Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Za ljubitelje sporta, i one koji se bave sportom...

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By spliff
Fudbalsku reprezentaciju Srbije i dalje će sa klupe predvoditi Radomir Antić, saopšteno je posle sednice Izvršnog odbora Fudbalskog saveza Srbije.

Predsednik FSS Tomislav Karadžić rekao je da je Antić pristao da mu se neto plata od 100.000 evra mesečno smanji za oko 50 odsto, što je bio uslov Izvršnog odbora.

Antić će tako predvoditi ekipu i u kvalifikacijama za EP 2012. godine, iako još nije poznato ko će ga menjati na prve četiri utakmice na kojima neće moći da vodi tim sa klupe zbog suspenzije FIFA.

„Antić je u ovom trenutku najbolje rešenje, po reprezentaciju ne bi bilo dobro da Antić ne bude više selektor, pogotovo pred početak kvalifikacija za Evropsko Prvenstvo“, rekao je Karadžić.

Karadžić nije krio da i dalje postoje brojne nesuglasice između Antića i članova FSS-a.

„Postoji i dalje dosta nesuglasica, nerazjašnjenih stvari između selektora Antića i ljudi iz Fudbalskog saveza Srbije, ali očekujem da se u neko dogledno vreme o tome otvoreno razgovara“, rekao je predsednik FSS.

Karadžić je istakao da će Antićeva primanja, koja iznose neto oko 100.000 evra mesečno, praktično da se prepolove, što je bio uslov koji je postavio Izvršni odbor.

Predsednik FSS je istakao da je ovo bila veoma teška sednica, pre svega zbog loših odnosa članova IO i selektora Antića.

„Čulo se dosta kritika od strane Izvršnog odbora na račun selektora Antića i ovo je bila možda i najteža sednica otkako sam ja na čelu Fudbalskog saveza Srbije. Selektoru se zamera njegov stav prema članovima FSS i smatram da će to pitanje, kao i pitanje odnosa selektora i medija, kao i FSS i cele javnosti, morati da se promeni. Počinju kvalifikacije za Evropsko Prvenstvo i samo tome moramo da se okrenemo“, smatra Karadžić.

Na sednici je odlučeno i da Antić odredi stručni štab za četiri utakmice na kojima neće moći da vodi nacionalnu selekciju zbog suspenzije od strane FIFA.

“Antić je dobio odrešene ruke jer on najbolje zna ko može da ga zameni. Na taj način on će biti odgovoran za eventualni uspeh ili neuspeh na tim utakmicama kvalifikacija”, zaključio je Karadžić.

b92
By LeDeNa_
Antic

"Antic, selektor, vise nije ono sto je bio do pre neki mesec, sva se njegova retorika iscrpla, na terenu, sudeci po Grckoj i Farskim Ostrvima, to ne valja nista".
Korisnikov avatar
By KiWi
Radomir Antić "Nije Radomir ovde došao da opravda svoje postupke! Radomir je ovde da posao uradi najbolje što ume i pokaže kvalitet zbog kojeg je na ovo mesto doveden!"

Oduševljava me :D
By LeDeNa_
Originally posted by KiWi

Radomir Antić "Nije Radomir ovde došao da opravda svoje postupke! Radomir je ovde da posao uradi najbolje što ume i pokaže kvalitet zbog kojeg je na ovo mesto doveden!"

A izvini sta je to uradio?
Korisnikov avatar
By KiWi
Originally posted by LeDeNa_
Originally posted by KiWi

A izvini sta je to uradio?
Govorio o sebi u trećem licu. :D To me oduševljava.
Nisam kompetentan da komentarišem njegove uspehe/neuspehe.
By LeDeNa_
Ok, sorry...Evo ja cu malo o njemu :D

Sve sto se dogodilo na Svetskom - videli smo.Nije bas da je ukus dobar.A nije ni gorak.Ono - Ok je.Pa...hajmo dalje.....S tim sto je za - dalje - Antic ostao duzan.Narodu.Bas narodu jer se na njega pozivao.To mu je zgodan trik, ne kazem da nije ali onda se pucanstvu i obrati. :D

Nisam ja ni za Karadzica...

Bolje da cutim:D
By LeDeNa_
Nisam cula...

nego...

Uostalom, Anticev plan bese jasan. ;)
Onoliko “narodnosanje” i vaskoliko ulagivanje puku bejase osiguranje za slucaj neulaska u drugi krug na Svetskom. ;) (Jasta, more).

To isto rade svi politicari na vlasti, direktno opsteci sa pucanstvom, gradjanstvom, narodima i narodnostima, a zaobilazeci npr. parlament, jer je to jedini nacin da im glave ne dodju mangupi iz njihovih redova, kako lepo rece Uljanov onomad.Ili bar da to ne ucine prerano.
I tome se nije cuditi.
Izgradis Mit o velikom uspehu – u kvalifikacijama, recimo, potom obezbedis ono sto se u domacinskim kucama zove “izlazna strategija”, pa na kraju naplats minuli rad. :lol:

Ali, sva gornja mrsomudjevina na stranu, ostaje i dalje lep utisak o toj stvari s Anticem, i to ne moze pokvariti ni njegova sada vec preocigledna nespremnost na primanje kritike, kao ni neukus u stvarima gramatike i retorike.

Ono sa kultom reprezentacije ne razumem, kakav, kume, kult, nije to gotik-metal bend, a ni verska sekta, nego fudbalska ekipa, :lol: ali Antic je slozio mogucu kombinaciju koja pristojno funkcionse – onda kad funkcionise.

Da nije tako, teralo bi ga vaskoliko Serbstvo i ostalo gradjanstvo, po kafanama i drugim institucijama narodnog duha.
A ne teramo ga.Jer, takav kakav je, narcisoidan, samodopadljiv, castohlepan, vredan, bistar, lukav i sarmantan, jeste odraz nas samih: tak’i smo ti mi, prikane, ni bolji, ni gori: ko ne razume komplet-lepinju, ne razume Srbiju. Ja je, evo, razumem. Samo mi tesko pada na stomak. Lepinja, mislim.

Jedini je problem sa Srbijom – u fudbalu, da ne bude zabune, u stvarnosti, Srbija ima podosta problema – jeste to sto, ona, hteo to ili ne gradjanin-predsednik K, nema selektora. ???: (Kakva recenica...... :D ).

To jest, ima ga, ali ako kupi kartu za tribine, odakle, mirno i dostojanstveno, sa semenkama u fiseku, ako uspevaju na Farskom Otocju, moze da posmatra utakmicu, i eventualno se javi telefonom ovima kod aut-linije.Milion zarez dva, tada, biva iznimno visoka plata za blejanje iz loze.
Ko je, dakle, taj koji ce sedeti na tim utakmicama? Kozic? To je pitanje.I na to pitanje, izgleda, odgovor iz Lozane, bese li, bice slican onom iz Haga: mozes se zaliti, ali ko ima i batinu i sargarepu, taj se pita.

A ti njaci, kol’ko ’oces". ;)

Zabole me glava od Antica :lol:
Korisnikov avatar
By ultraviolet
Sednica Izvršnog odbora FSS na kojoj bi glavna tema trebalo da bude budućnost selektora Antića održaće se u sredu u 12 časova u beogradskom hotelu Hajat.

Čelnici Fudbalskog saveza Srbije obradiće se novinarima u 13 časova i 30 minuta. Mediji su izveštavali o tome da je rukovodstvo FSS već donelo odluku da raskine ugovor sa Antićem posle neuspeha na Svetskom prvenstvu i lošeg početka u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo.

Novi selektor, kako se očekuje, trebalo bi da bude Vladimir Petrović Pižon, bivši trener mlade reprezentacije Srbije i Crne Gore, sadašnji trener Temišvara.

http://www.b92.net/sport/fudbal/vesti.p ... _id=458627
By LeDeNa_
Joj gde Pižon...

Videćemo...

Hvala ultraviolet :)
By LeDeNa_
Pizon ce nam biti selektor grrrr. Meni je jos uvek to toliko uzasno da se nadam da se nece desiti. Covek je nula od autoriteta i tek za nijansu iznad nule bolji trener. No dobro makar nece biti nervoze i brige oko kvalifikacija ako on dodje. ;)
Korisnikov avatar
By Darling
^ Ti onda nastavi da se razumes u prav, a lezbama prepusti fudbal :lol:
By loreenche
ne razumem se ni u prav, sto je najgore... :lol:

cek sad da obrisem post iz one teme o novajlijama 'de smo se prosuli... tj. ti, pa ja za tobom ;)
Korisnikov avatar
By ultraviolet
iiiiiii tako. :burner:

isuse, ne mogu da verujem šta rade.
no, hajde.

jebli ih kurci.

dosta, 4 boda, puna kapa!
By Krunoboy84
Radomir Antic je jedan od najboljih trenera sa podrucja bivse sfrj, tuzno je i zalosno sto su ga oterali, tacnije ona olos Karadzic ga je oterao jer ne zeli jaku osobu na mestu trenera, njemu vise odgovaraju beskicmenjaci tipa Petrovic etc..
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!