Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Za ljubitelje sporta, i one koji se bave sportom...

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By tebra
Ovako ljudi... Redovno radim vezbe, imam cvrste trbusnjake, ali su jako nesimetricni i to me nervira...

Ne znam da li se to ikako moze ispraviti, ili je i to sastavni deo moje licnosti poput cinjenice da sam gej (jer sam citao da to nije posledica loseg radjenja vezbi, vec normalna stvar), pa moram da prihvatim da ce zauvek biti takvi.

Evo slidze...
http://img843.imageshack.us/i/picture004copy.jpg/
Korisnikov avatar
By Anhedonie
pa skoro uvek su asimetricni.

samo zavisi koliko.
Korisnikov avatar
By nsc
lepo izgledaju, nastavi da vezbas, dodaj malo vezbi za grudi, bicepse i tricepse :mazi:
Korisnikov avatar
By KorvinOdAmbera
Ja čuh da trbušnjaci, njihova (ne)vidljivost i izgled imaju puno veze sa predispozicijom... Nekim ljudima je lakše da dobiju izražene mišiće trbuha, nekima ne.

A nevezano za tvoje pitanje: što ja ne volem izražene trbušnjake i oštre crte oko pločica... To mi je totalni turn-off.. Mislim da sam jedini peder koji ih ne voli. :D
Korisnikov avatar
By tebra
Radim ja sve grupe misica. Doduse noge sam malo zapostavio, ali ubacicu ih u program...

Ont: Pa sta znam... Ova moja leva strana je super, medjutim desna kasastrofa... Prva i druga plocica kao da su jedna, a treca mi pocinje na polovini druge sa leve strane... :hmm:
Korisnikov avatar
By Srklet
mislim da si ti jedini koji ce ikada obratiti paznju na to tako detaljno.

chillax. :dj:
By LeDeNa_
3, 4....napred, nazad...kruzi rukama :lol:
Korisnikov avatar
By HARP
Originally posted by manjane

to nije posledica loseg radjenja vezbi, vec normalna stvar
naravno... stvar genetike...

Bitno je da ti radiš na sebi... i ne zapostavljaj noge, da ne budeš kao one izvežbane bate sa štiglić nogama :D
Korisnikov avatar
By blenta

Ont: Pa sta znam... Ova moja leva strana je super, medjutim desna kasastrofa... Prva i druga plocica kao da su jedna, a treca mi pocinje na polovini druge sa leve strane... :hmm:
problem koji imas je sto mnogo visis pred ogledalom :sudija:
Korisnikov avatar
By Anhedonie
Originally posted by blenta

zato mi, reflektofobicni, nemamo nikakve probleme :sunce:
Korisnikov avatar
By antibiotic
Pitam se kome ce forumasu poci za rukom da protrlja tim stomakom ?
:awesome:
By XanaX
Zaista, to "asimetriju" se baš i nema što posebno promatrati, nego si se vjerojatno ufurao u vježbanje, pa onda pazisš na sve živo (znam taj fieeling, i ja sam svojedobno vježbao k'o lud i na kraju ispao aufhenger za odjeću)...

Jedino, ne znam kako si radio abdominalne mišiće - trbušnjacima ili na spravi, uglavnom da pojačaš više "problematičnu" stranu dakle bočne trbušnjake, možda izvuče i središnji dio.

Al' fakat, osim ako ne namjeravaš ići na kakva body-building natjecanja, da nisi napisao o čemu se radi, uopće ne bih primjetio na fotki.
Korisnikov avatar
By tebra
Hahahaha, ali Milena Dravic... :lol: Luda si Ledena, keve mi...

Nego da se vratim na temu...

@XanaX: Radim klasicne trbusnjake za gornji deo, podizanje nogu za donji i bocne (ne tako cesto) na klupici, ali videcu da ih pojacam. E da, kakva crna body-building takmicenja... Daleko sam ja od toga, mnooooogo daleko. Ja sam u sustini mrsav, imam mnogo ubrzan metabolizam. Medjutim, bar sto se tice toga nemam kompleksa iako mi mnogi preporucuju da pijem proteine, kreatine (sta god). Idem u teretanu cisto da bih odrzao kondiciju posto ne treniram nista, a i nema lepseg nacina za izbacivanje negativne energije.

Sad sam jos malo istrazivao i ukapirao da se to definitivno ne moze promeniti. Medjutim, super je sto kazete da se ne primecuje. Mozda sam stvarno poceo previse vremena da provodim ispred ogledala :ogledalce:
Korisnikov avatar
By nsc
Prva i druga plocica kao da su jedna, a treca mi pocinje na polovini druge sa leve strane... :hmm:
ja imam plocice i u kuhinji i u kupatilu i ocajno su postavljene, tip k'o da ih je s vrata bacao, ali me to previse ne opterecuje :smeh:
By str00ja
Originally posted by Anhedonie
Originally posted by blenta

zato mi, reflektofobicni, nemamo nikakve probleme :sunce:
:lol:

A jes vala, neki od nas ni nemaju vidljive trbušnjake, čak i kad se ubijaju od vežbanja... Ceni bre ono što imaš, neko ni to nema, a ne opterećuj se nesavršenostima koje se ni ne primećuju! I to važi za sve u životu, a posebno za stvari poput trbušnjaka! Strašno! :lol: Mora da su ti i desni biceps i list veći od levih! :shok: :lol:
Korisnikov avatar
By Madonna
svi znamo da se trbušnjaci dobijaju u kuhinjiiii :hvala:
misim, tako isplivavaju na površinu.
By str00ja
Originally posted by Null

Slažem se. Al dobro, ima i faktor ko je kako građen i kome se gde primarno gomilaju masne naslage.

A neki od nas su u previše dobrim odnosima sa kuhinjom da bi je zloupotrebljavali u cilju isticanja trbušnjaka :awesome:
Korisnikov avatar
By constantine
Originally posted by str00ja
Originally posted by Null

Slažem se. Al dobro, ima i faktor ko je kako građen i kome se gde primarno gomilaju masne naslage.

A neki od nas su u previše dobrim odnosima sa kuhinjom da bi je zloupotrebljavali u cilju isticanja trbušnjaka :awesome:
:up:
Korisnikov avatar
By Mage
Vidi stvarno jesu asimetrični :misli: Kao da ti je jedna strana malo "iznad" druge.

Mada to je sasvim normalno, a i šta te briga kad izgleda dobro ;) Ja sam recimo skontao pre koju godinu da mi je jedno rame malo duže od drugog :kvazimodo:
Korisnikov avatar
By Zoey
Trbusnjaci?!? :shok:

hahahahahahahaha, dobra fora! :pucaodsmeha:

:volinevoli:
Korisnikov avatar
By Madonna
a imamo i koja vam je sisa veća, jaje, itd
a imamo i nevidljive letelice :awesome:
Korisnikov avatar
By ultraviolet
Originally posted by Mage

Vidi stvarno jesu asimetrični :misli: Kao da ti je jedna strana malo "iznad" druge.

Mada to je sasvim normalno, a i šta te briga kad izgleda dobro ;) Ja sam recimo skontao pre koju godinu da mi je jedno rame malo duže od drugog :kvazimodo:
uuu, mage :lol:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!