Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Za ljubitelje sporta, i one koji se bave sportom...

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By west end
Da li neko od vas ide na klizanje? Ja idem samo od decembra do marta na otvorenom klizalistu u centru grada ili na jezero na periferiji grada 3-4puta nedljno.Posto su ovde zime prilicno ostre idem na klizanje samo ako nije hladnije od -20C i da nema sneznih mecava. :pinknaocari:
By Sixto
Ofkors!

Koliko mi slobodno vreme dozvoli, na Spens, nikad na otvoreno klizaliste.
Svoje hokejaske klizaljke kupio jos pre hrista.
Korisnikov avatar
By mOwbid
pa idem.. i onda posle 2 dana ne mogu da hodam, kako me nazuljaju klizaljke. :hobit:
Korisnikov avatar
By Waldorf
Jao. Ja se već 2 nedelje dogovaram sa drugarciom i nikako da se uklopimo. A baš mi se ide. :sigh:
Korisnikov avatar
By Mars
Ja umem da klizam samo u ccw smeru.

Na poslednji ice rink gde sam išao (prošle godine) - terali su nas da klizamo u cw :indijanac: i meni je posle bilo muka. Plus što se nisam naklizao. I od tada nisam bio.

Trebalo bi odem na klizalište u eriji gde sam sada, da vidim kako je tamo.
Korisnikov avatar
By KorvinOdAmbera
Usput da uturim ovde i jednu češku macu na klizaljkama

''

ovo na 3:18 mi je :wow:
Korisnikov avatar
By Mars
A jel si siguran da si dobru minutažu uturio?

A basic camel spin kod mene na 3.18....
Korisnikov avatar
By Mars
A jel si ti nekad gledao pre ovog klipa umetničko klizanje ili ti je ovo prvi put?

Stvarno ne razumem.

To ti je obavezan deo svake rutine.
Korisnikov avatar
By KorvinOdAmbera
Aham. Oduševljavam se prostim, jednostavnim stvarima.

Ne, nisam. :)
Korisnikov avatar
By Mars
Pa dobro onda :)

Ima stvarno izuzetnih primera tih spinova.

Recimo, rotacija u jednom smeru...onda promene nogu i promene - smer.

To je prava stvar.
Korisnikov avatar
By KorvinOdAmbera
Dobro, onda da prenesem šta sam mislio pod wow - izgleda mi lepo, optički. Nisam davao ocenu komplikovanosti pokreta i težine izvođenja istih.

Generalno se meni jako "jednostavne" (navodnici, jer stvarno ne mogu da dodelim epitet jednostavno tom pokretu) stvari u bilo čemu uvek i dopadnu.
Korisnikov avatar
By Mars
Pa nauči!

:B

Have a dream

Korisnikov avatar
By Dirrty
Ne, ne volim gužvu i decu, što je neizbežno na jebenim klizalištima.

Klizanje po zaleđenom jezeru, to moram do doživim :love:
Korisnikov avatar
By Mars
Auuu :lol:

Pa teško bi to išlo - nije ni mene niko učio i ne znam koji bi savet konkretno mogao da ti dam. Al sve ide na na refleks i ravnotežu, a to ima svako.
Korisnikov avatar
By 4NY K3Y
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2344225#p2344225]Mars napisao:[/url]Ja umem da klizam samo u ccw smeru.

Na poslednji ice rink gde sam išao (prošle godine) - terali su nas da klizamo u cw :indijanac: i meni je posle bilo muka. Plus što se nisam naklizao. I od tada nisam bio.

Trebalo bi odem na klizalište u eriji gde sam sada, da vidim kako je tamo.

i ja sam imala slican problemcic sa smerom klizanja, jer u ledenoj dvorani u Pioniru se kliza uvek ccw

klizanje je aktivnost koju duze vreme ne smem da upraznjavam posle operacije kolena...
Korisnikov avatar
By Mars
ALI ako znas rolsue - onda znas i rolere!

:lol:

E, ako stvarno imas zelju (tuzan smajli navodi na takav zakljucak)...samo odi i pusti se...
Korisnikov avatar
By Waldorf
Meni je klizanje lakše išlo i od rolšua i od rolera. Nekako sam oduvek to objašnjavala činjenicom da će me pri pogrešnom skretanju zaustaviti zidić, a ne kola u pokretu. :D
Korisnikov avatar
By Mars
:smeh:

"Ako kanis pobijditi, ne smjes izgubiti"

A stvarno sitna deca umeju da budu nezgodna.

Em sam nisam nacisto na koju cu stranu da odem (nije nikakav problem odrzati se uspravno, ali kontrola kretanja, to vec...) i onda moras da pazis na njih dole da ih ne sameljes, prstice da im ne odseckas i sl.

Ovde kod mene je dobro sto imas raspored za razlicite zelje i potrebe pa nadjes termin bez dece (isto i za plivanje).
Korisnikov avatar
By KorvinOdAmbera
Ja sam uvek imao iracionalne tripove da ću se nekako naći na putu sečivu klizaljki kada ljosnem.
Korisnikov avatar
By ZlatnaPtica
Jao otvorili klizaliste kod nas :D Ali ne smem da odem, znam da cu se izlomiti samo tako :D
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!