Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Diskusija o HIV-u, podrska, iskustva...

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By Zonche!
Dzizs sta si se ti toliko raspomamio o HIV-u odjednom...

On (ladno nije glupa tema a stati je postavio :shok: ):

Pa prvo bih se verovatno rasplakao...Jbg to mi prirodna reakcija, onda bih se prestrasio i krenuo da razmisljam o ljudima sa kojima sam bio i kako da im to saopstim...Kao i kako da kazem familiji.
Korisnikov avatar
By ns.happy
pa, neka depresija bi me sigurno obuzela posle prvog shoka koji bi bio zagarantovan...
Korisnikov avatar
By CokoladnaBananica
vjerovatno bih plakao, kukao, samosazalevao se...
Kontam da bih prsao nacisto, batalio fax, provodio se...
A mozda i ne...
Nemam pojma, ne zelim da razmisljam o tome..
Korisnikov avatar
By istok
Ja bih , pretpostavljam, u prvo vreme iskulirao (ne bih bio full svesan).
Panika bi garantovano rasla iz sata u sat. Dugo ne bih rekao nikome. Tacnije, dok se ne bih u glavi organizovao potpuno. A onda bih krenuo na lecenje i bacio se na "zdrav" nacin zivota. Znam da zvuci glupo da pocnes da vodis racuna o sebi u takvom jednom momentu ali ja sam jednostavno takav. Cinim sve sto inace ne cinim tek kad zagusti. Uostalom, tesila bi me cinjenica da se ne umire brzo od saznanja da je virus registrovan jer imam 30 godina i nekih 10-15 godina zivota (minimalno) je sasvim dovoljno vremena za nadu da ce se, ako ne pronaci lek, onda metode lecenja znacajno unaprediti. All in all, bio bih vise potresen da imam Hepatitis B, recimo.
Korisnikov avatar
By 2Q2Bstr8
razmišljao sam i ranije o ovome. nisam siguran. često sam u tripu da ono što mi se dešava u životu doživljavam kao da se dešava nekome drugome, a da sam ja samo očevidac događaja (čitaj: poricanje), pa bi i ovo verovatno bilo nešto tako. pojma nemam kako bih se osećao, to je ipak nešto što je jako teško zamisliti.
Korisnikov avatar
By M M and I
Bas je u intervjuu u prekjucerasnjem broju svedskih pederskih novina QX pevac grupe Alcazar Andreas Lundstedt, kojeg su i pederke ovde na forumu gotivile, javno rekao da je HIV+ i opisao proces kroz koji je prosao.

Inace pojma nemam kako bih reagovao.
Korisnikov avatar
By ns.happy
andreas je hiv+ ?? to sad prvi put cujem... imas li neki link za taj interview? ili da budes mukica i prevedes? :klap:
Korisnikov avatar
By decko
Originally posted by M M and I
Bas je u intervjuu u prekjucerasnjem broju svedskih pederskih novina QX pevac grupe Alcazar Andreas Lundstedt, kojeg su i pederke ovde na forumu gotivile, javno rekao da je HIV+ i opisao proces kroz koji je prosao.
Ni ja ovo nisam znao.

Jbg. :sigh:
Korisnikov avatar
By Delete
Nakon sto bi mi saopstili tu informaciju verovatno bih delovala veoma smireno i tako danima. A onda bih prsla nakon izvesnog perioda i danima plakala, a onda se punom parom bacila na lecenje.
Korisnikov avatar
By ZvezdasBG
Originally posted by *STATUS*
Kako biste reagovali kada bi vas test na Hiv bio POZITIVAN ?
To niko ne zna.
Korisnikov avatar
By A.F.K.A.OB
Ja, vala, znam. Sigurno bih pao u tesku depresiju i u napadu samosazaljenja bih napustio faks i sve prijatelje, a kasnije bih se opasno kajao zbog toga... Verovatno bi me bilo strah da pocnem s aterapijom, mada to bas i nije najpametnija opcija.
Korisnikov avatar
By Morgan Le Faye
Originally posted by ZvezdasBG
Kako biste reagovali kada bi vas test na Hiv bio POZITIVAN ?
To niko ne zna.
Upravo.

Vi mozete ovde zamisliti kako bi ste reagovali, ali sve izjave su totalno sranje.

Nishta u sadashnjosti/proshlosti vas nije u stanju 100% pripremiti na neki buduci dogadjaj.
Korisnikov avatar
By Stripi
Udario bih brigu na veselje i jebo bih se bez zaštite i nosio majicu na kojoj piše Ruski rulet-dobrodošli.
Korisnikov avatar
By v.l.a.d.a
poceo bih da se smejem definitivno! Ne znam zasto al uvek reagujem tako u kriticnim situacijama, smejem se ko blesav.
Korisnikov avatar
By 2Q2Bstr8
uf, i ja. pa mi bude još neprijatnije, pa se smejem još više. kao doktor Hibbert iz Simpsonovih.
Korisnikov avatar
By v.l.a.d.a
Originally posted by 2Q2Bstr8
uf, i ja. pa mi bude još neprijatnije, pa se smejem još više. kao doktor Hibbert iz Simpsonovih.
joj cuti, meni je vec frka zbog toga! Dodju ljudi i kazu mi da im je neko umro, skenjani, a ja pocnem blago da se cerim!:senilko:
I svi tripuju da sam kreten, a ja to ne radim namerno:no:
Korisnikov avatar
By ns.happy
Originally posted by M M and I
Originally posted by ns.happy
andreas je hiv+ ?? to sad prvi put cujem... imas li neki link za taj interview? ili da budes mukica i prevedes? :klap:
Link svakako...ali da budem mukica i da prevodim bas mi se i ne da...

http://www.qx.se/nyheter/artikel.php?artikelid=5716
:(
By Pending-For-A-Bending
Nemam pojma. Kad god sam isao na testiranje sam razmisljao o tome. I nikad nisam dao sebi odgovor kako bih se ponasao da mi kazu da sam pozitivan... tako da ne znam

A *STATUS* sledeci put bolje formulisi naslov.. Ovaj zvuci skoro kao "Dobili ste 100 000 EU!"- reakcija
Korisnikov avatar
By 2Q2Bstr8
to je valjda neki mehanizam samoodbrane. ako se desi, a vidim da ljudi reaguju na moje "smeškanje", izvinim se i kratko objasnim da nije namerno.
Korisnikov avatar
By *STATUS*
sladak je taj Andreas Lundstedt...

ne mogu da verujem da je neko sa svetske scene imao muda da kaze da ima HIV.... svaka cast.... :yay:
Korisnikov avatar
By Inner-Smile
Plakala bih ko kisha :( Kao kad sam chekala rezultate za hepatitis C i tripovala da ga imam :( hvala bogu pa je sve bilo negativno :( Najgore mi je bilo shto sam brinula o mojoj lepoj zeni :( da nisam ako imam prenela njoj.
E tako i sa HIV-om, plakala bih vishe zbog nje nego zbog sebe i molila Boga ( u koga ne verujem ali eto spominjem ga kad mi zatreba-smeshno) da nisam virus prenela njoj :(
Znam da bih se posle nekoliko dana plakanja trgla i krenula da se borim da zivim shto duze....sad srecna ili nesrecna ne znam.
Korisnikov avatar
By Sutekh
ja sam mislio da sam hiv+ kada su razni otrovi koje sam unosio u sebe pocheli da izlaze iz mog tela posle duzhe apstinencije u vidu ranica po kozhi. usrao sam se zhiv.

na mestu gde sam se nalazio, nisam imao uslove da odem i da se testiram. onda sam pocheo da razmishljam o ljudima koje sam mozhda mogao da zarazim (mada sam praktikovao safe sex) i tu sam se josh vishe smorio... samo chekanje rezultata je bio josh vecji skenj.. na srecju, negativan sam.

a kako bih odreagovao da znam da sam pozitivan? dunno.. verovatno bih dugo godina bio zatvoren za veze i seks i trudio bih se da maksimalno promenim lifestyle.
Korisnikov avatar
By *STATUS*
Originally posted by Mr Dee
jupiii! ne moram u vojsku.
Чек чек, какве то сада има везе са хив статусом?
Korisnikov avatar
By Mr Dee
Originally posted by Mr Dee
jupiii! ne moram u vojsku.
Чек чек, какве то сада има везе са хив статусом?
Pa nekako pretpostavih da bi me zbog toga oslobodili iste. A tada kada sam kucao sam bio opsednut time. Vojska je sada za mnom, da ne poverujes.
Korisnikov avatar
By Dina
Uh to se ne zna unapred... Mada kad sam se na testirala na hiv jedno od pitanja lekarke je kako mislim da bih reagovala ako bi rezultat bio pozitivan. Ne secam se sta sam odgovorila bas, na srecu nisam morala da u stvarnosti testiram tu reakciju, mada to cekanje na rezultat je prilicno neprijatno (koliko god da sam ja bila sigurna da su minimalne sanse da rezultat bude pozitivan). U svakom slucaju, mislim da bih bila sokirana, da bi mi bilo uzasno. Iako sam mnogo puta razmisljala o samoubistvu, osecam da bih u tom trenutku odjednom jako zelela da zivim i docekam jako duboku starost, koja mi mnogo puta uopste nije bila vazna. A kad bih se sabrala verovatno bih se angazovala u nekim organizacijama vezanim za borbu protiv diskriminacije hiv pozitivnih osoba ili nesto slicno vec, neko aktivisticko angazovanje, zatim bih se povezala sa drugim osobama u istoj situaciji, citala sam i na forumu da postoji neki kafic gde dolaze hiv pozitivne osobe, izlazila bih tamo... Ne bih mislim klonula duhom, ja sam navikla da zivim sa ogranicenjima i teskocama, do duse u porodici. Svejedno i kad bi se meni licno desilo mislim da bi mi se borbeni duh i vedrina vratili posle prvog soka i saznanja o tome.
Korisnikov avatar
By suicidal.pony
ne bih ni mogao da zaplachem, samo bih pobeleo.

jeste glupo, ali verovatno bih izvrshio samoubistvo kasnije.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!