Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Za ljubitelje sporta, i one koji se bave sportom...

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By KvaziModoPop
Pozivaju se svi ragbisti !

Individue, parovi grupi ili cistavi timovi su pozvani u Berlin za veoma posebnu ragbi kliniku i turnir 23.-26. Maja 2014.!

Dodjite u kojem god broju zelite, steknite nova prijateljstva i iskustva - ko god da dodje i ovako cemo sve pomesati i napravite nove Barbarian timove od svih igraca. U ovim timovima cete ponosno igrati s potpuno novom postavkom igraca za koju ce vas pripremiti gosti treneri (medju njima i Gareth Thomas)

2 dana ragija, 2 noci zurki - i 1 dan odmora i druzenja

Klikni na link za ceo opis:
http://www.berlin-bruisers.com/bash-about-may-2014/
Slobodno pitajte ako vam treba jos informacija ili se registrujte bez obaveza i drzacemo vas obavestene.,, Jos jednom da napomenemo: od 1,2,3,... do celog tima - svi su dobrodosli

Mozemo besplatno da obezbedimo smestaj za oko 30... tako da... Bice ovo zabavan vikend!

Berlin vas ocekuje!
By Sixto
Ma da li je to nas Big Bad Bear postao sportista sunce ti jebem! :lol:
Korisnikov avatar
By KvaziModoPop
Ima i toga Zvonki. Nego, moguce je da neko zna nekog u BG ragbi timu a da je strejt/gej, pa mozda hoce da dodje. A ima ih :)
Korisnikov avatar
By Marvin
kako se meni bavi nekim gay sportom :rida:

a za ragbi definitivno nisam :sigh:
Korisnikov avatar
By Marvin
mislim ne bavi mi se 'gay sportom' nego mi se bavi sportom u gay timu

i hocu da umrem koliko mi se to radi vec jedno 10 godina, ali sada sam vec ochajan
Korisnikov avatar
By Oziris
A da osnujes neki takav tim? Verujem da ce biti puno zainteresovanih. :)
Korisnikov avatar
By Hys.
^ bas to :)!

Mozda da otvoriš temu na forumu? Ko što su se lece organizovale za fucu?
Korisnikov avatar
By KvaziModoPop
Dobra ideja, Oziris. I mi smo krenuli kao mala grupa i svakim danom se povecavao interes, posebno jer ragbi nije bas nemacki sport. Kad smo imali prvi mec protiv jednog strejt tima izjavili su da to nisu ocekivali od gayeva (+vecina nas nikad nije igrala ragbi pre jer dolazimo iz zemalja gde to nije popularan sport). U timu imamo i 3 strejt igraca (+trener je strejt)
Korisnikov avatar
By Marvin
kako ono ide...
I said "Somebody should do something about that." Then I realized I am somebody.

:lol:

verovatno cu do kraja i morati

a voleo bih da se samo prikljuchim :sigh:
Korisnikov avatar
By Oziris
Oh come on!!! Be a man, show some initiative!!! :lol:
Korisnikov avatar
By Dirrty
Nisam ni znao da postoje (polu)profi klubovi u Srbiji u tom sportu do nedavno, navodno više njih... stoga liga opstaje i bez pedera.

Valjda sportski savezi različitih zemalja ugovaraju tu vrstu saradnje?
Ovakav način privatne organizacije orgija čini stvar čudnom...

Meni su ti tzv. macho sportovi sprdnja živa. Ako se redovno prazniš u krevetu (a navodno si razbijač), agresivnost u sportu je suvišna (i životu uopšte, van kreveta) :2c:
Korisnikov avatar
By KvaziModoPop
Sta lupas, Drti?

Sport nema veze sa sexom. Ako se redovno prazniš na forumu (a navodno si intektualac), razmisljanje u na poslu ili studijama je suvišno (i životu uopšte, van kreveta)
Korisnikov avatar
By Zvonki
Znaci drti kaze ovako,da ako se praznis u krevetu,onda ne treba da se bavis sportom ili kaze da ako se bavis sportom onda ti ne treba sex???
Mislim kod drtija je ovako ako citas knjige ne trab ti faks a ako ne citas knjige onda zavrsi faks???
Korisnikov avatar
By KvaziModoPop
Neverovatno kako je ovaj forum i dalje ostao izvor hejta. Ili sam ja premator za to.
Ne mogu da se slozim s Alexandermagic i Drtijem. Po toj logici ispada da ako si sef/manager na poslu da ne mozes da budes submisivan u seksu!?
A zivot je pun takvih primera, jer nismo jednodimenzionalni
Korisnikov avatar
By Dirrty
Ne prodaje svaki sport macho priču, niti je sport nužno agresivan.

P.S. Žao mi je što vam razbijam fantazije, ali ne postoji str8 muškarac koji bi pristao na takve orgije.
Korisnikov avatar
By antibiotic
aa :lol: lustig :)

koji si ti od ovih svih kvazimodo?
jel' pao grupnjak posle utakmice? :lizalica:

gareth :love:
Korisnikov avatar
By KvaziModoPop
Slika

Evo i jedna s Garethom, koji je totalno cool i opusten. I sto moze da popije...

PS, ja sam ovaj debeli u zelenoj majici na prvoj slici i crnoj na drugoj.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!