Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Za ljubitelje sporta, i one koji se bave sportom...

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By Marvin
Da li mislite da će Jelena Janković da osvoji Australian Open 2012, ili vam je već muka od njene dominacije i radujete se nekoj novoj šampionki?

:smilegrin:

Slika
Korisnikov avatar
By spliff
ja (naravno) ochekujem pobedu :vechitioptimista:

:tenis:
Korisnikov avatar
By Mia123
Pa pazi, u zenskoj konkurenciji je sve moguce pa cak i da JJ osvoji Grand Slam. Nije nerealno ni ocekivati da Navratilova pocne ponovo da igra i popne se na vrh WTA liste. :smilegrin: Kako bilo, ja cu bodriti JJ i Anu. :)
Korisnikov avatar
By nsc
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2337289#p2337289]Marvin napisao:[/url] ili vam je već muka od njene dominacije :smilegrin:
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2337313#p2337313]Mia123 napisao:[/url] Nije nerealno ni ocekivati da Navratilova pocne ponovo da igra :)
:D :lol: :smeh: :roflmao:
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2337296#p2337296]spliff napisao:[/url] ja (naravno) ochekujem pobedu :vechitioptimista: :tenis:
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2337313#p2337313]Mia123 napisao:[/url] Kako bilo, ja cu bodriti JJ i Anu. :)
i ja, a i Novaka, Viktora, Janka i sve nase koji eventualno budu igrali
Korisnikov avatar
By Lunja
Sa novom sezonom stize i nova Tamira Paszek - u novim cizm(ic)ama. :D

Slika

Slika

Slika

Slika

Slika

Sto se tice JJ, muka mi je od njene dominacije. :hand:
Korisnikov avatar
By sing&dunum
^^
Je li, Lunjoslave, je l' to ona prezentuje autfit za ovogodisnji AO, kao sto imamo priliku da se upoznamo sa Nadalovim i Federerovim? :wundy:
Samo neka nazuje te dvanaestice kad bude igrala sa Jejom, ucini ce mech Jejinim najofanzivnijim u karijeri! :wundy: :lol:

@ Marvin & Mia123

:smeh: :roflmao: :smeh:

:wundy:
Korisnikov avatar
By Mia123
Ko je ova gospoDžica? Predviđam joj karijeru poput Bozoljčeve. :D
@nsc Za muške navijam isto osim ako ne igraju sa Rafom, na njega sam slaba. :drama:
@singi long time no see :D :kiss:
Korisnikov avatar
By Oziris
Kao sto je spliff veciti optimista za JJ, ja sam tako za Kim i Federera... :sigh:

Mada, ako nije "pala", kontam da bi Kvitova mogla da ljubi onu ciniju...
Korisnikov avatar
By Marvin
Ja hoću u ženskim 1/4 finalima Jelenu, Kvitovu, Serenu, Anu, Šarapovu, Kim, Azarenku... i... i... pojma nemam... Andreu Petković, da.

A eno ga žreb za Brizbejn izašao :cheer:
Korisnikov avatar
By spliff
ok
ajde sad malo ozbiljnije...
svi znaju da bih ja voleo da pobedi jj
ali ako vec prognoziramo pobednike
onda, serena i nole
Korisnikov avatar
By svejedno
ja zaista nisam pratio ove godine ladies, te ne merem prognoziram...al po onome sto videh, serena deluje kao glavni favorit... nisam gledao finale USO, doduse, ne znam zasto je izgubila.

..

muskarci - djo, ako je suditi i po exo mechu.

nadam se, negde, da ce zreb & lady luck biti dovoljno raspolozeni da nameste finale
Delpo - Djo.
Korisnikov avatar
By west end
Hjuit: Novak osvaja Melburn

Đoković je očigledno u sjajnoj formi. Ne treba otpisati ni Rodžera i Rafu, ali nominujem Srbina za titulu - istakao je dvostruki grend slem šampion

PRVI favorit za osvajanje Australijan opena nesumnjivo je Novak Đoković. Tako misli Lejton Hjuit, koji predviđa nove uspehe Srbina u 2012, baš kao što je to najavio i na startu 2011. posle poraza od Beograđanina na Hopman kupu.
- Đoković je očigledno u sjajnoj formi. Imao je sasvim dovoljno vremena da se oporavi od problema sa ramenom, koje je imao pred kraj godine. Dobro je igrao i u Pertu, u ovo vreme, prošle sezone. On je momak koji će osvojiti Melburn. Ne treba otpisati ni Rodžera i Rafu, ali nominujem Srbina za titulu - istakao je dvostruki grend slem šampion, bivši „broj jedan“, a danas tek 186. teniser planete
:lolusha:
Korisnikov avatar
By spliff
aleksandra krunic u 3. kolu kvalifikacija
Korisnikov avatar
By spliff
jelena prvo kolo igra protiv neke devojke koje dolazi iz kvalifikacija
valjda to nece da bude aleksandra

:fige:
Korisnikov avatar
By Dzelajza Rouz
Pa to bi stvarno bilo tužno. Inače, paklen žreb ima JJ.

Što se kuronja tiče, možda je nerealno, ali ja priželjkujem finale Đole - Delpo.
Korisnikov avatar
By Oziris
Ja bih bas volela da se desi da finale recimo igraju tamo neki Kamke, Rosol, Machado, Becker, whatever...

Bas zudim za nekim ono, "teeeeskim" iznenadjenjem... :awesome:
Korisnikov avatar
By Sunce
Ako JJ izgubi od Sah(f)are, upokojicu se. A bilo bi lepo da igra protiv covecije ribice, izblajhane Karoline, pa da mala padne u zesci bedak posle toga. Neka JJ bude Jelenina Bartoli 2009.

Odjednom su sve teniserke preteske.

Kod muskaraca je jasnije. Djole, Federer, Nadal ili Conga. :)
Korisnikov avatar
By Noctis Lucis Caelum
Jelena u prvom kolu igra protiv Laure Robson. Ako se dobro sećam, mala ima ubitačan servis? Joj, Jelena, molim te nemoj da ispadneš u prvom kolu!!!!
Korisnikov avatar
By spliff
0200 (1100 local time)

margaret court arena

Casey Dellacqua(AUS) vs. Bojana Jovanovski(SRB)
Tomas Berdych(CZE)[7] vs. Albert Ramos(ESP)
Alexandr Dolgopolov(UKR)[13] vs. Greg Jones(AUS)
Laura Robson(GBR) vs. Jelena Jankovic(SRB)[13]

srecno devojke :fige:

jeja 13. nosilac
cool
:D
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 11
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!