Lejdizzzz
Prva cetvrtina:
Wozniacki,Goerges,Stosur,Safarova,Sharapova...
Iako Woz i nema igru za travu,verujem da ce doci do cetvrtog kola. Mogla bi igrati protiv Mirze, Razzano u medjuvremenu.. To cak ni na travi ne smele biti prepreke za najbolje plasiranu igracicu na svetu.A onda je u cetvrtom kolu ceka ,svim zlocama na forumu omiljena, Julija Goerges
Sto se Marushke tice ona u prvom kolu igra protiv zaboravljene Cakvetadze (6:0 za Mashu),a moglo bi biti zanimljivo trece kolo protiv Safarove koja je dobila njihov jedini duel(na sljaci,doduse).
Iako Marija igra drugaciju igru danas,od one kojom je osvojila Wimbledon,iako je imala razocaravajuce poraze na ovom turniru prethodnih godine (druga kola od Kudrajceve,Dulko lol),proslogodisnja predstava i poraz od Serene su obecavajuci.
Stosur bi svojom igrom trebala da kida na Wim (servis,forhend,odlicna igra na mrezi) ali negde je problem obzirom da trece kolo nikada nije prosla.
Ona je inace Masina punching bag,8:0 za Mariju.
Ja bih ovde nekako tipovao na Mariju...
Druga cetvrtina:
Na Li,Lisicki,Jie Zheng,Ivanovic,Bartoli,Penneta,Kirilenko,Serena,Radwanska
Ova cetvrtina je puna zena koje su postizale oooozbiljne rezultate na najprestiznijem turniru.
Serenine titule,Bartoli igrala finale,Ana i Zheng polufinale,Radwnaska,Na Li,Lisicki cetvrtfinale...
Zato bi ovde moglo biti vrlo zanimljivo...
E sad,cinjenica da Sera nije igrala 150 godina,verujem da nikog nece spreciti da opet tipuje na nju.
U nekoj drugoj raspodeli snaga Serena mozda i ne bi bila favorit ali u ovoj ona svakako jeste. Sve ove igracice su Serenine stalne musterije (Bartoli,Ana,Radwanska pa i Na LI)....Cini mi se da je samo Li uspela da dobije jedan mec protiv nje i to na nekom nebitnom turniru,ove ostale tesko da su joj i set ikada uzele...
Serena ima test u prvom kolu protiv nepredvidljive Rezai,a u drugom kolu bi mogla na nasu Bojanu. U svakom slucaju,sa svakim dobijenim mecom,Sera ce biti sve opasnija i opasnija....
Sto se tice Ane,Oudin u prvom kolu ne bi smela biti problem a to vazi i za drugo kolo. U trecem bi mogao biti vrlo zanimljiv duel protiv Radwanske. Medjusobni skor je 3:3 ,s tim da je Radwanska dobila poslednja tri duela... Dalje bi isla na Na Li,ali polako...
treca cetvrtina:
Skjavone,Shahar Peer,Petkovic,Pavlicenkova,Petrova ,Kanepi,Hantuhova,Azarenka
Ova cetvrtina ima dobre igracice ali cini mi se da fali sampionka koja bi mogla biti pravi favorit ovde,te mislim da ce biti prilicno neizvesno.
Skjavone u prvom kolu ima nagaznu minu. Jelena Dokic ! Dokicka je bivsa polufinalistkinja Wimbldona,a prosle nedelje je igrala i finale turnira na travi (secate se kad se to poslednji put desilo?!). Jos gore po Francesku je sto je Jelena D. dobila sva tri njihova duela,od toga i poslednji ove godine.
Ako uspe da prodje prvo kolo,verujem da Franceska do Petkovic ne bi smela imati problema.
Cini mi se da bi vecina ljudi ovde Azarenku stavila za favorita,sto zbog konstante igre ove godine ,sto zbog renkinga ali izgleda da njoj ta uloga favorita i ne prija. Igracica koja je u top 5,a jos uvek nije igrala polufinale GS-a...very bad
Azarenka u trecem kolu ide na Hantuchovu. Danijela je dobila oba duela koja su igrale. U cetvrtom kolu Bog sveti zna (Pavlicenkova,proslogodisnja cetvrtfinalistkinja Kanepi,Petrova za koju se nikad ne zna u kakvoj je formi...)
Budi Bog s nama ovde !
cetvrta cetvrtina:
Kvitova,Vikmajer,Kuzi,Jelena ,Venus,Pironkova,Zvonareva
Svi smo culi da je potencijalno trece kolo blokbaster JJ vs VW woohooo
Ja sam najveci Jelenin fan ali ako Jela mora da gubi nekako mi je draze kad je to od neke sampionke nego od nekog anonimusa. Plus kad Jelena igra protiv nekoga kalibra Venus ja imam mnogo vise veru u nju nego kad igra protiv neke boranije koju bi trebala da pomete sa terena.
Ova Kvitova ce se prosetati do cetvrtog kola,ali bukvalno...smesno je..Tu bi mogla na Kuzi...
E ovaj donji deo zreba je ultra zanimljiv.
Jelena ,Venus ,Zvonareva.
Jelena u prvom kolu na Martinez Sancez,to je ona sa vrljavom igrom koja je dobila Jecu u Rimu. Ne zelim da razmisljam o potencijalnom iznenadjenju ,not gonna happen!
Drugo kolo ili Nikulesku (4:0 za JJ) ili Bamer (9:1 za JJ).
Venus u prvom kolu na onu Akgul Amanmuradovu pa onda na metuzalema Date-Krum.
Trece kolo Jelena vs Venus !!!!!
Znamo sve o njihovom sjajnom rivalstvu,6:5 je za Jelenu.
Na travi je Venus skoro uvek i protiv svakog favorit. Tako ce verovatno biti i ovde. Ali ne smemo zaboraviti da je Jelena jedna od retkih koja je uspela da dobije Venus na Wimbldonu. Upravo taj mec 2006 kada je JJ u trecem kolu izbacila braniteljku titule lansirao je Jelenu u svetski vrh.
Venus se i tada vracala posle pauze... Nadam se odlicnom mecu,takvi su uostalom uvek njihovi dueli. Sad,nasa JJ je najlosije GS razultate uvek i imala na tom Wimbledonu,mada nadajmo se da ce sa ovim novim servisom ovo biti Lady JaJin Wimbly
Pobednica tog meca ide na proslogodinju finalistkinju Zvonarevu. Ukoliko ide na Venus tu bi verovatno bila autsajder obzirom da Venus ima ubedljiv skor,a protiv Jece bi imala blagu prednost (8:6 za Zvonarevu),mada bi Jelena u slucaju da dobije Venus morala da puca od samopouzdanja.
Go JJ !!!!
I tako