Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Za ljubitelje sporta, i one koji se bave sportom...

Moderatori: IriS, Moderators

Ples - bilo kao hobi, bilo profesionalno

latino-americki
2
11%
standardni
2
11%
hip-hop
1
6%
ulicni
2
11%
MTV koreografije
2
11%
fristajl bejbi :)
5
28%
balet
1
6%
ne plesem, fuj to -.-
3
17%
Pokusao sam da nadjem preko Searcha mogucu postojecu temu, medjutim, nijedna takva nije iskocila.

So, main question is, do you dance and what?

I da li voljate ples? Da li plesete za svoju dusu, dok nema nikog kuci, ili pod tusem? Ili ste profesionalni plesac? Kakve plesove najvise volite? Pronalazite li kukovima mesto u latino ritmovima, ili ste ozbiljac za standardne valcere? Mozda ste u hip hop fazonu, ili volite "skidati" koreografija sa MTV-a? What about boogieing na Innu i kompaniju?

Ja sam svoju plesnu karijeru poceo relativno rano... I to sa latino-americkim i standardnim plesovima, ostvario zavidne rezultate (ako se tako mogu nazvati oni KV turniri za bodove :lol: ), ali i osvojio Banja Luka Open 2005 u LA plesovima u svojoj kategoriji (5 plesova)

Oko decembra meseca 2009 se zavrsila moja "profesionalna plesna karijera" i tada sam se prebacio na samouki "ulicni performans" i na "skidanje" koreografija sa MTV-a. Zarazio sam se tim trashom, i svakodnevno igram za svoju dusu, i nije da se hvalim, ali mogu vam reci da mi uspesno ide :) Sve novije koreografije Lady GaGe su uspesno skinute (da, ukljucujuci Born This Way i Judas). Povremeno me neki latino ritam zanese i ukljucim koji kuk sa vremena na vreme, ali mnogo slabije nego inace. Sad igram za svoju dusu :)

Molim IriS da ne prebacuje temu jer je profesionalni ples sport, a freestyle dance dodje kao odlican fitness :)
Korisnikov avatar
By Torry
ima tema, ja otvorila nekad bese

oooo volim ples, zao mi je sto se nisam profi bavila time

sad se samo tesim da gledam i igram za svoju dusu:scout:
By loreenche
Originally posted by Torry

ako ima, moderatorka je slobodna da je prispoji :)

torry, nikad nije kasno POGOTOVO za ples
Korisnikov avatar
By constantine
hocemoo snimke :sudija:

nekada sam igrao kao mali (5-6 razred) latino ali me je keva ispisala tj. popricali smo da prestanem da igram jer sam mnogo vrckao kukovima dok sam hodao i bas je dolazilo do izdazaja, presao sam na nesto modernije((ne secam se sta je bilo u pitanju) ali to me je kratko drzalo i tu je bio kraj :D
Korisnikov avatar
By mitrandir
Originally posted by constantine

nekada sam igrao kao mali (5-6 razred) latino ali me je keva ispisala tj. popricali smo da prestanem da igram jer sam mnogo vrckao kukovima dok sam hodao i bas je dolazilo do izdazaja, presao sam na nesto modernije((ne secam se sta je bilo u pitanju) ali to me je kratko drzalo i tu je bio kraj :D
Znači, tu je koren pederluka? :smeh:
By loreenche
gladly... YouTube kanal je vec napravljen, a cim nadjem nekakav prostor za snimanje, snimicu sve i jednu koreografiju koje sam skinuo/smislio :)

steta sto si prestao, pa bar to modernije nesto da si nastavio ...
Korisnikov avatar
By Sparrow
Eto, ja tražila ovakvu temu i nije je bilo. :)
LM, bavila se latino plesovima, pa folklorom (o, da!), krenula na orijentalni (nakon što je opšta pomama za istim prestala, sam' da se ogradim :P ) i došla do moje prave ljubavi: klasični plesovi Indije, pre svega kathak, a zatim i tribal fusion. :)

Bacite pogled :)
Korisnikov avatar
By constantine
Originally posted by mitrandir

uuu sta cu da ti radim za ovo... gotov si:fuckbed: :lol:
Korisnikov avatar
By mitrandir
Originally posted by mitrandir

uuu sta cu da ti radim za ovo... gotov si:fuckbed: :lol:
Screw my brains out? :pervert:
Korisnikov avatar
By Kittrie
Originally posted by Zen
freestyle dance dodje kao odlican fitness :)
DAAAAAAAAAAAAa,
letos sam "patentirala" svoj madona -fristajl-fit-dens (i ovde sam negde pisala o tome) :lol: , sto se onda prosirilo na dosta izvodjaca, i bome misici i zatezanje su primetni posle 2 dana !!
a samo igram sto vec OBOZAVAM, ali onako zustrije, ulazem vise snage u pokrete i pokusavam da aktiviram sto vise misicnih grupa, penjem se i na kauc, koristim stolice, zidove..sve ..

a san mi je nesto ovako , naravno da ne mogu izvesti one LOMNE pokrete.. ali ne mogu da nadjem partnera. :rida:

''

bila sam u raznim plesnim grupama od svoje 5. god do odlaska do polovine srednje..
inace IGRANJE je .. ne znam, ja igram iz duse, srca, stomaka, i igram to sto osecam i to je defiitivno freestyle. igram i pricu i tonove i glumim.. ne znam, whole pack.. volim i one senzualne, dvosmerne pjur sex plesove.. a i za to je tesko naci partnera. :sigh:
ali kad sam sama. ljudi se cude i kad se sama zaigram negde a to je jos max. kontrola pokreta. :shrug:
Korisnikov avatar
By Torry
Originally posted by Zen
Originally posted by Torry

ako ima, moderatorka je slobodna da je prispoji :)

torry, nikad nije kasno POGOTOVO za ples

naravno da nije kasno zato i igram u svom slobodnom izvodjenju

ali za profi ples meni jeste kasno....ove stare kosti ne mogu ono sto bi mladje mogle...

evo je tema

http://www.gay-serbia.com/forum/viewthr ... ?tid=40739
By loreenche
Originally posted by Sparrow

Eto, ja tražila ovakvu temu i nije je bilo. :)
LM, bavila se latino plesovima, pa folklorom (o, da!), krenula na orijentalni (nakon što je opšta pomama za istim prestala, sam' da se ogradim :P ) i došla do moje prave ljubavi: klasični plesovi Indije, pre svega kathak, a zatim i tribal fusion. :)

Bacite pogled :)
izvinjavam se sto sam izostavio tako vaznu granu kao sto je orijentalni ples :) naravno, i njega ubrajamo medj ove gore opcije :)
Originally posted by Kittrie
Originally posted by Zen
freestyle dance dodje kao odlican fitness :)
DAAAAAAAAAAAAa,
letos sam "patentirala" svoj madona -fristajl-fit-dens (i ovde sam negde pisala o tome) :lol: , sto se onda prosirilo na dosta izvodjaca, i bome misici i zatezanje su primetni posle 2 dana !!
a samo igram sto vec OBOZAVAM, ali onako zustrije, ulazem vise snage u pokrete i pokusavam da aktiviram sto vise misicnih grupa, penjem se i na kauc, koristim stolice, zidove..sve ..

a san mi je nesto ovako , naravno da ne mogu izvesti one LOMNE pokrete.. ali ne mogu da nadjem partnera. :rida:

''

bila sam u raznim plesnim grupama od svoje 5. god do odlaska do polovine srednje..
inace IGRANJE je .. ne znam, ja igram iz duse, srca, stomaka, i igram to sto osecam i to je defiitivno freestyle. igram i pricu i tonove i glumim.. ne znam, whole pack.. volim i one senzualne, dvosmerne pjur sex plesove.. a i za to je tesko naci partnera. :sigh:
ali kad sam sama. ljudi se cude i kad se sama zaigram negde a to je jos max. kontrola pokreta. :shrug:
pa sad, bas posle 2 dana :lol: ali aktivno bavljenje plesom ti moze doneti samo dobro :) super je sto igras iz duse, srca i stomaka. nemoj da prestajes :)

e da, nisi jedina koja se penje po kaucima stolovima i zidovima XD
Korisnikov avatar
By Kittrie
Originally posted by Zen

pa sad, bas posle 2 dana :lol: ali aktivno bavljenje plesom ti moze doneti samo dobro :) super je sto igras iz duse, srca i stomaka. nemoj da prestajes :)

e da, nisi jedina koja se penje po kaucima stolovima i zidovima XD
:yay:

savrseno sam ozbiljna , 2 dana !!
ali uzmi u obzir da nisam u nekoj kondiciji, a imam tu neku valjda atletsku gradju, mrskasta sam; misici i njihova masa mi se izuzetno brzo povecavaju.. visak testosterona/manjak estrogena se kod mene manifestuju tako (ali zato nemam neke OBLINA , tj. imam manje sise i nisam raskosna :drama: ) , i imam plocice na stomaku samo od smejanja..
pa video si slike valjda.

2 dana, ali zato sto INACE ne vezbam da bude jasno.
da vezbam redovno, naravno da se ne bi primetilo tako brzo.
By Kragi
Ne plesem uglavnom :ozbiljan:

p.s.
fale mi dve kategorije:
1. tzv. sutka :rock: :love:
2. ono sto se meni mnoooogo dopada je 'Irish step dance'. Nisam siguran da se zove tako ali mi deluje jako zanimljivo. :D
Korisnikov avatar
By Anhedonie
mene mama terala da idem na balet, cak sam i isao jedno mesec dana (sa 10ak godina, a onda se cudi sto sam peder :doh: )

elem, operisan sam od toga.
Korisnikov avatar
By Blady
Bavila sam se modernim plesom, isla sam i na folklor, djuskala po klubovima, imala performanse...
Volim da djuskam, jer jako volim muziku, pokrece me neverovatnom brzinom.
Eto, toje moje iskustvo :)
Korisnikov avatar
By E.c.h.o...
10 godina sam isla na balet.

Sad djuskam za sebe... vec sam pisala o tome, kad mi se igra MORAM da se iskacem (freestyle;)). Ide mi se negde na swing (lindy hop, kako se vec zove), ali ne znam gde.

ps. u uvodnom postu je pitanje da li neko igra pod tusem. Kako li TO izgleda. ;)
Korisnikov avatar
By Wilhelmina
Pokusavala sa nekim jazz baletom u svoje doba, ali napustila.

Djuskam po kuci i po klubovima.
Korisnikov avatar
By Sanja Steppenwolfin
djuskam po kafanama, klubovima, pa i kaficima :dance:

grupno, u paru, pojedinacno..

sa casom u ruci pretezno.. redje u drustvu soka, ali i to se desava ako je muzika dobra..

djuskam na podijumu, na stolu, a i ispod stola :dance:

koja karijera :krezavi:
Korisnikov avatar
By ultraviolet
off:

od 'ne moš me naterat dupe da pometim' došla sam u fazu 'dupe ne miruje'.

ne znam kako vi, al' ja ću poludeti od svoje.. promenljivosti.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!