar
By gnossienne
Negativna, testirana.
Imam pravilo da se testiram posle završetka veze kad prođe period prozora i držim ga se, iako sam imala uvid u potvrde svojih partnerki da su HIV negativne. (Nisam im ja to tražila, same su mi pokazale.)
Korisnikov avatar
By ilija f
negativan, netestiran, nedojeban i ostale reči koje počinju na ne xD
Korisnikov avatar
By Delete
Negativan, itestiraju me na svakih 6 meseci zbog posla I svaki put se borim izmedju umiranja od straha zbog igle I padanja u nesvest. Kad bih saznala I da sam pozitivna, posle takvog mucenja, ne bi bilo moguce da se jos vise istraumiram.
Korisnikov avatar
By spliff
ok
svidja mi se kako tema za sada funkcionishe
i glasalo je josh pozitivnih forumasha/forumashica...
cilj ove ankete mi je bio da se pokaze prisustvo hivpoz populacije na forumu
Korisnikov avatar
By *deni*
Negativan. Učestalo se kontrolišem na klinici u NS zbog jedne druge boljke od koje sam bolovao pre skoro 4 godine i svi rezultati poslednje kontrole obavljene pre manje od mesec dana su u redu. :yes:
Korisnikov avatar
By mikeli
Dajem dobrovoljno krv, tako da test na hiv spada u kontrolu !
Inace sam, zamalo 'zglajzao' s hepatitisom C. Al na svu srecu, kontolisali me cak ovi iz NS-a (strucnjaci), i kako ono kazu, na moju srecu, OVOLIKI pecat negativan ....
Sta da kazem, valja znati zbog sebe, a i zbog drugih, nepreneti, i treba voditi racuna.
Sad, kako se boljke dobijaju, a mogu na mnogo drugih nacina, osim biti lgbt osoba ! Samo sto je ovo Balcan :( !
Korisnikov avatar
By 4NY K3Y
cetvoro koji ne znaju jer im je frka da se testiraju?

ne razumem to...

najcrnja izvesnost je bolja nego neizvesnost, kazu (babe)
By Ханс
8. VI testiran. Negativan.

Imao sam prošli put ogroman strah jer sam pre dve godine upao u neko čudno raspoloženje koje me je teralo na sveopšti seks. I to je trajalo...

Posle toga sam se smirio mada sam i sada imao tremor pre dobijanja rezultata.
By urke145
Negativan.... ali ljudi ja preterujem sa paranojom oko hiva. Evo nedavno sam upoznao decka koji je skroz ok i redovno se testira i nije hiv poz. Odmah mi je rekao da vec 5 godina ima kres semu sa nekim likom u njegovom rodnom gradu i da taj lik nema nikoga osim njega i da se i on redovno testira. I naravno uvek redovno koriste zastitu.
E ja sam bio u fazonu "aha, a sta ako se taj njegov lik dohvati sa nekim sa strane pa se zarazi pa prenese ovom mom, a ovaj meni"... i onda sam ovom mom rekao "izvini ali ja ne mogu da budem sa tobom dokle god si ti u semi sa tim likom"(btw da smo se dohvatili naravno da bi koristili zastitu).
I otkacih ja extra frajera i bas dobrog decka.....sada povremeno odemo na pivo i vec je skontao da nema svrhe da pokusava da me odvuce u krevet. Mislim verovatno ce neko reci ok, ispravno si postupio, sto je sigurno sigurno je, ali mene moja logika kao da odvodi pod stakleno zvono... Moja baba je imala teoriju bolje sedi kuci nego da ti se na ulici nesto desi... pa je pizdela sto joj unuci izlaze u grad, voze bicikl, igraju fudbal itd... osecam da pocinjem da licim na nju :shmi:
Korisnikov avatar
By KorvinOdAmbera
Sve u životu mi je negativno, pa me nisu iznenadili ni rezultati HIV testa od prošle sedmice. :sigh:

Još juče pozvah aids-hilfe-haus, da čujem i rezultate hepatitisa B/C i sifilisa i ništa. Ni to nije pozitivno. :sigh:
Korisnikov avatar
By V25
Negativan, testirah se pre skoro mesec dana (14.11.). Negativan je i na Hlamidiju, Gonoreju, HCV At, HBsAg, kao i Wassermann test.
Korisnikov avatar
By rados85
Negativan...poslednje testiranje 6.12 :-)
Nisam imao razloga da se testiram,jer nema ni neke akcije(poduze vreme)...ali opet,za svaki slucaj...:-)
Korisnikov avatar
By BlueUnion
Нереактиван на ELISA тесту, као и на Western Blot, CD4+ TLy у физиолошким границама и тако редом. :)
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!