Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: IriS, Moderators
Originally posted by decko
Sto se tice te ribe, to tek sad cujem (si sigurna da je NBG?) a ne kapiram da policija ne sme nista da uradi po tom pitanju!
Originally posted by Swanhearta ti to znaš tako što si im držala sveću dok su se kresali, ili tako što se priča o toj ženi na takav način jer je tvoj rodni grad stecište malogradjanštine?
A koliko mi je poznato ta ista profesorka je kada je saznala da je zarazena...zbog tog saznanja je zarazila par kretencina kojima je bilo lepo kada su je kresnuli a sada su negde ko zna gde![]()
Originally posted by Zonche
Ali je lakse zaustaviti inficiranu iglu od metka...njih par je napadnu izbiju joj iglu iz ruke i eto...
Originally posted by kiss addictgde ima dima ima i vatre...Originally posted by Swanhearta ti to znaš tako što si im držala sveću dok su se kresali, ili tako što se priča o toj ženi na takav način jer je tvoj rodni grad stecište malogradjanštine?
A koliko mi je poznato ta ista profesorka je kada je saznala da je zarazena...zbog tog saznanja je zarazila par kretencina kojima je bilo lepo kada su je kresnuli a sada su negde ko zna gde![]()
Originally posted by жњOriginally posted by Zonche
Ali je lakse zaustaviti inficiranu iglu od metka...njih par je napadnu izbiju joj iglu iz ruke i eto...
nije to bas tako jednostavno. cak i da imas drustvo, da li bi se ti porvao sa osobom koja kod sebe ima potencijalno inficiranu iglu/igle??
Originally posted by kiss addict
on možda nije sida osvetnik[/b], ali je kreten.
Originally posted by Swanhearta šta je trebalo da uradi, da sazove konferenciju za štampu?Originally posted by kiss addictgde ima dima ima i vatre...Originally posted by Swanhearta ti to znaš tako što si im držala sveću dok su se kresali, ili tako što se priča o toj ženi na takav način jer je tvoj rodni grad stecište malogradjanštine?
a koliko mi se cini ( jeste da je to bilo dok sam bila u osnovnoj skoli ) ta ista profesorka to nije negirala.
Originally posted by Swanheartovo sam zaboravila da prokomentarišem.
U dragom mi rodnom gradu jedna profesorka koja je zarazena hivom jos uvek predaje u skoli i niko ne sme da je otpusti da ne bi tuzila skolicu zbog diskriminacije.
Originally posted by Swanheart
znam da je diskriminacija...i sve mi je to dobro poznato...ali...
Originally posted by kiss addictOriginally posted by Swanheartovo sam zaboravila da prokomentarišem.
U dragom mi rodnom gradu jedna profesorka koja je zarazena hivom jos uvek predaje u skoli i niko ne sme da je otpusti da ne bi tuzila skolicu zbog diskriminacije.
zašto da je otpuste, zato što je HIV+ ili možda zato što kruže kojekakve priče o njenom privatnom životu.
da, swan draga, to se zove diskriminacija!
Originally posted by жњPa mogu da je uspavaju kao besnog psa, na kraju krajeva. Koliko ljudi u zdravstvu se svakodnevno izlaže i većim rizicima, pa nikom ništa, a policija se pravi fina? Našli bi oni lako način to da srede kada bi hteli. Moguće je itekako. Za početak imaju pendreke. Jeste da bi to bilo malo drastično, ali u krajnjem slučaju, sa sadašnjim stanjem medicine što se tiče HIVa, namerno zaražavanje je pokušaj ubistva, a pretnja iglom teška pretnja po život te osobe. Samo u ovoj zemlji tako nešto može da prođe nekažnjeno. Što je najgore zakoni postoje, ali institucije ne funkcionišu u skladu sa zakonima.Originally posted by decko
Sto se tice te ribe, to tek sad cujem (si sigurna da je NBG?) a ne kapiram da policija ne sme nista da uradi po tom pitanju!
jup, maksiji su u pitanju
znam da su zvali policiju nekoliko puta, a oni nisu hteli ni da joj pridju. hm, pa pazi. logicno je... ljudi se toga vise plase nego pistolja. bolna spora smrt vs. brza smrt = ipak bi svako pre izabrao da trci na metak nego na inficiranu iglu
Originally posted by faijnfaOriginally posted by жњOriginally posted by Zonche
nije to bas tako jednostavno. cak i da imas drustvo, da li bi se ti porvao sa osobom koja kod sebe ima potencijalno inficiranu iglu/igle??
Evo ja bi se porvala i gurnula joj je u dupe...tralalala... :praziluk:
Originally posted by RACABGБраво! Јој писао бих и ја о овоме, али ти барем знаш да још увек немам снаге....
treba da se osvestimo i da te bolesne mozgove prijavljujemo policiji krivicni zakon kaze da je krivicno delo nekoga svesno zaraziti hivom cak i nesvesno je kaznjivo
svaka hiv pozitivna osoba je duzna da obavesti partnera o svom hiv statusu u suprotnom i to je krivicno delo
Originally posted by A.F.K.A.OBТреба казати, нека се тестирају. Да се види шта и како. То је људски. А по мени и за дивљење.
A sta je, na primer, sa ljudima koji otkriju da imaju HIV nedelju dana posto su imali odnos bez zastite i ne smeju da kazu toj osobi?
Originally posted by *STATUS*ОК, али пази сваком може да се деси. . Ако неког волим и ако тај неко има HIV/SIDA-у, и имамо сполни однос и не дај Боже пукне кондом нема разлога да кривим тог дечка. А ни себе. Кондом није 100% и то је јасно.
Niko te ne moze zaraziti, osim ako mu sam dozvolis
Originally posted by RACABG
Session Start: Fri Mar 03 20:23:25 2006
Session Ident: **********
01*02*12* 01��������02��������12��������14��������15��������
01*02*12* 11Bez_Kondoma on 01#gayserbia
01*02*12* 01��������02��������12��������14��������15��������
01*02*12* [01*nicknick*] No such user
-> *Decko* seen *nicknick*
The person you sent this message to has left- 12'seen *nicknick*12'
(RACABG): cao
(RACABG): hteo bih nesto da te pitam moze li
(Bez_Kondoma): moze
(RACABG): nick odakle ti ideja
(RACABG): sto bez kondoma
(RACABG): i jesi li svestan rizika pa cak i ako si hiv pozitivan
(Bez_Kondoma): zato sto me to privlaci, kao i mnoge druge ljude
(RACABG): vidi na chatu je cetvrtina hiv pozitivnih razmisli
(Bez_Kondoma): da li si ti svestan da ovakvom vrstom pridike ne postizes bas nista, nego mozda cak i suprotno od onoga sto zelis, ako zelis???
(RACABG): nije mi namera pridika
(RACABG): mozda osvescivanje
(RACABG): cak i ako si pozitivan u sta nezelim da ulazim koji ce ti kurac nekoliko mutacija virusa u organizmu mnogo se teze leci ...
(RACABG): od mene toliko samo
-> *Decko* seen *nicknick*
Session Close: Fri Mar 03 20:29:15 2006
Session Start: Fri Mar 03 20:29:47 2006
Session Ident: Bez_Kondoma
Session Ident: Bez_Kondoma
(Bez_Kondoma): decko, ne poznajes me, nemas pojma ni o cemu... ja samo zelim da uzivam i da svi budu zdravi. a to sto si hipohondar, to je tvoj problem, kao i moj sto me privlaci to sto me privlaci... cak i ako pogresim, ja cu umreti od side, ako se stvari iskomplikuju jednog dana, ali ti bi mogao vec sutra da umres na pesackom prelazu, kada budes pretrcavao, ili kada nekome otkazu kocnice...
(Bez_Kondoma): nemoj meni da solis pamet. vec sam dovoljno svestan svega. zelim da uzivam i tako ce biti.
(Bez_Kondoma): cao
(RACABG): ok caos
Session Close: Fri Mar 03 20:30:34 2006
<Moon_Light> bez kondoma
<Moon_Light> posto me zulja
<Moon_Light> ne mogu sa kondomom
<Moon_Light> uzan je
<Bez_Kondoma> aha...
<Bez_Kondoma> pokazi neke slike
<Moon_Light> e postoji jedna prepreka
<Bez_Kondoma> reci![]()
<Moon_Light> znas ja sam pozitivan, mislim hiv +
<Moon_Light> jel ti problem?
<Bez_Kondoma> znam![]()
<Moon_Light> kako znas?
<Bez_Kondoma> pa pretpostavljamneko mi rece da je ovde neko ko je hiv poz a ko zeli bez kondoma da jebe
<Bez_Kondoma> imas neku sliku?
<Moon_Light> cekaj bre pre slike
<Moon_Light> ja sam poz
<Bez_Kondoma> znaci, ne zelis?
<Moon_Light> zelim, ali ne i da te zarazim
<Bez_Kondoma> i ja sam hiv poz
<Moon_Light> hepatitis?
<Moon_Light> posto ga imam jbg
<Bez_Kondoma> koji imas?
<Moon_Light> na svu srecu b
<Moon_Light> ti?
<Bez_Kondoma> pa super
<Bez_Kondoma> to nije strasno
<Moon_Light> ti?
sida osvetnik ili ne ?????
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!