Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Za ljubitelje sporta, i one koji se bave sportom...

Moderatori: IriS, Moderators

By zmeu
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2420143#p2420143]Buckoslatki napisao:[/url]A kome bi trebalo pripisati te medalje? Srbija je "naslednik" Jugoslavije...:) ostali su napustali :)
:blenta:

Kraljevini Jugoslaviji, SFRJ, Srbiji i Crnoj Gori. Uostalom, tako stoji i na sajtu Olimpijskog komiteta. http://www.olympic.org/serbia" target="_blank :srba:

Kao drugo, Srbija nije nikakav naslednik SFR Jugoslavije, jer to kaže Rezolucija Saveta bezbednosti UN-a broj 777. Jer da je Srbija naslednik SFRJ, ne bi bilo sukcesije, za početak. Jedina država koja nema pravo biti naslednik SFRJ je Republika Kosovo. Ili Republika Srpska. :lol:

To što formalno-pravno Olimpijski komitet jest pravni sljednik jugoslovenskog olimpijskog komiteta, ne znači da su medalje iz npr. 1972. osvojene "za Srbiju". To je prije svega duboko u suprotsnosti sa zdravim razumom prije svega, jer bi značilo da je, primjerice Češka ili Rusija pripisala sve slovačke, odnosno ukrajinske, litvanske, turkmenske itd.. medalje za sebe. Što čak i tim luđacima ne pada na pamet.

Medalje pripadaju onim državama/entitetima pod čijom su zastavom osvojenje, nacionalnom ili olimpijskom (npr. SRJ&Makedonija ili SSSR minus 3 pribaltičke iz 1992., ili danske u Moskvi 1980.). Sve van toga je isključivo endemski velikosrpski olimpizam. Deal with it.
Korisnikov avatar
By deran
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2420152#p2420152]zmeu napisao:[/url]

To što formalno-pravno Olimpijski komitet jest pravni sljednik jugoslovenskog olimpijskog komiteta, ne znači da su medalje iz npr. 1972. osvojene "za Srbiju". To je prije svega duboko u suprotsnosti sa zdravim razumom prije svega, jer bi značilo da je, primjerice Češka ili Rusija pripisala sve slovačke, odnosno ukrajinske, litvanske, turkmenske itd.. medalje za sebe. Što čak i tim luđacima ne pada na pamet.

Medalje pripadaju onim državama/entitetima pod čijom su zastavom osvojenje, nacionalnom ili olimpijskom (npr. SRJ&Makedonija ili SSSR minus 3 pribaltičke iz 1992., ili danske u Moskvi 1980.). Sve van toga je isključivo endemski velikosrpski olimpizam. Deal with it.
...što je od neprocenjeog značaja za kurac palac...jebale vas medalje,ionako pripadaju sportistima,ionako je nefer takmičenje,ionako bla... :lol:
By zmeu
Da pripadaju sportistima, ne bi se natjecale nacije na tom sportskom natjecanju. Upravo suprotno, smisao olimpijskih igara je da se na njima nacije (i pokoji narod) natječu. :roll: Bez "naknade" i "plaće".
Paradoksalno je što Srbija koja toliko drži do medalja, pripadale joj ili ne, na Olimpijadu već godinama šalje ove koji misle da im je misija završena kod ispunjenja olimpijske norme te da se tamo odlazi turistički u cilju jurcanja za pravim sportistima po olimpijskom selu ne bi li se fotografisali sa njima i time ,osim po ličnom debaklu, imali još po čemu da pamte OI. Čast izuzecima.
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2420259#p2420259]Mia123 napisao:[/url]Paradoksalno je što Srbija koja toliko drži do medalja, pripadale joj ili ne, na Olimpijadu već godinama šalje ove koji misle da im je misija završena kod ispunjenja olimpijske norme te da se tamo odlazi turistički u cilju jurcanja za pravim sportistima po olimpijskom selu ne bi li se fotografisali sa njima i time ,osim po ličnom debaklu, imali još po čemu da pamte OI. Čast izuzecima.
Baviš li se ti sportom? Stvarno nemam ništa protiv tebe ali ne znam šta je to sa mnom kada u svakom tvom postu kada su teme sličnog tipa u pitanju primećujem dozu tog nekog neoliberalizma. :peace:
Korisnikov avatar
By Dirrty
Srbija je toliko neuspešna u sportu od raspada svih zajedničkih država da mora da svojata sve moguće, da bi se stekao utisak da raspad sistema ne utiče na razvoj obrazovanja i sporta.

Na prošloj Olimpijadi, SAD su osvojile 110 medalja, dok Kina 100 medalja (mada najviše zlata, čak 51), sa svega 5-6 puta više učesnika od Srbije... nismo jadni uopšte.
Korisnikov avatar
By Sunce
...samo znam da bih onu decu - navijace na fudbalskim utakmicama u Beogradu, njihovu energiju drugacije koristio. izgubljeno vreme zbog gluposti.
Korisnikov avatar
By IriS
ne bih ja baš rekla da je Srbija od raspada Juge najneuspešnija u sportu od bivših republika. (ovde ne mislim samo na OI, već uopšte)

ali za (ne)uslove sportista i ulaganje se slažem.

i onda, pogledaš sve to neulaganje u sport i vidiš koliko smo mi suštinski talentovana sportska nacija, kad i pored svega toga niču dobri sportisti.

kamo sreće da ovi foteljaši pomere malo svoja debela dupeta i urade nešto pametno za sve te mlade sportiste, a da se ne ostavlja njima samima i njihovim roditeljima i trenerima da biju bitke sa nekom sićom na terenima koji su skandalozni.

a što se ovih medalja tiče, smešno mi je to svojatanje.
Korisnikov avatar
By Blady
^ :up:

jao zmeu, molim te, jedes govna.
Korisnikov avatar
By Galadriel
Kad Hrvati budu ukapirali da su Srbi, uklaviriće i čije su medalje. :mini:
Korisnikov avatar
By Dirrty
Ali onda Srbi nisu Srbi, već Turci, tako da se svede na sličan zbir...
U drugim zemljma se vise polaze na fizicko vaspitanje u skolama. Kod nas je slucaj takav da te na fizickom drze cisto forme radi. I bolje je da se ne preznojis jer ce ti profesori na sledecim casovima zameriti sto si znojav. Bar je to bio slucaj u mojoj gimnaziji. Isto tako, ne postoje tereni - recimo teniski ili bazeni za razne sportove u vodi.
U Rusiji je drugacije. Kada sam bio u Sankt Peterburgu, posle svaka dva casa smo morali da radimo vezbe i da trcimo.
Korisnikov avatar
By Dirrty
Da postoje pristojne svlačionice s tuševima možda deca i ne bi bila znojava nakon treninga :eureka:

Nisu to ni neka ogromna ulaganja, već je u pitanju nedostatak svesti, volje i navike.
Korisnikov avatar
By Sunce
U osnovnoj skoli su postojale, ali kasnije nisu. Ali stos je sto nisu radile - izgleda da je sve to fukcionisalo u 70-im. :lol:
Korisnikov avatar
By Dirrty
Postoje raspad prostorije za odlaganje stvari i to je otprilike to.
Korisnikov avatar
By Noctis Lucis Caelum
Sve škole u kojima sam bio su imale svlačionice sa tuševima, to što ih niko nije koristio je druga stvar :p
Korisnikov avatar
By Sunce
A znate li da sam zadnja generacija koja je na 1. godini morala da ide na fizicko, skuplja poene, trci na Adi, pliva na 25. maju, radi vezbe u sali ispod Filozofskog. Nisam ni sanjao da ispod postoji sala za fizicko. Profesor mi je bio nekakav Mladen Parun, kasnije je poginuo, a bavio se i ekstremnim sportovima. Driblao nas je samo tako.

http://www.skijanje.rs/istorija/in-memo ... 1955-1999/" target="_blank
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!