Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Za ljubitelje sporta, i one koji se bave sportom...

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By tebra
Ne mogu da verujem da jos niko nije otvorio ovu temu. Medjutim, kako nasa reprezentacija igra mozda je i bolje da nisam otvarao.

Zeleo bih da cujem Vase misljenje o tome da li reprezentacija Srbije ima ikakve sanse da se kvalifikuje na EP i da li smatrate da je Vladimir Petrovic kriv za dosadasnju losu igru???
By LeDeNa_
He niko da odgovori.Mislim da ne treba da idemo...Kakve golove dajemo (a to je retkost), uzas.

Ne mislim da je Vladimir Petrovic kriv.Igramo lose i to je to...Sta reci kad ne mozemo da pobedimo Estoniju itd.

Jbg navijala sam svim srcem ali na kraju sam rekla-ma, bolje da ne idemo.

:neznam:
Korisnikov avatar
By javolimsamosebe
ja mislim da ima sanse da prodjemo, sve zavisi od slovenaca i nas.
jeste da igramo dobro samo pod pritiskom, ali generalno zasluzujemo da prodjemo sto se tice kvaliteta.
By LeDeNa_
Originally posted by javolimsamosebe

ja mislim da ima sanse da prodjemo, sve zavisi od slovenaca i nas.
Da, kod nas je uvek drama na kraju.Ili poslednja utakmica a uz to da pratimo sta rade ostali u nasoj grupi.

Ne znam, nadam se ali tesko.
Korisnikov avatar
By javolimsamosebe
i grupa nam nije nimalo naivna. bez zvucnih imena, ali niko nije bezopasan.
By LeDeNa_
Originally posted by javolimsamosebe

i grupa nam nije nimalo naivna. bez zvucnih imena, ali niko nije bezopasan.
:misli:

;)

Optimista si, tapsem :D

Znam da niko nije bezopasan ali Estonija brrrr...Da ne pisem o drugim utakmicama :drama:

p.s.Mi lose igramo :sudija:

p.s.2.Nadam se da cemo se probuditi i cudo se dogoditi :)
Korisnikov avatar
By javolimsamosebe
ma ja mislim da prolazimo, ali ja tako uvek razmisljam. :D
videcemo, ali cinjenica je da imamo sanse.
Korisnikov avatar
By tebra
Ne verujem da ce nas suspendovati zbog ovog "incidenta".
Originally posted by LeDeNa_

Da, kod nas je uvek drama na kraju.Ili poslednja utakmica a uz to da pratimo sta rade ostali u nasoj grupi.
Slazem se sa LeDeNom. Uvek neki uslovi, sem kad smo se kvalifikovali na zadnje SP kao prvi u grupi. Ali tada je Radomir Antic bio na mestu selektora. Generalno, Pižon me nerivra i uopste ne zasluzuje da bude na toj poziciji. Mozda sam pristrasan kao Anticev fan, ali taj covek je, ako se secate, tada uspeo da digne nasu reprezentaciju iz pepela i tokom celih kvalifikacija odrzavao je timski duh i kvalitet. To sto nismo prosli grupe na SP je vec druga prica.

Bitka ce se voditi izmedju nas i Slovenaca za drugo mesto, ali u ovom slucaju sam pesimista jer na kvalifikacijama za EP nam je vec postala tradicija da izvisimo, tj. ne znam ni ja koliko unazad, zauzmemo na kraju trece mesto u grupi.
Korisnikov avatar
By ultraviolet
^ čitala malopre, neće podići prijavu ili šta već.
anadr govno izbegnuto.

ovi što imaju utakmice manje će nas pojesti :giggle:
dabog ja pojela ove reči, al' ono. pimpek!
By LeDeNa_
Originally posted by manjane
Ali tada je Radomir Antic bio na mestu selektora. Generalno, Pižon me nerivra i uopste ne zasluzuje da bude na toj poziciji. Mozda sam pristrasan kao Anticev fan, ali taj covek je, ako se secate, tada uspeo da digne nasu reprezentaciju iz pepela i tokom celih kvalifikacija odrzavao je timski duh i kvalitet. To sto nismo prosli grupe na SP je vec druga prica.

Bitka ce se voditi izmedju nas i Slovenaca za drugo mesto, ali u ovom slucaju sam pesimista jer na kvalifikacijama za EP nam je vec postala tradicija da izvisimo, tj. ne znam ni ja koliko unazad, zauzmemo na kraju trece mesto u grupi.
Slazem se za Antica...Mi i nemamo drugog da nas vodi ali ipak je ista postava igraca...Los fudbal...Nemamo ko da nam da gol jebeni, da izvines.Ja kad Pantelic postigne gol, ja ne verujem dok ne vidim rezlutat u uglu lol...Zigica nece pa nece...

Ne znam...Slazem se sa tobom...Mislim da cemo biti treci :(
Korisnikov avatar
By tebra
@spliff: Postujem ja sve Zvezdine Zvezde, ali ovo je druga prica u kojoj se ne snalazi uopste.

@LeDeNa_: Zigic postize gol jedino ako ga lopta, pod odgovarajucim uglom, zvekne u glavu. Pantelicu nesto krenulo, ali secam se pre kada je bila prica, najbolji golgeter u BundesLigi, a ovamo kada se igra za reprezentaciju uopste se ne cuje. Medjutim, nasa slaba tacka i dalje ostaje, kao sto si i sama navela, nedostatak osobe koja ce da zabija golove na skoro svakoj utakmici.

Drago mi je sto je pokrenuta ova tema, pa za dalje vidicemo. Pesimista sam, ali ipak, negde u dubini svojih misli ocekujem cudo!!!
By LeDeNa_
Originally posted by manjane

@spliff: Postujem ja sve Zvezdine Zvezde, ali ovo je druga prica u kojoj se ne snalazi uopste.

@LeDeNa_: Zigic postize gol jedino ako ga lopta, pod odgovarajucim uglom, zvekne u glavu. Pantelicu nesto krenulo, ali secam se pre kada je bila prica, najbolji golgeter u BundesLigi, a ovamo kada se igra za reprezentaciju uopste se ne cuje. Medjutim, nasa slaba tacka i dalje ostaje, kao sto si i sama navela, nedostatak osobe koja ce da zabija golove na skoro svakoj utakmici.

Drago mi je sto je pokrenuta ova tema, pa za dalje vidicemo. Pesimista sam, ali ipak, negde u dubini svojih misli ocekujem cudo!!!
Slazem se za Zvezdine Zvezde...Totalno druga prica.Ne igraju oni vise lol...

Zigica nece nikako, ali mislim da dosta pomaze bilo kom igracu da DA taj gol...Spusti nekako tom glavom igracu..npr tom Pantelicu..ne znam...ocekivala sam vise od njega...jbg..

Ja ipak ne ocekujem cudo vise.Mislim da ce nas i Slovenija razbiti :(

p.s.Dok se nesto ne promeni, dzabe...Ne znam, nastavicemo i videcemo :)

Korisnikov avatar
By crni90
secam se kad smo igrali ep u belgiji i holandiji juna 2000. to je bilo prvo prvenstvo koje sam pratio

igrali smo promenljivo, a po imenima imali smo extra tim
0:3 gubili protiv slovenije, pa izjednacili na 3:3
onda govedarica 1:0 protiv norveske
sudijska namestaljka i preokret protiv spanije (ispusili 3:4)
i holandsko razvaljivanje ivice kralja 1:6
''
Korisnikov avatar
By tebra
^dabogda ne prosli kvalifikacije!!! :prst:
Korisnikov avatar
By tebra
Dabogda ti se pokvario traktor...
Eh, evo i mene na forumu posle duzeg vremena. Red je da ozivim temu koju sam otvorio. Sledi utakmica protiv Farana. Ovo svakako moramo pobediti ukoliko zelimo baraz. Posto sam izgubio svaku nadu u srpski fudbal, poraz ili neresena utakmica me uopste ne bi iznenadili. Odgledacu ovo sasvim opusteno, pa ako uspemo, uspemo, ako ne, zabole me. Sad nerve trosim samo na one koje to zasluzuju.
Korisnikov avatar
By tebra
tebra napisao: u ovom slucaju sam pesimista jer na kvalifikacijama za EP nam je vec postala tradicija da izvisimo, tj. ne znam ni ja koliko unazad, zauzmemo na kraju trece mesto u grupi.
Ovo sam napisao aprila ove godine i obistinilo se. Nije nam sudjeno!

Srpski fudbal je u govnima iz kojih se nece izvaditi skoro.
By LeDeNa_
Ne mogu da verujem da Pizon nije dobio otkaz ccc
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!