Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Diskusija o HIV-u, podrska, iskustva...

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By Synesthesia
Šta sad, niko ne treba da ide u njegov klub i bude anđeo?

Ako je hteo da ga identifikuje, trebao je da napiše ime i prezime. Klub ne treba da ima veze sa ovim.
Korisnikov avatar
By Synesthesia
Pa... kakve veze ima sa ovim? Pomozi mi da uvidim.
Korisnikov avatar
By Srklet
bojkot nekog proizvoda zbog problematičnog ponašanja vlasnika istog nije baš nova stvar u svijetu.
Korisnikov avatar
By Synesthesia
Slažem se, nije.
Aha, pomodarstvo. A, pa onda je u redu.

Samo mislim da bojkotovanje kluba baš i nema nekog smisla.
Korisnikov avatar
By Srklet
dakle, klub ipak ima veze s ovim, ali nema ga smisla bojkotirati? zašto ne? ^^
Korisnikov avatar
By Synesthesia
Pa, razmisli zašto da? Šta, neće imati zaradu, zatvoriće klub, pokrivaće neko vreme dugove i...? Baš će da mu se skupe muda, oladiće se. Yeah right.
A onda će nekoga da podmetne kao "vlasnika" novog kluba, ako baš ima nameru da se bavi gay-ugostiteljstvom, koje jeste unosan posao, i radiće opet.

Sa druge strane, zaposleni, kao i oni koji vole dobru đjusku, gube mesto na kom sa društvom mogu lepo da se provedu. Možda.

Tako da, pomozi mi ako postoji neka nit koja povezuje smisao sa bojkotovanjem kluba? :nerd:
Korisnikov avatar
By blenta
svaka nit izgleda je isecena
voljom za dobrom djuskom
:praznoglavi:
Korisnikov avatar
By Smilewithme
Ja nisam trazio da neko ovde spominje neciji klub. Vec sam se pitao da li ima neko, ko je imao slicno iskustvo :p
Korisnikov avatar
By Noctis Lucis Caelum
Smilewithme napisao:Ja nisam trazio da neko ovde spominje neciji klub. Vec sam se pitao da li ima neko, ko je imao slicno iskustvo :p
Znači smatraš da je ok da znaš da je neko hiv+ i da namerno širi virus, a da se njegov identitet krije?
Korisnikov avatar
By 4NY K3Y
meni je fascinantno da neko ko sumnja da je hiv+ zato sto mu je neko NAMERNO preneo virus koristi smajlije poput :P u postovima gde se npr. raspituje da li je jos neko imao slicno iskustvo
Korisnikov avatar
By Smilewithme
Ne, ovo je stvarno otislo predaleko. Kakve sad veze imaju smajliji sa bilo cim? Naravno da ne smatram da je normalno da neko namerno siri HIV, ali takodje ne smatram da je normalno da se ovde spominje bilo ciji klub. Jer ta ista osoba o kojoj se prica, isto tako, moze da udje i procita ove postove. I mozda meni napravi problem, u slucaju da ova cela prica nije tacna.
Korisnikov avatar
By Srklet
and the moral of the story is: sljedeći put razmisli (ako imaš čime) prije nego nešto učiniš (pa bilo to jebanje bez kondoma ili otvaranje topica). kad već nisi u stanju nositi se s posljedicama svojih postupaka, onda ih bolje nemoj činiti.
kids today. :roll:
Korisnikov avatar
By Smilewithme
Da, svestan sam toga da je to bila uzasna greska i da treba da nosim posledice sad. Samo necu da dovodim u pitanje bilo ciji klub, jer opet kazem, mozda cela prica nije tacna. Takodje necu da bilo cije ime spominje ovde. Postoji pvt za tako nesto.
  • 1
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!