Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: IriS, Moderators
Originally posted by gneeeboNe, vec hiv pozitivni treba malo vishe da se drzhe hiv pozitivnih. Ljudski je ne biti licemeran, jer svi znamo kako se najchesce shire te stvarchice. Jedni ne govore drugima sta imaju na vreme.Originally posted by Hans_87kad bi pola scene mislilo kao ti, hiv+ ljudi bi blejali u karantinu a druga polovina bi crkavala od dosade
kad bi pola ova nazovi scene mislilo kao ja, infektivna klinika bi imala manje posla.
Originally posted by Nbegi1. Glupavost je zhenskog roda u srpskom.
Hanse, tvoj glupavost je neizmerna.
Onaj ko zna da je hiv+ i koji redovno uzima svoju terapiju uopšte nije opasan kao oni što ne znaju i/ili ne žele da znaju svoj hiv status... A ovih drugih je nažalost mnogo, mnogo, više....
No, izgleda je tebi tastatura brža od pameti, a arogancija u neznanju neizmerna, a to već nije tema ove teme....
Originally posted by NbegiChekaj, chekaj, OTKUD ti znas da li sam ja nechovek??? Odakle ti to mene pa znas??
Neću se s tobom raspravljati, jer nemam o čemu niti ima svrhe - ona priča o svinjama i biserima (i svinja je ženskog roda pa šta, kao ja to nisam znao hahahaha...). Jedino žalim što je mnogo glupavih, ograničenih, sebičnih, arogantnih, neinformisanih i neljudskih kao što si ti, ali takvi su "ljudi", tj. mnogi, na žalost...
Čitajući razne komentare na ove i slične teme, došao sam do zaključaka:
- Ono da HIV+ mora saopštiti svoj status na prvoj kafi jednostavno ne važi, tj. važilo bi u nekom idealnom društvu gde bi postojali idealni ljudi
- Pošto ljudi iz prethodne tačke ne postoje i ovde se primenjuje sličan mehanizam kao između homofoba i pedera...
- Zbog toga je "HIV+ autovanje" vrlo situaciono... HIV+ nikada ne zna da li pred sobom ima "hivofoba" ili ljudsko biće (koje naravno može imati prirodan strah od HIV-a, kao i od bilo čega drugog, ali koji je oivičen (strah) razumom, (sa)znanjima - dakle strah koji je "pod kontrolom" vlasnika istog)
- Da bi se otklonila dilema hivofob-čovek, potrebno je izvesno vreme upoznavanja, poverenja itd itd.
- I poslednje, a ne i najmanje važno: Jednog čoveka sa svim svojim karakteristikama nikako ne može definisati samo prisustvo ili odsustvo nekog virusa...
Originally posted by boomich.xy...али би вероватно наставио да имаш секс са неким другим људима чији хив статус ти није познат....
Nastavio bi da se druzim sa njim... ali kao prijatelj... bez seksa.
Originally posted by baboonbabaa da li ti znas sta znaci voleti nekoga? (ili da to zakljucimo iz poslednje recenice tvoga posta, koju nisam zeleo da citiram jer mi se ne dopada) ?!
Nije problem u safe sexu. Ako zanemarimo neželjena dejstva lekova i povremene hospitalizacije, problem je u tome da li ste spremni da se nosite sa svakodnevnim stvarima koje muče nekoga ko boluje od neizlečive bolesti- siguran sam da možete da predpostavite šta tu sve spada. Prvo se zamislite u takvoj situaciji pa onda odgovorite.
Originally posted by baboonbabaА молим те кад си тако опширно описала све, а да ми не би претпоставњали шта све ту спада, дај молим те реци свима нама какве су то свакодневне МУКЕ које муче људе који болују од НЕИЗЛЕЧИВЕ болести... ?
Nije problem u safe sexu. Ako zanemarimo neželjena dejstva lekova i povremene hospitalizacije, problem je u tome da li ste spremni da se nosite sa svakodnevnim stvarima koje muče nekoga ko boluje od neizlečive bolesti- siguran sam da možete da predpostavite šta tu sve spada. Prvo se zamislite u takvoj situaciji pa onda odgovorite.
Originally posted by *STATUS*zavisi. U slučaju da smo već imale sex a samo tek sada mi priznaje onda ne, jer trebala je to priznati ranije (pre sexa). U slučaju da još nije bilo seksa, nastavile bismo...
Kako biste odreagovali kada bi vam neko posle mesec dana idealne veze rekao : "Moram da ti priznam da imam HIV" ?
Da li biste nastavili da budete u vezi sa takvom osobom ili ne ?
Originally posted by *STATUS*Masa ljudi nema uvid ni u svoje trigliceride, zdravlje zuba i zdravlje generalno.
маси људи није познат сопствени хив статус, а исти такви себи дају за право да осуђују неког другог...
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!