Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Za ljubitelje sporta, i one koji se bave sportom...

Moderatori: IriS, Moderators

Drama iz zapaljenog autobusa navijača PAOK svedoči koliko je napad od strane navijača Dinama u sredu, u centru Zagreba, pretio da bude koban po 50-ak fanova grčkog kluba.

Više od deset navijača PAOK, čiji je autobus kamenovan i zasut bakljama (a, postoji i verzija sa Molotovljevim koktelima), zadobilo je povrede u utorak popodne u Zagrebu.

Nekolicina je završila u bolnici, dok su neki odbili da prime pomoć.

Nakon što su navijači Dinama, najekstremniji iz grupe „Bad Blue Boys”, iz zasede napali autobus sa VIP navijačima crno-belih iz Soluna, došlo je čak do požara unutar busa i, sudeći prema fotografijama, prava je sreća da su svi na vreme izašli napolje i izbegli, verovatno, smrt.

Navijači PAOK posle svega posvedočili su o potpuno paničnoj reakciji vozača autobusa, koji je zaustavio vozilo u trenutku kada su popucala prva stakla, što je huliganima samo olakšalo posao u nameri da kroz razbijena stakla ubace baklje u zapaljive „koktele”.

„Zaustavili smo se na semaforu, ispred nas je bio kombi i odjednom nas je okružilo stotinak maskiranih ljudi. U autobusu se odmah našle tri baklje, od kojih je jedna zapalila sedište. Razbijali smo stakla kako bi pokušali da izađemo, jer se vozač uspaničio i nije hteo da otvori vrata, što nas je dovelo u bezizlaznu situaciju. Bus je goreo, a mi nismo mnogli napolje”, preneo je Index.hr izjavu člana uprave PAOK, Spirosa Milioridisa.

U autobusu je bilo 50-ak pristalica PAOK u trenutku napada.

„Tom prilikom troje putnika iz našeg autobusa je ozbiljno povređeno - devojkama su razbijeni ruka i nos, a ranjen je i još jedan muškarac. Spašeni smo čudom, ali razočaran sam postupkom hrvatske policije koja ništa nije uradila kako bi nam pomogla”, dodao je Milioridis
:kosach:
Korisnikov avatar
By Stripi
Naša draga država neće napraviti po pitanju navijača ništa, sve dotle dok ne budu i njih kamenovali.
Korisnikov avatar
By lav
koja divljana... skoro ko kod nas
Korisnikov avatar
By AngraMaina
Mislim da su oni pobratimljeni s navijačima Partizana pa verovatno i to igra neku ulogu.

Živeo sam pored njihovog stadiona u Solunu i nimalo mi se nisu dopadali kad bi divljali po ulicama posle utakmice.

Šta da kažem, to navijači svuda rade kad im skoči testosteron. :sigh:
Korisnikov avatar
By Marvin
Originally posted by Stripi

Naša draga država neće napraviti po pitanju navijača ništa, sve dotle dok ne budu i njih kamenovali.
Neće ni tad.
Eno naši su spaljivali DS... pa nikom ništa.
Korisnikov avatar
By Lakiboy_ns
Sto ne bi kamenovali i pravili pizdarije kad znaju da niti ce odgovarati za to niti ce biti osudjeni u najgorem slucaju neko ce od njih mozda popiti blagu prekrsajnu prijavu i platiti neku malu novcanu kaznu....sve ovo govorim pod predpostavkom da je hrvatsko pravosudje "efektivno" i "ucinkovito" isto kao i srpsko pravosudje...posto kod nas od privedenih navijaca samo 3% bude osudjeno :sudija:
Korisnikov avatar
By DevojkaIzObraza
Originally posted by lav

koja divljana... skoro ko kod nas
Volim, prosto VOLIM ovakve izjave.
Samo i isključivo u Srbiji postoje huligani, je l', niske plate, opšte nezadovoljstvo, siromaštvo i tako dalje i tako dalje.
ISKLJUČIVO.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!