Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Za ljubitelje sporta, i one koji se bave sportom...

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By spliff
2008 Davis Cup by BNP Paribas Draw
The ITF has announced the seeds for the draw for the World Group of the 2008 Davis Cup by BNP Paribas, which takes place in London on Thursday 27 September at 12.00pm (local time).

SEEDS FOR 2008 WORLD GROUP DRAW:

1. Russia
2. USA
3. Argentina
4. Spain
5. Germany
6. Sweden
7. France
8. Belgium

The seeded nations will be drawn against Austria, Czech Republic, Great Britain, Korea, Israel, Peru, Romania and Serbia. :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D

According to the Davis Cup Regulations, the two finalist nations are seeded No. 1 and No. 2 in the World Group for the following year, and will be drawn in opposite halves of the draw. Seeds 3-8 are in accordance with the latest Davis Cup Nations Ranking.

Seeds for the Zonal Group I and Group II competitions will also be based on the latest Davis Cup Nations Ranking, which is published following every Davis Cup weekend. For a full list of the latest rankings, please click here

The draw will take place at BNP Paribas London offices at 12.00pm on Thursday and can be heard live on Davis Cup Radio from www.daviscup.com, the official Davis Cup website.
Korisnikov avatar
By anche
danas z(d)rebanje! :blenta:

francuska ili nemacka :fige:
Korisnikov avatar
By anche
aha... bitje chupavo :lizalica:
Korisnikov avatar
By spliff
bitje... ali nije nemogutje da ih prodjemo :fige:
Korisnikov avatar
By anche
kad se srBski inat pokrene, nista nije nemogutje :trep:

nego... sto dobra fotka!

Slika
Korisnikov avatar
By spliff
super je fotka :D kod mene je na desktop-u
Korisnikov avatar
By anche
e pa good for tebja :wink2:
Korisnikov avatar
By Paki
Dakle, konačno će se sastati Đoković i Davidenko ... :zavera:
Korisnikov avatar
By Morpheus
A mozda i slatki Mikhail Youzhny dodje ako se bude igralo u BG-u

U svakom slucaju smo u Svetskoj grupi,i to je fantastican uspeh
Korisnikov avatar
By Lunja
Originally posted by Morpheus
A mozda i slatki Mikhail Youzhny dodje ako se bude igralo u BG-u
Rusi ce biti domacini. :P
Korisnikov avatar
By KiWi
čim vidim tenisersku temu, znam ko je autor :)

mislim da imamo dobru ekpicu ... samo da se ne opuste
Korisnikov avatar
By Lunja
Onda ce nas slatki Nole da ih postroji usred Moskve

Slika

Ovako? :trep:
Korisnikov avatar
By Sunce
Biće gusto, gusto! :nazalost:
Korisnikov avatar
By Morpheus
Originally posted by Lunja
Onda ce nas slatki Nole da ih postroji usred Moskve

Slika

Ovako? :trep:

Upravo tako....:)
Korisnikov avatar
By spliff
Muška teniska reprezentacija Srbije izborila je opstanak u Svetskoj grupi Dejvis kupa pošto je obezbedila pobedu nad Uzbekistanom u baražu.

Odlučujući poen za trijumf Srbije nad Uzbekistanom doneli su Nenad Zimonjić i Janko Tipsarević, koji su u dublu bili ubedljivi protiv Denisa Istomina i Frika Dustova rezultatom 6:2, 6:3, 6:2, posle jednog sata i 37 minuta. Prethodno je u petak Tipsarević savladao Istomina u singlu sa 3:1, dok je Viktor Troicki bio bolji Dustova rezultatom 3:2.

Zimonjić i Tipsarević su do vođstva 1:0 u setovima došli pošto su dobili poslednja četiri gema, posle izjednačene igre u prva četiri gema. U drugom setu prelomni trenutak desio se u šestom gemu, kada je srpski dubl napravio brejk. Uzbekistanci su pokušali da uzvrate već u sledećem gemu, ali su Zimonjić i Tipsarević ipak poveli sa 2:0.

U trećem setu srpski reprezentativci su osvojili prva četiri gema i rutinski priveli meč kraju pred oko 7.000 navijača u „Beogradskoj areni“. U nedelju su na programu preostala dva singl meča koji ne mogu da utiču na ishod duela Srbije i Uzbekistana.

Mečevi prvog kola Svetske grupe Dejvis kupa na programu su u martu, dok će žreb za te mečeve biti obavljen već u sredu, u Ženevi. Potencijalni rivali Srbije u prvom kolu sledeće sezone su Rusija, SAD, Nemačka, Argentina i ovogodišnji polufinalisti Hrvatska, Češka, Izrael i Španija.

b92.net
Korisnikov avatar
By IriS
ja gledah juče ono mučenje Troickog.

qq i lele. izgubila sam svaku želju da gledam tenis. :kesa:
Korisnikov avatar
By Marvin
Teniska reprezentacija Srbije igraće protiv Sjedinjenih Američkih Država u prvom kolu Svetske grupe Dejvis kupa.

Mečeve sa Amerikancima, Srbija će igrati od 5. do 7. marta 2010. godine u Beogradu.

Ovo je stvarno komedija :lol:

Rusija, Španija pa USA...
Još ću da poverujem tata ( :barf: ) Đokoviću...
Korisnikov avatar
By IriS
ja ću da idem. i na davis i na fed kup :cheer:

na fed kupu ću da poklonim Safinijani bensedin, a na davis kupu ću da poklonim Rodiku neko mirišljavo peškirče, da briše znoj sa kačketa :sesir:
Korisnikov avatar
By lana-bg
Hrvati najavljuju da ce cetvrtfinale protiv Srbije igrati u Splitu, pred svojim najvatrenijim navijacima.
U tom slucaju, strucni savetnik naseg nacionalnog tima, Nikola Pilic nece ici na gostovanje:
-U Splitu sam rodjen i proveo sam puno lepih trenutaka, tako da necu otputovati sa reprezentacijom.Da se igra u Zagrebu, onda bi postojala ta mogucnost.U svakom slucaju, u ovom trenutku smatram da Srbija ima nekoliko milimetara prednosti nad Hrvatskom, ali videcemo sta ce biti - rekao je Pilic.

Hrvatski strucnjak je usao u istoriju tenisa kao prvi trener kome je poslo za rukom da sa dve razlicite reprezentacije osvoji Dejvis kup. Slavio je sa Hrvatskom 2005 i sa Nemackom 1988, 1989 i 1993.

Cetvrtfinalni mecevi su na programu od 9.-11. jula.

Spaladium Arena
Slika
Korisnikov avatar
By spliff
konachno polufinale

:kolo:

i ne moze se retji da je nezasluzeno
ne znam koliko je godina proshlo kako su boba i goran igrali polufinale, ali deluje kao vechnost

nadam se da tje ovi momci doneti salataru u beograd :gatara:
Korisnikov avatar
By spliff
btw
novak je car
ne znam da li ste gledali mech protiv ljubichitja kada je na kraju izmamio aplazue splitjana

:hail2:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!