Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Za ljubitelje sporta, i one koji se bave sportom...

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By IriS
ja bih volela Nole, to bi bila divna kruna ove njegove fenomenalne sezone.
ali nešto sam sumnjičava zbog ovih povreda da će biti u onoj formi u kojoj je bio pre Davis Cup-a.

ne znam... svi bi mogli da iznenade.
nekako mislim da Rafa neće, jer je baš ispao iz toka.
Roger uvek može da kiksne, ali može i da odlepi...

ja pre tipujem na nekog četvrtog. ako već neće biti Nole u pitanju, nek bude neko ko nije Roger ni Rafa.
Korisnikov avatar
By Noctis Lucis Caelum
Danas po prikazanoj igri vala niko nije briljirao. Fedeks se namučio, Rafa samo što nije izgubio.... Još da vidim sutra Noletovu grupu, pa ću dati neku prognozu....
By LeDeNa_
Federer-Tsonga---mec u kome je Federer igrao prvi set sjajno.Posle toga Tsonga.... ali ipak Taj Federer... koji se po meni vraca sve vise i vise u sjajnu formu.

Fish-Nadal---Eh Nadalcicu, jesi dobio ali kroz iglene usi...Namerno sam navijala za Fisha zbog sestre da je nerviram ali u sebi sam zelela da prodje slatkis.Zao mi ga jer mislim da sve vise pada, tj padace...Neke udarce, (da ne pisem sta je sve mogao da stigne), vise ne...Fish je izjavio da je povredjen...Ne bih mu bas verovala gledajuci ga sinoc...

Novace, uzmi jos ovaj turnir i reci im, evo sad vi malo da igrate a ti odmaraj uz tvoje kokice.
By LeDeNa_
spliff napisao:mislim da nema
Njemu se nikad ne zna...Mislim da ce Nole i on proci iz te grupe a tamo Federer i volela bih Nadal (mada nisam sigurna za njega gledajuci ga sinoc)...
Korisnikov avatar
By nsc
ja se nadam Noletu, a moze i Fed ili Rafa, samo ne Marej :molise:
By LeDeNa_
spliff napisao:ferrer 1:0

:kolo:
Tjah! :D

Nije gotovo...Ja se nadam :(
By sncbgd
Djokovic - Berdych 3-6, 6-3, 7-6
jedva
ipak
Bravo Nole!
Korisnikov avatar
By deran
LeDeNa_ napisao:pfff

Ovaj Ferrer je poludeo...
janik noa kaže da se španci dopinguju,a oni (ferer) odgovaraju "a tvoj sin"... :krezavi:

(sa b92)
By LeDeNa_
looool deran...Zivota mi, on poludi hahahahha...

Novak mi je zivce iskidao.Ocajno je igrao...Ok sncbgd Bravo Nole, kazem i ja ali sa takvom igrom nema sanse ovaj turnir da osvoji.Imao je srece sto je samo Berdich gresio i nista vise...Par Noletovih pravih poteza je jako malo bilo...

Ne znam, nadam se da ce igrati bolje...

Jel tacno da je Marey odustao?
Korisnikov avatar
By svejedno
spliff napisao:nole?
rafa?
roger?

:lol:

i sva trojica izgubise po set .)

djo & rafa jos obojica jedva dobili u tajbrejku.

..

lm, fed se ipak najbolje pokazao u prvom mecu, ali videcemo....nezahvalno za prognoziranje.

i sve te price za djovaka 'tesko ce sa ovom igrom R&R-a pobediti'...mislim, tesko ce oni njega pobediti sa prikazanom igrom. ocu kazem, niko od njih nije bas u najboljem izdanju.

..

marej mi je pre bio odvratan lik, sada mi nesto prirastao za srce, mozda mi ga cak i malo zao, verovatno zato sto mu je i djo odmakao sto se tice trofeja etc....a jedino jos on upada u tu 'prva klasa' ekipu.

ok, i delpo mi je tu negde, al njega nema trenutno a i uzeo je vec jedan GS.

..

sa druge strane, za ferera mi je drago, on je bar konstantan vrh 'druge klase' tenisera, prava pretnja, i moguce iznenadjenje na ovom turniru, videcemo posle sutrasnjeg meca, mada i ako izgubi cenim da on ide u polufinale.

..

berdih, a posebno fish su mi tu ...slucajno.

..

posto nema delpa, soderlinga, davidenka, pa cak i rodika etc, a marej se sjebao, u polufinala verovatno idu djo & ferer i rafa & fed....ko sa kim vec nemam pojma....a za pobednika nema sanse prognoziram.

..

a meni ovo inace najomiljeniji turnir. steta sto je slabija ekipa ove dine i sto je glavna ekipa umorna.
Korisnikov avatar
By svejedno
pazi, nisam ni rekao da osvaja turnir vec da prolazi u polufinale...

mislim, teoretski ima i marej sanse da udje u polufinale....i berdih...al ja, eto, mislim da ce ferer
By LeDeNa_
Mislim da ce Ferrer proci u polufinale a ako poludi kao sto ume, mozda i finale.
By Ulix
Federer je dobar, ali Nadal mnogo greši.
Korisnikov avatar
By IriS
razbio ga je kao beba zvečku.
Korisnikov avatar
By Josh Alone
Samo Tipsa moze da ga zaustavi :smilegrin:
Rutinsko odradjivanje za Fedexa, sada moze reci da je dobio Rafu sa 6:0 na svim podlogama (Vimbldon 2006, Hamburg 2oo7, London 2011).
Korisnikov avatar
By svejedno
auuuu.

...

dobro, jeste mu rafael namestao loptice savrseno, ali mora se priznati da je rodzer usao u zonu, BH mu je radio fantasticno.

..

mislim, oce to tako da se poklopi kada protivniku ne ide....ne ulazi mi se sad u dublju analizu rafinog fizickog & psihickog stanja, aj samo da kazemo da je zardjao.

ne ulazi mi se ni u analizu fedove godine etc.

..

u sv sl, prijalo je ponovo videti feda u starom dominator fazonu, a da me ovaj put ne nervira ko npr '07. jer ne razvaljuje redom mog favorita (dada, taj cudni patriotski trip u sportu.....side note - mogu da zamislim koliko djo ove dine nervira tudje fanove)

odn. in this day & age, djovak realno nije ispod tog nivoa, pa me ne frustrira jer i moj konj zna da trci.

..

sto se ovog trenutka tice, videcemo sutra da li i na ovom turniru imadem konja za trku.

..

ali lepo je bilo gledati ga. malo je bolno bilo gledati rafu.

..

edit - ono polufinale deluje sve manje verovatno za rafu. al ipak nije nemoguce sa njim, nista.
Korisnikov avatar
By Mia123
Tipujem na Federera, deluje mi najspremnije,i fizicki i mentalno, prati ga Novak koji ce pokusati da zaokruzi sjajnu sezonu, a ako ne bude islo, uvek moze da ga zaboli rame.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!