Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Diskusija o HIV-u, podrska, iskustva...

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By Morgan Le Faye
Je prirodna genetska mutacija T celija.

Za razliku od ostatka sveta 5-14% ljudi koji su poreklom iz Evrope ima tu mutaciju.
U sluchaju da je nasledjena od samo jednog roditelja, bez lekova, moze odloziti pochetak infekcije za 2godine.

Kada se od oba roditelja nasledi CCR5-Δ32 osoba postaje imuna na HIV virus. Jer isti nije u stanju da udje u T celije i uspeshno ih zarazi. Samim time nije u stanju da se razmnozava.

Postoje osobe koje su zarazene HIV-om 5-10-30 godina, iako nisu na terapiji nisu u stanju da se razbole.

1 osoba u 100 HIV pozitivnih osoba nikada nece oboleti od AIDS-a.
1 u 300 osoba koje su zarazene HIV-om u stanju su da bez lekova odrze zauvek nivo virusa koji nije u stanju da se detektuje.

Antitela

Iako sve osobe koje su zarazene HIV-om proizvode antitela koja nisu korisna u borbi s tim virusom. "Long-term nonprogressors" imaju antitela koja su korisna u borbi s HIV-om. Takve osobe imaju mutaciju CCR5-Δ32.

CCR5-Δ32

Long-term nonprogressors

http://www.livevideo.com/video/E8E97DAB ... ation.aspx
Korisnikov avatar
By bothways
Ah, vikinshka imunost... Cuo sam o tome ranije. Bas sam se pitao koja je naucna podloga.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!