Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Za ljubitelje sporta, i one koji se bave sportom...

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By spliff
nadam se da nece da se obrukaju kao proshli put
Korisnikov avatar
By Rakunica
odlicna igra, mogla je biti lepsa pobeda, ali bolje da takve pobede cuvaju za sledece protivnike.

:cheer: :cheer: :cheer:
Korisnikov avatar
By Azdaja
bila clan kluba 2 god, iiiiiiii napred momci.... :) )

nisam gledala (nemam ziFce...)
Korisnikov avatar
By Minie
Za onih 10 minuta su nas skroz izbacili iz igre, srecom izdrzali su! Napred crno-beli.
By BamBam88
Volim partizan crno-bele boje...
...kao oci svoje...:shmi:
By Kragi
Ceatitke za plasman u ligu sampiona. :cheer:
doduse, nije bas moralo onako da bude, sledeci put neka misle malo na one koji gledaju utakmicu :smeh: no ne sumnjam da su grobari u ovom trenutku jako ponosni.
jos jednom, svaka cast!
Korisnikov avatar
By Sheytan
Bili smo sjajni.

Nadam se adekvatnom protivniku, da pokažemo da smo zasluženo došli u LŠ.

E, a kako su se oni ispromašivali na penalima, visoko šutirali... ma da je to bilo u Beogradu, već bi se našao neko da to pripiše Srbima kako su namerno sabotirali "belu tačku"... Ovako, na njihovom stadionu, pred njibhovomn publikom...

Pobeda bez zamerke!

Srećno u Ligi šampiona! :gol:
By ucupri
25. avgust 2010. | 15:36 | Izvor: B92, Beta | AK
Više navijača teško povređeno
www.7sur7.be
www.7sur7.be
Jedan navijač Partizana ostao je bez oka, a drugi je zadržan u bolnici sa teškim povredama glave, rekao je konzul ambasade Srbije u Briselu, Dragan Milojević.

Njih dvojica su povređeni u tuči koja se desila pre početka fudbalske utakmice Anderlehta i Partizana u utorak. Milojević je rekao da prema njegovim informacijama napad nema veze sa mečom.

"Grupa od tridesetak naših navijača krenula je sa stanice kroz nezgodan deo grada i tu je došla u sukob sa lokalnim stanovništvom, koje se okupilo u velikom broju i došlo je do tuče u kojoj je korišćeno razno oružje, ali, kako sam razumeo, nije bilo noževa i vatrenog oružja", rekao je Milojević.

Trojica navijača su teže povređena. Jedan je pušten iz bolnice sa oko 15 kopči. Navijač koji je ostao bez oka je iz Švajcarske i po njega je došla porodica, i svi su krenuli kući.

Najteže je prošao Dejan Glamolčak, koji je primljen sa teškim povredama glave, a njegova operacija je trajala oko osam sati. On se ne seća događaja, ali je u sredu popodne bio u svesnom stanju. Lekari u bolnici rekli su Milojeviću da ne mogu da daju nikakve prognoze o njegovom oporavku.

Milojević je rekao da ambasada Srbije prikuplja dokumentaciju i da će u četvrtak kontaktirati policiju nadležnu za slučaj, a potom će odlučiti o daljim koracima.

Očevidac događaja rekao je Beti da se desetak navijača Partizana šetalo Briselom pre početka utakmice, kada ih je napala veća grupa
ljudi i počela da tuče.

Čovek koji je prisustvovao dogadjaju rekao je Beti da je tuču posmatralo nekoliko policajaca koji se nisu mešali, a prebijanje jednog od njih opisao je kao "linč".

Hoce li biti specijalne emisije na b92? Izvinjenja belgijskih drzavnika? Obecanja da ce sto pre najostrije kazniti pocinioce? Protestne setnje?
Korisnikov avatar
By Sanja Steppenwolfin
Slika

I KADA NE BUDES PRVI TI...
I KADA SE CUJU ZVIZDUCI ...
I TADA CU PARTIZANE ZNAJ DA TE VOLIM JA...
Korisnikov avatar
By .L O S T
umalo nisam infarkt imao kad su poceli penali. smrknuh i popers da me pusti srce :lol:

cestitke, naravno:kingkong:
Korisnikov avatar
By Dear Lucy
mrzelo me da gledam ali mi je drago da su prošli.
Korisnikov avatar
By spliff
e bash su imali sretje u zrebu :crkla:
Korisnikov avatar
By ultraviolet
relativno, relativno.
biće zabavno, u svakom slučaju.
Korisnikov avatar
By spliff
shta bre relativno?
nije moglo bolje!

:snob:

arsenal je najbolja varijanta iz prvog sheshira... o drugima da ne pricham
Korisnikov avatar
By Wilhelmina
Originally posted by ucupri

25. avgust 2010. | 15:36 | Izvor: B92, Beta | AK
Više navijača teško povređeno
www.7sur7.be
www.7sur7.be
Jedan navijač Partizana ostao je bez oka, a drugi je zadržan u bolnici sa teškim povredama glave, rekao je konzul ambasade Srbije u Briselu, Dragan Milojević.

Samo? Nisam znala da su navijaci Anderlehta takve picke. Ili nisu imali dovoljno visok zid da ih pobacaju?
By ucupri
Александар Вучић, заменик председника Српске напредне странке, жестоко је реаговао после наношења тешких повреда двојици навијача Партизана у Бриселу.

Један је остао без ока, док је другом поломљена лобања.

– Када се тако нешто код нас догоди, ми смогнемо снаге да кажемо да је то страшно и да убице треба ставити у затвор. Али, и ове убице у покушају морају да заврше иза решетака, и српска држава за то мора да буде заинтересована.

Вучић је оценио да Срби „нису пилићи да могу да их кољу и да им ваде очи”, а да о томе нико не говори ни у Србији ни у Европи. Истакао је да Србија мора да се заинтересује за случај, јер се ту ради о односу државе према својим грађанима, и да то нема никакве везе са навијачким опредељењима.

– Да сам ја био на лицу места, а то знају старије вође Гробара. који ме познају, наравно да бих се тукао на страни наших људи против бахатих и безобразних навијача. Они знају да би то урадио свим срцем и прилично успешно. А, не морам да вам кажем како би то радио за своју Звезду.
Korisnikov avatar
By ultraviolet
Originally posted by spliff
Originally posted by ultraviolet

biće zabavno, u svakom slučaju.
pa ne znam da li tje da bude zabavno ako prodjete kao proshli put... dva boda? right?

:zvezdash:

e zvezdaš.
ich bin neutralerin.

biće zabavno u svakom slučaju, i ako ih naguze, ali i ako oni uspeju nekoga da naguze. :lol:

p.s: strašno je to što se dešava van terena. strašno. ta govna nisu navijači i treba ih pozatvarati bez pardona. i prvi put čujem sad da se nešto desilo tamo.. o bože.
Korisnikov avatar
By spliff
lepo ste pocheli.... :(

btw, da ne bi stojkovitja pookli biste skroz :snob:
Korisnikov avatar
By ultraviolet
pa prvih 50 minuta nije bilo upotrebljive lopte za napadače. centar nikakav, dobro su i prošli, uisinu, tako bezopasni.
By Kragi
Danas sam rekao da ću navijati za partizan ali da mislim da će izgubiti, tako da se nisam razočarao. :D šta znam bila mi je nekako smorna utakmica iako je prvi gol :wow:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!